Ухвала
від 11.03.2024 по справі 2-4297/12
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 2-4297/12

6/295/125/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.03.2024 року м. Житомир

Богунський районний суд м. Житомира в складі:

головуючого судді: Лєдньова Д.М.,

при секретарі: Заріцькому О.Ю.,

розглянув у відкритому судовому засіданні заяву державного виконавця Першого відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України про видачу дубліката виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю Довірче Товариство перша Волинська фінансово-будівельна компанія Траст-Інвест-Будпро стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Богунського районного суду м. Житомира від 11.12.2012 було задоволено вищезазначену позовну заяву.

В заяві вказано, що виконавчий документ № 2-4297 від 28.12.2012 втрачено при здійсненні заходів, спрямованих на передачу виконавчого провадження до відділу примусового виконання рішень у Волинській області.

Суд, розглянувши заяву про видачу виконавчого листа, встановив таке.

Рішенням Богунського районного суду м. Житомира від 11.12.2012 позов було задоволено, стягнуто з Товариства з додатковою відповідальністю Довірче Товариство перша Волинська фінансово-будівельна компанія Траст-Інвест-Буд на користь ОСОБА_1 заборгованість по заробітній платі в сумі 3064 грн. 97 коп. та середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні в сумі 3000 грн. без врахування податків та обов`язкових платежів.

На виконання вказаного рішення 28.12.2012 Богунським районним судом м. Житомира було видано виконавчий лист.

Згідно з ч. 1 п. 17.4 розділу XIII перехідних положень ЦПК України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

Дублікат видається судом, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

З огляду на викладене, суд приходить до висновку, що заява про видачу дубліката виконавчого листа обґрунтована та підлягає до задоволення.

Керуючись ч. 1 п. 17.4 розділу ХІІІ перехідних положень ЦПК України ст. ст. 258, 260, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву державноговиконавцяПершого відділу державної виконавчої служби у місті Луцьку Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України про видачу дубліката виконавчого листа - задовольнити.

Видати дублікат виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю Довірче Товариство перша Волинська фінансово-будівельна компанія Траст-Інвест-Буд про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні згідно рішення Богунського районного суду м. Житомира від 11.12.2012 по справі № 2-4297/12, у зв`язку із втратою оригіналу.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Житомирського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення або складення, шляхом подання апеляційної скарги.

Суддя Д.М. Лєдньов

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117572981
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу дубліката виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю Довірче Товариство перша Волинська фінансово-будівельна компанія Траст-Інвест-Будпро стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —2-4297/12

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Лєдньов Д. М.

Рішення від 26.02.2013

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Рішення від 22.02.2013

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 02.11.2012

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні