Ухвала
від 07.03.2024 по справі 949/2378/23
ДУБРОВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №949/2378/23

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

07 березня 2024 року Дубровицький районний суд Рівненської області в складі:

головуючого - судді Отупор К.М.,

при секретарі судового засідання Катюха К.В.,

за участю:

представника позивача - адвоката Пилипчук Л.М.,

провівши підготовчезасідання уцивільній справіза позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дубровиця АГРО", Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Байків", третіх осіб без самостійних вимог на стороні відповідачів: державного реєстратора Виконавчого комітету Корецької міської ради Рівненської області Власюка Руслана Віталійовича, державного реєстратора Комунального підприємства "Реєстраційний центр "Полісся" Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області Серпенінова Олександра Петровича, державного реєстратора Комунального підприємства "Центр реєстрації прав" Пятигірської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області Кремінської Олени Анатоліївни про розірвання договорів оренди землі,

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до відповідачів Товариства з обмеженою відповідальністю "Дубровиця АГРО", Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Байків", третіх осіб без самостійних вимог на стороні відповідачів: державного реєстратора Виконавчого комітету Корецької міської ради Рівненської області Власюка Руслана Віталійовича, державного реєстратора Комунального підприємства "Реєстраційний центр "Полісся" Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області Серпенінова Олександра Петровича, державного реєстратора Комунального підприємства "Центр реєстрації прав" Пятигірської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області Кремінської Олени Анатоліївни про розірвання договорів оренди землі.

Ухвалою суду від 15 грудня 2023 року відкрито провадження у зазначеній справі.

В підготовчому засіданні представник позивача - адвокат Пилипчук Л.М. не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду.

Представники відповідачів у підготовче засідання не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, хоча були своєчасно та належним чином повідомлені про дату та час проведення підготовчого засідання шляхом публікації оголошення про виклик на офіційному веб-сайті Судової влади України.

Треті особи у підготовче засідання не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, хоча були своєчасно та належним чином повідомлені про дату та час проведення підготовчого засідання шляхом публікації оголошення про виклик на офіційному веб-сайті Судової влади України.

Суд вважає за можливе провести підготовче засідання у відсутності представників відповідачів та третіх осіб, оскільки в справі достатньо матеріалів про права та взаємовідносини сторін.

Заслухавши пояснення представника позивача, оглянувши матеріали справи, суд приходить такого висновку.

Статтею 189 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані всі необхідні процесуальні дії, передбачені частиною 2 статті 197 Цивільного процесуального кодексу України.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189, 197, 198, 200 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовчепровадження тапризначити справуза позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дубровиця АГРО", Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Байків", третіх осіб без самостійних вимог на стороні відповідачів: державного реєстратора Виконавчого комітету Корецької міської ради Рівненської області Власюка Руслана Віталійовича, державного реєстратора Комунального підприємства "Реєстраційний центр "Полісся" Кузьмівської сільської ради Сарненського району Рівненської області Серпенінова Олександра Петровича, державного реєстратора Комунального підприємства "Центр реєстрації прав" Пятигірської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області Кремінської Олени Анатоліївни про розірваннядоговорів орендиземлі до розглядупо сутіна 11:00 год. 19 квітня 2024 року в приміщенні Дубровицького районного суду Рівненської області (вул. Миру, 2а, м. Дубровиця, Рівненська область).

У судове засідання викликати сторін для розгляду справи по суті.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудДубровицький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117500580
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них оренди

Судовий реєстр по справі —949/2378/23

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні