Ухвала
від 04.03.2024 по справі 626/697/24
КРАСНОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 626/697/24

Провадження № 2/626/235/2024

УХВАЛА

про відкриття провадження в справі

та призначення справи до підготовчого судового засідання

04.03.2024 року м. Красноград

Суддя Красноградського районного суду Харківської області Дудченко Віталій Олександрович, перевіривши виконання вимог ст.175-177 ЦПК України по цивільній справі № 626/697/24 запозовною заявою ОСОБА_1 доТовариства з обмеженою відповідальністю 'Укрнафтогазресурс' з третьою особою Наталинською сільською радою про виділення в окремий об`єкт нерухомого майна 2/5 частин спільної часткової власності, що складає одиницю,

ВСТАНОВИВ:

До Красноградськогорайонного судуХарківської областінадійшла позовназаява ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 )до Товариства з обмеженою відповідальністю 'Укрнафтогазресурс', (вул. Свято-Троїцька, 39 , с. Наталине, Красноградський р-н, Харківська обл., поштовий індекс 63343) про виділення в окремий об`єкт нерухомого майна 2/5 частин спільної часткової власності, що складає одиницю.

Справа підсудна Красноградському районному суду Харківської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, позивачем додані її копії і копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, а також документ про сплату судового збору.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позову або відмови у відкритті провадження у справі, які передбачені ст.ст.185-186 ЦПК України, немає.

Вважаю за необхідне прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі.

Враховуючи предмет та підстави позову, справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження і слід призначити дату, час і місце підготовчого судового засідання.

Керуючись ст.187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти позовнузаяву ОСОБА_1 доТовариства з обмеженою відповідальністю 'Укрнафтогазресурс' з третьою особою Наталинською сільською радою про виділення в окремий об`єкт нерухомого майна 2/5 частин спільної часткової власності, що складає одиницю до розгляду і відкрити провадження по цивільній справі № 626/697/24.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання по розгляду позовної заяви на 11.04.2024 року о 14:00 год. в приміщенні Красноградського районного суду Харківської області.

Запропонувати відповідачу протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив на позов, докази, що підтверджують обставини, на яких грунтуються його заперечення, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, а також відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити відповідачу, що згідно ст.178 ч.8 ЦПК України, у разі ненадання ним у встановлений судом строк без поважних причин відзиву на позов, суд буде вірішувати справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву -протягом десяти днів з дня його отримання.

За посиланням: https://kr.hr.court.gov.ua/sud2021/gromadyanam/csz/ знаходиться веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники судового процесу можуть отримати інформацію стосовно справи, що розглядається.

В підготовче засідання викликати учасників судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117452176
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділення в окремий об`єкт нерухомого майна 2/5 частин спільної часткової власності, що складає одиницю

Судовий реєстр по справі —626/697/24

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Дудченко В. О.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Дудченко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні