Рішення
від 07.03.2024 по справі 542/1332/23
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Справа № 542/1332/23

Провадження № 2/542/13/24

Вступна та резолютивна частини

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07 березня 2024 року селище Нові Санжари

Новосанжарський районний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді Афанасьєвої Ю.О.,

за участю секретаря судового засідання Чиж Л.О.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача адвоката Бабаскіна К.С.,

відповідачки ОСОБА_2 ,

представника відповідачки адвоката Головка І.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в селище Нові Санжари цивільну справу за позовом адвоката Бабаскіна Кирила Сергійовича, який діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Служба у справах дітей виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради, Служба у справах дітей виконавчого комітету Київської районної в м.Полтаві ради, про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі батька у вихованні дитини, суд

В С Т А Н О В И В:

У зв`язку з необхідністю часу на складання повного тексту рішення, суд вважає за необхідне скласти та проголосити його вступну та резолютивну частину.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 259, 263-265 ЦПК України, суд

В И Р І Ш И В:

Позов адвокатаБабаскіна КирилаСергійовича,який дієв інтересахпозивача ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору:Служба усправах дітейвиконавчого комітетуНехворощанської сільськоїради,Служба усправах дітейвиконавчого комітетуКиївської районноїв м.Полтавіради,про усуненняперешкод успілкуванні тавихованні дитинита визначенняспособів участібатька увихованні дитини задовольнити частково.

Зобов`язати ОСОБА_2 не перешкоджати батькові ОСОБА_1 у здійсненні виховання та спілкуванні з сином ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Визначити ОСОБА_1 наступні способи участі у спілкуванні та вихованні сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 :

- систематичні побачення батька з сином: перша та третя субота місяця з 10 години 00 хвилин до 14 години 00 хвилин у присутності матері;

- друга та четверта неділя місяця з 14 години 00 хвилин до 18 години 00 хвилин у присутності матері;

- засобами телефонного, поштового, електронного та іншого засобу зв`язку без обмежень, з урахуванням при цьому технічних можливостей такого зв`язку, часу навчання та відпочинку дитини, психологічного і фізичного стану дитини.

В іншій частині вимог ОСОБА_1 відмовити.

Роз`яснити сторонам про можливість звернення до суду з позовом про зміну порядку спілкування та способів участі у вихованні батька ОСОБА_1 з сином ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,з урахуванням вікових змін та особливостей формування соціальних та сімейних зв`язківдитини.

Стягнути з ОСОБА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , на користь ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_2 , адреса місця реєстрації: АДРЕСА_2 , судовий збір в розмірі 1610 (одна тисяча шістсот десять) грн 40 (шістдесят) коп.

Стягнути з ОСОБА_1 ,реєстраційний номероблікової карткиплатника податку НОМЕР_2 ,адреса місцяреєстрації: АДРЕСА_2 ,на користь ОСОБА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , витрати на правничу допомогу в розмірі 1600 (одна тисяча шістсот) грн.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом тридцяти днів з дня пр оголошення рішення або з дня складання повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частини рішення або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи до Полтавського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Учасники справи:

позивач: ОСОБА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_2 , адреса місця реєстрації: АДРЕСА_2 ;

представник позивача: адвокат Бабаскін Кирило Сергійович, адреса робочого місця адвоката: вул.Гастелло, буд.23, м.Полтава;

відповідач: ОСОБА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податку НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 ;

представник відповідача: адвокат Головко Іван Іванович, адреса робочого місця адвоката: вул.Центральна, буд.20, селище Нові Санжари, Полтавський район, Полтавська область;

третя особа: Служба у справах дітей виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради, місцезнаходження: вул.Миру, 3, с.Нехвороща, Полтавського району, Полтавської області;

третя особа: Служба у справах дітей виконавчого комітету Київської районної в м.Полтаві ради, місцезнаходження: вул.Маршала Бірюзова, 1/2, м.Полтава.

Повний текст рішення буде складений протягом десяти днів.

Суддя Новосанжарського районного суду

Полтавської області Ю.О. Афанасьєва

Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117520243
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі батька у вихованні дитини, суд

Судовий реєстр по справі —542/1332/23

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

Ухвала від 29.08.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

Ухвала від 18.08.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні