Ухвала
від 07.03.2024 по справі 552/1473/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/1473/23

Провадження № 2/552/133/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.03.2024 року Київський районний суд м. Полтави у складі:

Головуючого судді Турченко Т.В.

При секретарі Цимбалюк І.О.,

За участі адвоката Дроменко Л.В.,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні вмісті Полтавіцивільну справуза позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Промінвест-буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвест Фінанс», Акціонерного товариства «Альфа Банк», Приватного нотаріуса Полтавського міського нотаріального округу Дробітько Вікторії Вікторівни про визнання договорів недійсним, скасування рішення реєстратора та витребування майна з чужого незаконного володіння,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Київського районного суду м. Полтави перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Промінвест-буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвест Фінанс», Акціонерного товариства «Альфа Банк», Приватного нотаріуса Полтавського міського нотаріального округу Дробітько Вікторії Вікторівни про визнання договорів недійсним, скасування рішення реєстратора та витребування майна з чужого незаконного володіння.

З матеріалів справи вбачається, що розгляд справи проводиться за правилами загального підготовчого провадження.

В судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та її представник адвокат Дроменко Л.В., а також представник відповідача ТОВ «ІК «ВЕСТА» Гахович О.М. не заперечували щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Суд, заслухавши учасників справи, вивчивши та дослідивши матеріали справи, приходить до висновку.

Положеннями ст.189ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, а тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.53, 189-200, 212 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Промінвест-буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвест Фінанс», Акціонерного товариства «Альфа Банк», Приватного нотаріуса Полтавського міського нотаріального округу Дробітько Вікторії Вікторівни про визнання договорів недійсним, скасування рішення реєстратора та витребування майна з чужого незаконного володіння.

Призначити справу до судового розгляду на 09 год. 00 хв. 11 квітня 2024 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м.Полтава, провулок Хорольський, 6.

Про час, дату та місце судового засідання з розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на сторінці офіційного вебпорталу судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою http://ki.pl.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Турченко Т.В.

СудКиївський районний суд м. Полтави
Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117527072
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —552/1473/23

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Кузіна Ж. В.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 28.06.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні