Ухвала
від 05.03.2024 по справі 233/787/24
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/787/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

05 березня 2024 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Мартишева Т. О.

за участі секретаря судового засідання Любач Н.О.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ,від іменіта в інтересах якої діє адвокат Байгуш Олексій Юрійович, до Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області про надання додаткового строку для прийняття спадщини, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області перебуває дана цивільна справа, загальне позовне провадження у якій відкрите ухвалою судді від 09 лютого 2024 року, у справі призначено підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явились, представник позивача звернувся до суду з заявою про проведення підготовчого засідання без участи сторони позивача, в якій зазначив, що на позовних вимогах наполягає.

Представник відповідача Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, належним чином повідомлений продату та час проведення підготовчого засідання до суду не з`явився, надав відзив на позовну заяву в якому просив розгляд справи проводити за відсутності представника.

Заяв, будь-яких інших клопотань до суду не надходило.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, одержано письмовий відзив відповідача, витребувано докази, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач, відповідач посилаються як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, тощо.

Вчинено інші дії, передбаченістаттею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

На підставівикладеного,суд вважає,що упідготовчому засіданнівирішено питанняпро всіпроцесуальні дії,що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 ,від іменіта в інтересах якої діє адвокат Байгуш Олексій Юрійович, до Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області про надання додаткового строку для прийняття спадщини.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті на 26березня 2024року об11годині00хвилин.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117420344
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —233/787/24

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні