Ухвала
від 27.02.2024 по справі 522/22550/23
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №522/22550/23

Провадження №2/522/2889/24

У Х В А Л А

27 лютого 2024 року

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого - судді Шенцевої О.П.,

при секретарі Міщенко О.В.,

розглянувши клопотання про залучення третіх осіб по справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту освіти та науки Одеської міської ради про стягнення середнього заробітку,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Департаменту освіти та науки Одеської міської ради про стягнення середнього заробітку.

Представник відповідача Департаменту освіти та науки Одеської міської ради звернувся з клопотанням про залучення до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Одеського ліцею № 65 Одеської міської ради та Комунальну установу «Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району міста Одеси»..

Представник позивача звернулась до суду з заявою про проведення судового засідання призначеного на 13.12.2023 року та наступних засідань без участі позивача.

27 лютого 2024 року представником відповідача подана заява про проведення судового засідання без їх участі.

Розглянувши клопотання, вивчивши матеріали справи, суд прийшов до наступного:

Відповідно до ч.1 ст.53 ЦПК Українитреті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обовязки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Згідно з ч. 3 ст. 53 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Враховуючи вищевикладене, а також те, що предметом спору по даній справі є стягнення середнього заробітку, та ухвалення рішення стосуватиметься безпосередньо прав та законних інтересів третіх осіб, що зумовлює необхідність їх участі у даній справі, суд вважає за необхідне залучити Одеський ліцей № 65 Одеської міської ради та Комунальну установу «Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району міста Одеси», в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Керуючись ст. ст. 53, 260, 353 ЦПК Українисуд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника відповідача Департаменту освіти та науки Одеської міської ради про залучення третіх осіб - задовольнити.

Залучити до участі у справі № 522/22550/23 за позовом ОСОБА_1 до Департаменту освіти та науки Одеської міської ради про стягнення середнього заробітку - Одеський ліцей № 65 Одеської міської ради (код ЄДРПОУ 25428294, 65104, Україна, м. Одеса, вул. Ак. Корольова, 90, e-mail: lyceum65@ukr.net) та Комунальну установу «Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району міста Одеси» (код ЄДРПОУ 40703015, 65114, Україна, м. Одеса, вул. Ак. Корольова, 9, e-mail: cfkievskiy@ukr.net)в якості третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору на стороні відповідача.

В судове засідання викликати залучених осіб.

Направити третім особам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати третім особам у строк не пізніше п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати пояснення, у відповідності до вимогст. 178 ЦПК.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України -http://pm.od.court.gov.ua/sud1522/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її складення та оскарженню не підлягає.

Суддя

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117497042
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —522/22550/23

Ухвала від 19.09.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Кострицький В. В.

Ухвала від 01.07.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Кострицький В. В.

Рішення від 22.05.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Шенцева О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні