Ухвала
від 13.03.2024 по справі 465/6758/19
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виноградівський районний суд Закарпатської області


Справа № 465/6758/19

У Х В А Л А

13.03.2024 року м. Виноградів

Виноградівський районний суд Закарпатської області в особі судді Трагнюк В.Р., при секретарі Конар В.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду подання головного державного виконавця Бабинець Едуарда Васильовича про тимчасове обмеження виїзду за межі України боржника-фізичної особи ОСОБА_1 ,

В С Т А Н О В И В:

Головний державний виконавець звернувся до суду з вказаним поданням.

Подане подання мотивовано тим, що на виконанні у відділі державної виконавчої служби знаходиться виконавче провадження про стягнення із ОСОБА_1 заборгованості. Державним виконавцем проведено виконавчі дії. З метою повного та своєчасного виконання рішення суду державний виконавець просить тимчасово обмежити у праві виїзду за кордон боржника, оскільки боржник ухиляється від виконання зобов`язань, покладених на нього рішенням.

Державний виконавець в судове засідання не зявився, подав до суду заяву про залишення подання без розгляду, оскільки ОСОБА_1 виконав свої боргові зобов"язання.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

За Законом України Про виконавче провадження державний виконавиць зобов`язаний використовувати надані йому права відповідно до закону і не допускати у своїй діяльності порушення прав та законних інтересів фізичних і юридичних осіб.

У відповідності до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч.1 ст. 257 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Залишити без розгляду подання головного державного виконавця Бабинець Едуарда Васильовича про тимчасове обмеження виїзду за межі України боржника-фізичної особи ОСОБА_1 .

Особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Закарпатського апеляційного суду.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом 15 днів з дня отримання його копії.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Головуючий В. Р. Трагнюк

Дата ухвалення рішення13.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117602995
СудочинствоЦивільне
Сутьтимчасове обмеження виїзду за межі України боржника-фізичної особи ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —465/6758/19

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Трагнюк В. Р.

Рішення від 24.01.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 09.12.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 06.10.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 20.12.2019

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні