Ухвала
від 06.03.2024 по справі 536/2877/23
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№536/2877/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

06 березня 2024 року Кременчуцький районний суд Полтавської області у складі: головуючої судді Баранської Ж.О., за участі секретаря судового засідання Бегми С.А., розглянувши упідготовчому судовомузасіданні ум.Кременчук цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Новогалещинської селищної ради про визнання права на земельну частку (пай) у порядку спадкування,

УСТАНОВИВ:

Позивачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернулись до суду з позовом до Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району, де просять суд ухвалити рішення, яким визнати за ними право на земельну частку (пай) розміром 4,40 га умовних кадастрових одиниць, розташованих в адміністративних межах Бондарівського старостинського округу Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

Позивачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з`явилися, про дату, час і місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки суду невідомі.

Представник позивачів - адвокат Гольдінова О.В. у підготовче судове засідання не з`явилася, надала до суду заяву про розгляд справи без її участі, проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду по суті не заперечує.

Відповідач Виконавчий комітет Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області представника у підготовче судове засідання не направили, надали до суду заяву про розгляд справи без участі їх представника, проти задоволення позовних вимог не заперечують.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - приватний нотаріус Волошина Н.А. у підготовче судове засідання не з`явилася, надала до суду заяву про розгляд справи без її участі, проти задоволення позовних вимог не заперечує.

Суд, перевіривши матеріали справи, дійшов наступних висновків.

У зв`язку з відсутністю процесуальної необхідності та відповідних клопотань учасників справи, будь-яких рішень про вчинення процесуальних дій, передбачених частинами 2, 3, 4, 5 статті 198 Цивільного процесуального кодексу України, не прийнято.

Згідно із частиною 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За викладених обставин, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 197, 200, 260 Цивільного процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Підготовче провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Новогалещинської селищної ради про визнання права на земельну частку (пай) у порядку спадкування, закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 17 квітня 2024 року о 13 год. 10 хв. у приміщенні Кременчуцького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, місто Кременчук, вулиця Майора Борищака, будинок 31.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяЖ. О. Баранська

Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117459451
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на земельну частку (пай) у порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —536/2877/23

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Баранська Ж. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні