Ухвала
від 06.03.2024 по справі 918/220/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Набережна, 26-А, м. Рівне, 33013, тел. (0362) 62 03 12, код ЄДРПОУ: 03500111,

e-mail: inbox@rv.arbitr.gov.ua, вебсайт: https://rv.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

06 березня 2024 рокум. РівнеСправа № 918/220/14

Господарський суд Рівненської області у складі головуючого судді Войтюка В.Р., при секретарі судового засідання Мамчур А.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу та заяву про покладання обов`язку сплати грошової винагороди та здійснення витрат арбітражного керуючого

у справі

за заявою Публічного акціонерного товариства "Полтава-банк"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Денір"

про банкрутство

В засіданні приймали участь:

Від ліквідатора: Пилипчук Ірина Юріївна (поза межами приміщення суду);

Від кредитора: Борисова Ірина В`ячеславівна (в залі суду).

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Рівненської області від 27 серпня 2014 року Товариство з обмеженою відповідальністю "Денір" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором арбітражного керуючого Шутку Я С.

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 30 вересня 2015 року, серед іншого, звільнено арбітражного керуючого Шутку Я.С. від повноважень ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Денір" за його заявою та призначено ліквідатором боржника арбітражного керуючого Михайловського С.В.

15 січня 2024 року до відділу канцелярії та документального забезпечення суду від арбітражного керуючого Михайловського С.В. надійшло клопотання про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 16 січня 2024 року призначено клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу до розгляду у судовому засіданні на 12 лютого 2024 року.

12 лютого 2024 року до відділу канцелярії та документального забезпечення суду від представника ліквідатора надійшло клопотання про відкладення розгляду справи та надання можливості прийняти участі у наступному судовому засіданні в режимі відеоконференції.

В судове засідання 12 лютого 2024 року учасники судового процесу не з`явились.

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 12 лютого 2024 року відкладено розгляд справи 918/220/14 на 21 лютого 2024 року.

19 лютого 2024 року до відділу канцелярії та документального забезпечення суду від представника ліквідатора надійшла заява про покладання обов`язку сплати грошової винагороди та здійснення витрат арбітражного керуючого.

21 лютого 2024 року до відділу канцелярії та документального забезпечення суду від представника ГУ ДПС у Рівненській області надійшло клопотання про проведення судового засідання без участі представника.

Ухвалою Господарського суду Рівненської області від 21 лютого 2024 року відкладено розгляд клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу на 06 березня 2024 року та призначено до розгляду у судовому засіданні заяву про покладання обов`язку сплати грошової винагороди та здійснення витрат арбітражного керуючого на 06 березня 2024 року.

27 лютого 2024 року до відділу канцелярії та документального забезпечення суду від кредитора Управління комунальною власністю виконавчого комітету Рівненської міської ради надійшли заперечення щодо заяви про покладання обов`язку сплати грошової винагороди та здійснення витрат арбітражного керуючого.

06 березня 2024 року до відділу канцелярії та документального забезпечення суду від представника ліквідатора надійшли письмові пояснення.

06 березня 2024 року у судовому засіданні представник ліквідатора та кредитора не заперечили щодо відкладення розгляду справи на іншу дату. Інші учасники справи у судове засідання не з`явились.

З метою забезпечення правильного і своєчасного вирішення господарського спору, всебічного та повного розгляду обставин справи, суд прийшов до висновку про відкладення розгляду клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Відповідно до ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Відповідно до ч. 2 ст. 202 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав: 1) неявка в судове засідання учасника справи, щодо якого немає відомостей про направлення йому ухвали з повідомленням про дату, час і місце судового засідання; 2) перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними; 3) виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи; 4) необхідність витребування нових доказів, у випадку коли учасник справи обґрунтував неможливість з`явлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження.

У відповідності до ст. 216 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 202 цього Кодексу. Про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

Керуючись ст. 2, 4, 47 Кодекс України з процедур банкрутства, ст. ст. 12, 202, 216, 226, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд клопотання арбітражного керуючого Михайловського С.В. про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу на "08" квітня 2024 р. об 12:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Рівненської області за адресою: вул. Набережна, 26А, м. Рівне, зал судових засідань № 15.

2. Відкласти розгляд заяви про покладання обов`язку сплати грошової винагороди та здійснення витрат арбітражного керуючого на "08" березня 2024 року об 12:00 хв.

3. Установити строк для подачі пояснень до 01.03.2024 року.

4. Усі заяви, клопотання, заперечення подати до суду з дотриманням вимог до форми та змісту заяв з процесуальних питань, встановлених ст. 170 ГПК України. Звернути увагу сторін на положення ст.ст. 74, 80, 81 ГПК України щодо порядку подання доказів, наслідків неподання доказів, їх направлення іншим учасникам справи.

5. Попередити сторін, що відповідно до ч. 2 ст. 118 ГПК України заяви, скарги і документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

6. Звернути увагу сторін на те, що копії письмових доказів, які подаються, повинні бути оформлені відповідно до вимог ч. 4 ст. 91 ГПК України та п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (Вимоги до оформлення документів ДСТУ 4163-2003).

7. При направленні у судове засідання уповноважених представників, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 Господарського процесуального кодексу України документи, що підтверджують їх повноваження.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://rv.arbitr.gov.ua.

Суддя Войтюк В.Р.

Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117507433
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство В засіданні приймали участь: Від ліквідатора: Пилипчук Ірина Юріївна (поза межами приміщення суду); Від кредитора: Борисова Ірина В`ячеславівна (в залі суду

Судовий реєстр по справі —918/220/14

Ухвала від 14.05.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 22.04.2024

Господарське

Північно-західний апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні