Ухвала
від 26.02.2024 по справі 10/б-743
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

26 лютого 2024 року м. ТернопільСправа № 10/Б-743

Господарський суд Тернопільської області у складі судді Сидорук А.М.

розглянув клопотання №10-79-3479 від 06.02.2024 Фонду державного майна України про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора

у справі за заявою

кредитора: Державної податкової інспекції у Теребовлянському районі, вул. Шевченка, 26, м. Теребовля Теребовлянського району Тернопільської області;

до боржника: Державного підприємства "Струсівський комбінат продтоварів", с. Струсів, вул. Заводська,1, Теребовлянського району Тернопільської області

про визнання банкрутом

Суть справи: Ухвалою Господарського суду Тернопільської області від 10.04.2006р. порушено провадження у справі про банкрутство Державного підприємства "Струсівський комбінат продтоварів" за заявою ініціюючого кредитора Державної податкової інспекції у Теребовлянському районі Тернопільської області.

Постановою Господарського суду Тернопільської області від 17.06.2008р. боржника визнано банкрутом, відкрито щодо нього ліквідаційну процедуру.

Ухвалою господарського суду Тернопільської області від 22 березня 2016 року достроково припинено повноваження ліквідатора банкрута Суслова Р.В. та ліквідатором Державного підприємства "Струсівський комбінат продтоварів" призначено арбітражного керуючого Зубик Юлію Зіновіївну, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №376, видане 15.03.2013р..

06.02.2024 до господарського суду Тернопільської області від Фонду державного майна України надійшло клопотання №10-79-3479 від 06.02.2024 про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора та призначення іншого арбітражного керуючого для виконання повноважень ліквідатора Державного підприємства Струсівський комбінат продтоварів у справі № 10/Б-743 про банкрутство за допомогою автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) у справах про банкрутство.

Ухвалою Господарського суду Тернопільської області від 08.02.2024 призначено судове засідання по розгляду клопотання №10-79-3479 від 06.02.2024 Фонду державного майна України про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора Державного підприємства "Струсівський комбінат продтоварів" - Зубик Ю.З. у справі № 10/Б-743 на 22 лютого 2024 року об 12 год. 30 хв. в режимі відеоконференції; ліквідатору Державного підприємства Струсівський комбінат продтоварів Зубик Ю.З. надати суду заперечення щодо клопотання про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора ДП "Струсівський комбінат продтоварів"; явку ліквідатора Державного підприємства Струсівський комбінат продтоварів Зубик Ю.З. та представників членів комітету кредиторів у судове засідання визнати обов`язковою.

22.02.2024 судове засідання не відбулось в зв`язку з перебуванням судді Сидорук А.М. у відпустці.

На підставі наведеного, керуючись ст. 232-235 Господарського процесуального кодексу України, Кодексом України з процедур банкрутства, господарський суд, -

У Х В А Л И В :

1. Відкласти судове засідання по розгляду клопотання №10-79-3479 від 06.02.2024 Фонду державного майна України про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора Державного підприємства "Струсівський комбінат продтоварів" - Зубик Ю.З. у справі № 10/Б-743 на 26 березня 2024 року об 12 год. 00 хв. в режимі відеоконференції. Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Тернопільської області, м. Тернопіль, вул..Кн.Острозького, 14 а, поверх 5, зал судових засідань № 2.

2. Ліквідатору Державного підприємства Струсівський комбінат продтоварів Зубик Ю.З. надати суду заперечення /спросутвання/ щодо клопотання про відсторонення від виконання повноважень ліквідатора ДП "Струсівський комбінат продтоварів".

3. Явку ліквідатора Державного підприємства Струсівський комбінат продтоварів Зубик Ю.З. та представників членів комітету кредиторів у судове засідання визнати обов`язковою.

4. Повідомити учасників справи про можливість участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції та на необхідність подавати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо), письмові та електронні докази на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або дистанційні засоби зв`язку, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі з використанням власного електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису з урахуванням вимог Закону України "Про електронний цифровий підпис" та Закону України "Про електронні довірчі послуги".

5. Звернути увагу учасників справи на наступне: Відповідно до частини шостої статті 6 Господарського процесуального кодексу України (у редакції Закону України від 29.06.2023 № 3200-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами") адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку. Процесуальні наслідки, передбачені цим Кодексом у разі звернення до суду з документом особи, яка відповідно до цієї частини зобов`язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його, застосовуються судом також у випадках, якщо інтереси такої особи у справі представляє адвокат. Якщо реєстрація електронного кабінету в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, суперечить релігійним переконанням особи, яка зобов`язана його зареєструвати відповідно до цієї частини, передбачені цим Кодексом процесуальні наслідки звернення до суду такою особою без реєстрації електронного кабінету у вигляді залишення її документа без руху, його повернення або залишення без розгляду не застосовуються за умови, що особа заявила про такі обставини одночасно із поданням відповідного документа шляхом подання окремої обґрунтованої письмової заяви.

6. Копію ухвали направити рекомендованою кореспонденцією з повідомленням про вручення поштового відправлення:

- Державній податковій інспекції у Теребовлянському районі, вул. Шевченка, 26, м. Теребовля Теребовлянського району Тернопільської області;

- ДП Струсівський комбінат продтоварів, вул..Заводська, 1, с.Струсів Теребовлянського району Тернопільської області, 48127;

- Арбітражному керуючому Зубик Юлії Зіновіївні, поштова адреса а/с 565, м.Тернопіль, 46027;

- Дочірньому підприємству "Тернопільський облавтодор", м. Тернопіль, вул. О. Кульчицької, 8;

- Державному територіально-галузевому об`єднанню "Львівська залізниця" в особі відокремленого структурного підрозділу Тернопільської дирекції залізничних перевезень, м.Тернопіль, вул.С.Бандери, 6;

- Фонду державного майна України, вул.Генерала Алмазова, 18/9, м.Київ, 01133;

- Тернопільському обласному центру зайнятості, вул. Текстильна, 16, м. Тернопіль,46010;

- ФОП Живаго О.Л., АДРЕСА_1 .

- Південно-Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції /м.Івано-Франківськ/, м.Тернопіль, вул.Грушевського, 8.

Суддя А.М. Сидорук

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення26.02.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117554385
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/б-743

Ухвала від 28.08.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Гевко В.Л.

Ухвала від 16.08.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 05.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 26.03.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 16.01.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Погребняк В.Я.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Постанова від 30.01.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Погребняк В.Я.

Ухвала від 08.02.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 11.01.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Погребняк В.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні