Ухвала
від 06.03.2024 по справі 906/208/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

майдан Путятинський, 3/65, м. Житомир, 10002, тел. (0412) 48 16 20,

e-mail: inbox@zt.arbitr.gov.ua, web: https://zt.arbitr.gov.ua,

код ЄДРПОУ 03499916

УХВАЛА

"06" березня 2024 р. м. Житомир Справа № 906/208/24

Господарський суд Житомирської області у складі судді Кудряшової Ю.В.,

розглядаючи справу

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Благодійний Союз (БС)"

про забезпечення позову до подачі позовної заяви,

за участю учасників судового процесу:

від заявника: Дементьєв Я.Т. - адвокат, ордер серії АІ № 1512333;

від ТОВ "Агро-Еко-Полісся": не прибув;

від ПСП "Бігунь": не прибув.

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернувся до суду про забезпечення позов, згідно якої просить суд вжити заходи забезпечення позову шляхом заборони будь-яким особам вчиняти дії щодо укладення або зміни договорів продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, укладення, зміни, розірвання договорів оренди (суборенди) земельних ділянок сільськогосподарського призначення, реєстрації припинення, зміни розірвання або переходу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення стосовно 1224 земельних ділянок згідно переліку, наведеного в прохальній частині заяви про забезпечення позову.

В обґрунтування вимог заяви про забезпечення позову заявник зазначає, що під час проведення аудиту права користування земельними ділянками, ним виявлено факт відчуження належного ТОВ "Благодійний Союз (БС)" права оренди відповідними земельними ділянками шляхом підроблення договорів про продаж права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення № 2, 3, 4, 5 від 01.09.2023, № 6 від 01.10.2023 Товариству з обмеженою відповідальністю "Агро-Еко-Полісся". В подальшому Товариством з обмеженою відповідальністю "Агро-Еко-Полісся" укладено з Приватним сільськогосподарським підприємством "Бігунь" договір купівлі-продажу права оренди № 1 від 01.12.2023 на 150 земельних ділянок, що були предметом вищезгаданих договорів.

В заяві про забезпечення позову ТОВ "Благодійний Союз (БС)" вказує, що предметом майбутнього позову є витребування права оренди з чужого незаконного володіння на земельних ділянок в загальній кількості 1051, загальною площею 969,3554 га.

Також заявником відзначено, що 1051 - це земельні ділянки, право оренди яких вже зареєстроване за ТОВ "Агро-Еко-Полісся" та ПСП "Бігунь". Реєстрація права оренди за ТОВ "Агро-Еко-Полісся" на інші 173 земельні ділянки, які є предметом договору № 6 від 01.10.2023, зупинена. Отже, загальна кількість земельних ділянок, право оренди, на які є предметом договорів про продаж права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення № 2, 3, 4, 5 від 01.09.2023, № 6 від 01.10.2023 становить 1224 ділянок, загальною площею 1178,1410 га. І саме на відносно такої кількості земельних ділянок заявник просить вжити заходи забезпечення позову.

З метою з`ясування обґрунтованості заяви про забезпечення позову та необхідності забезпечення позову Господарський суд Житомирської області ухвалою від 26.02.2024 постановив призначити судове засідання для розгляду заяви ТОВ "Благодійний Союз" про забезпечення позову до подачі позовної заяви на 06.03.2024 р. о 15:00 год. та викликати у судове засідання представників сторін.

06.03.2024 на електронну пошту суду від Товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Еко-Полісся" надійшло клопотання про відкладення розгляду справи у зв`язку отриманою директором травмою, на підтвердження чого додано заключення лікаря-травматолога (розтягнення зв`язок правого гомілково-ступеневого суглобу).

Представник заявника в судовому засіданні вимоги заяви підтримав, просив відмовити в задоволенні клопотання про відкладення справи.

Розглянувши клопотання про відкладення розгляду справи, господарський суд зазначає наступне.

Відповідно до положень ст. 140 ГПК України заява про забезпечення позову розглядається судом не пізніше двох днів з дня її надходження без повідомлення учасників справи. Суд, розглядаючи заяву про забезпечення позову, може викликати особу, що подала заяву про забезпечення позову, для надання пояснень або додаткових доказів, що підтверджують необхідність забезпечення позову, або для з`ясування питань, пов`язаних із зустрічним забезпеченням (ч. 3 ст. 140 ГПК України). У виняткових випадках, коли наданих заявником пояснень та доказів недостатньо для розгляду заяви про забезпечення позову, суд може призначити її розгляд у судовому засіданні з викликом сторін (ч. 4 ст. 140 ГПК України).

Статтею 202 ГПК України встановлено наслідки неявки в судове засідання учасників справи.

Відкладення розгляду справи є правом та прерогативою суду, основною передумовою для якого є не відсутність у судовому засіданні представників сторін учасників справи, а неможливість вирішення спору у відповідному судовому засіданні (ст. 202 ГПК України).

Разом з тим, ТОВ "Агро-Еко-Полісся", подаючи до суду заяву про відкладення розгляду справи, жодним чином не обґрунтовує необхідність такого відкладення, з метою надання суду жодних доказів, що спростовують доводи заявника, або з метою вчинення будь-яких процесуальних дій, що потребують явки його представника особисто в судове засідання.

Водночас, суд звертає увагу на те, що згідно приписів ст. 197 ГПК України законодавець передбачив право учасників справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри.

Господарський суд з урахуванням обставин конкретної справи може відхилити доводи учасника судового процесу - підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи, державного чи іншого органу щодо відкладення розгляду справи у зв`язку з відсутністю його представника (з причин, пов`язаних з відпусткою, хворобою, службовим відрядженням, участю в іншому судовому засіданні і т. п.). При цьому суд виходить з того, що у відповідних випадках такий учасник судового процесу не позбавлений права і можливості забезпечити за необхідності участь у судовому засіданні іншого представника, з числа як своїх працівників, так і осіб, не пов`язаних з ним трудовими відносинами. Неможливість такої заміни представника і неможливість розгляду справи без участі представника підлягає доведенню учасником судового процесу на загальних підставах.

Оскільки зазначені відповідачем у клопотанні підстави для відкладення судового засідання не узгоджується з наведеними вище підставами для відкладення заявлене клопотання задоволенню не підлягає, у зв`язку з чим суд вважає за можливе розглянути заяву про забезпечення позову за наявними у справі матеріалами.

Оцінивши в сукупності матеріали справи, проаналізувавши вимоги чинного законодавства, що регулює спірні правовідносини, врахувавши пояснення учасників процесу, господарський суд дійшов висновку про задоволення вимог заяви про забезпечення позову, враховуючи наступне.

За положеннями статей 136, 137 ГПК України заходи забезпечення позову є одним з механізмів забезпечення ефективного юридичного захисту.

Так, згідно з рішенням Конституційного Суду України від 16.06.2011 № 5-рп/2011 у справі № 1-6/2011 судочинство охоплює, зокрема, інститут забезпечення позову, який сприяє виконанню рішень суду і гарантує можливість реалізації кожним конституційного права на судовий захист, встановленого статтею 55 Конституції України.

Забезпечення позову за правовою природою є засобом запобігання можливим порушенням майнових прав чи охоронюваних законом інтересів юридичної або фізичної особи, метою якого є запобігання можливому порушенню в майбутньому прав та охоронюваних законом інтересів позивача, що полягає у вжитті заходів, за допомогою яких у подальшому гарантується виконання судових актів. Цим забезпечується можливість реального виконання рішення суду та уникнення будь-яких труднощів при виконанні у випадку задоволення позову. Тобто, забезпечення позову застосовується як гарантія задоволення законних вимог позивача.

Предметом позову майбутнього позову є вимога про витребування права оренди з чужого незаконного володіння на вказані заявником земельні ділянки.

Згідно зі ст. 136 ГПК України господарський суд за заявою учасника справи має право вжити передбачені ст. 137 ГПК України заходи забезпечення позову. Забезпечення позову допускається як до пред`явлення позову, так і на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або ефективний захист або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача, за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду.

Відповідно до п. 1 - 4 ч. 1 ст. 137 ГПК України позов забезпечується накладенням арешту на майно та (або) грошові кошти, що належать або підлягають передачі або сплаті відповідачу і знаходяться у нього чи в інших осіб; забороною відповідачу вчиняти певні дії; забороною іншим особам вчиняти дії щодо предмета спору або здійснювати платежі, або передавати майно відповідачеві, або виконувати щодо нього інші зобов`язання.

Забезпечення позову є засобом, спрямованим на запобігання можливим порушенням майнових прав чи охоронюваних законом інтересів юридичної або фізичної особи, що полягає у вжитті заходів, за допомогою яких у подальшому гарантується виконання судових актів.

У вирішенні питання про забезпечення позову господарський суд здійснює оцінку обґрунтованості доводів заявника щодо необхідності вжиття відповідних заходів з урахуванням: розумності, обґрунтованості і адекватності вимог заявника щодо забезпечення позову; забезпечення збалансованості інтересів сторін, а також інших учасників судового процесу; наявності зв`язку між конкретним заходом до забезпечення позову і предметом позовної вимоги, зокрема, чи спроможний такий захід забезпечити фактичне виконання судового рішення в разі задоволення позову; імовірності утруднення виконання або невиконання рішення господарського суду в разі невжиття таких заходів; запобігання порушенню у зв`язку з вжиттям таких заходів прав та охоронюваних законом інтересів осіб, що не є учасниками даного судового процесу.

Отже, умовою застосування заходів до забезпечення позову є наявність фактичних обставин, що невжиття таких заходів може утруднити чи зробити неможливим виконання судового рішення через, зокрема, зникнення, зменшення за кількістю або погіршення за якістю майна (грошових коштів) тощо на момент виконання рішення.

Достатньо обґрунтованим для забезпечення позову є підтверджена доказами наявність фактичних обставин, з якими пов`язується застосування певного виду забезпечення позову.

Метою вжиття заходів щодо забезпечення позову є уникнення можливого порушення в майбутньому прав та охоронюваних законом інтересів позивача, а також можливість реального виконання рішення суду та уникнення будь-яких труднощів при виконанні у випадку задоволення позову.

Заходи до забезпечення позову повинні бути співмірними з заявленими позивачем вимогами. Співмірність передбачає співвідношення господарським судом негативних наслідків від вжиття заходів до забезпечення позову з тими негативними наслідками, які можуть настати в результаті невжиття цих заходів, з урахуванням відповідності права чи законного інтересу, за захистом яких заявник звертається до суду, та майнових наслідків заборони відповідачу здійснювати певні дії.

Під час вирішення питання щодо забезпечення позову обґрунтованість позову не досліджується, адже питання обґрунтованості заявлених позовних вимог є предметом дослідження судом під час розгляду спору по суті і не вирішується ним під час розгляду клопотання про забезпечення позову.

При цьому сторона, яка звертається із заявою про забезпечення позову, повинна обґрунтувати необхідність забезпечення позову, що полягає у доказуванні обставин, з якими пов`язано вирішення питання про забезпечення позову. З цією метою та з урахуванням загальних вимог, передбачених статтею 74 ГПК України, обов`язковим є подання доказів наявності фактичних обставин, з якими пов`язується застосування певного заходу до забезпечення позову. Про такі обставини може свідчити вчинення відповідачем дій, спрямованих на ухилення від виконання зобов`язань після пред`явлення позову до суду. Саме лише посилання в заяві на потенційну можливість ухилення відповідача від виконання судового рішення без наведення відповідного обґрунтування не є достатньою підставою для задоволення відповідної заяви.

Кожна сторона повинна довести обставини, які мають значення для справи і на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених законом (ч. 3 ст. 13 ГПК України).

Слід зазначити, що законом не визначається перелік відповідних доказів, які повинна надати особа до суду під час звернення з позовом про забезпечення позову, а тому суди у кожному конкретному випадку повинні оцінювати їх на предмет достатності, належності, допустимості та достовірності.

17.10.2019 набув чинності Закон України № 132-IX від 20.09.2019 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні", яким було, зокрема внесено зміни до України змінено назву статті 79 ГПК з "Достатність доказів" на нову - "Вірогідність доказів" та викладено її у новій редакції, фактично впровадивши в господарський процес стандарт доказування "вірогідності доказів".

У рішенні Європейського Суду з прав людини (далі - ЄСПЛ) у справі "Brualla Gomez de La Torre v. Spain" від 19.12.1997 наголошено про загальновизнаний принцип негайного впливу процесуальних змін на позови, що розглядаються.

Стандарт доказування "вірогідності доказів", на відміну від "достатності доказів", підкреслює необхідність співставлення судом доказів, які надає позивач та відповідач. Тобто, з введенням в дію нового стандарту доказування необхідним є не надати достатньо доказів для підтвердження певної обставини, а надати їх саме ту кількість, яка зможе переважити доводи протилежної сторони судового процесу.

Відповідно до ст. 79 Господарського процесуального кодексу України наявність обставини, на яку сторона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, вважається доведеною, якщо докази, надані на підтвердження такої обставини, є більш вірогідними, ніж докази, надані на її спростування. Питання про вірогідність доказів для встановлення обставин, що мають значення для справи, суд вирішує відповідно до свого внутрішнього переконання. Тлумачення змісту цієї статті свідчить, що нею покладено на суд обов`язок оцінювати докази, обставини справи з огляду на їх вірогідність, яка дозволяє дійти висновку, що факти, які розглядаються скоріше були (мали місце), аніж не були.

Верховний Суд в ході касаційного перегляду судових рішень неодноразово звертався загалом до категорії стандарту доказування та відзначав, що принцип змагальності забезпечує повноту дослідження обставин справи. Цей принцип передбачає покладання тягаря доказування на сторони. Одночасно цей принцип не передбачає обов`язку суду вважати доведеною та встановленою обставину, про яку сторона стверджує. Така обставина підлягає доказуванню таким чином, аби задовольнити, як правило, стандарт переваги більш вагомих доказів, тобто коли висновок про існування стверджуваної обставини з урахуванням поданих доказів видається більш вірогідним, ніж протилежний (постанови Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду від 02.10.2018 у справі № 910/18036/17, від 23.10.2019 у справі № 917/1307/18, від 18.11.2019 у справі № 902/761/18, від 04.12.2019 у справі № 917/2101/17).

Водночас суд вважає за необхідне відзначити, що на 150 земельних ділянок право оренди вже продано Товариством з обмеженою відповідальністю "Агро-Еко-Полісся" Приватному сільськогосподарському підприємству "Бігунь", що підтверджується договором про продаж права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення від 01.10.2023 .

За наведених обставин, невжиття заявленого заходу забезпечення позову призведе до порушення вимоги щодо справедливого та ефективного захисту порушених прав, зокрема, чи зможе позивач їх захистити в межах одного цього судового провадження за його позовом без нових звернень до суду.

Крім цього, приймаючи до уваги характер спору, в даному випадку невжиття таких заходів може істотно ускладнити чи унеможливити виконання рішення суду або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача, за захистом яких він звернувся або має намір звернутися до суду.

Також господарський суд зазначає, що обрання належного, відповідного предмету спору заходу забезпечення позову гарантує дотримання принципу співвіднесення виду заходу забезпечення позову із заявленими позивачем вимогами, що зрештою дає змогу досягти балансу інтересів сторін та інших учасників судового процесу під час вирішення спору, сприяє фактичному виконанню судового рішення в разі задоволення позову та, як наслідок, забезпечує ефективний захист або поновлення порушених чи оспорюваних прав або інтересів позивача без порушення або безпідставного обмеження при цьому прав та охоронюваних інтересів інших учасників провадження у справі або осіб, які не є учасниками цього судового процесу.

Господарський суд, дослідивши та перевіривши подані заявником документи, дійшов висновку про наявність зв`язку між конкретними заходами до забезпечення позову і предметом майбутнього позову, зокрема, спроможність таких заходів забезпечити справедливий та ефективний захист порушених прав, адже, заявник зможе їх захистити в межах одного цього судового провадження за його позовом без нових звернень до суду у разі задоволення позову та встановлення незаконності використання спірної земельної ділянки.

Поряд з цим, накладення заборони будь-яким особам вчиняти дії щодо укладення або зміни договорів продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, укладення, зміни, розірвання договорів оренди (суборенди) земельних ділянок сільськогосподарського призначення, реєстрації припинення, зміни розірвання або переходу права оренди забезпечить збалансованість інтересів сторін, оскільки надасть можливість виконати рішення у разі задоволення позову та не призведе до втручання у господарську діяльність відповідачів, а лише запровадить тимчасові обмеження щодо розпорядженням правом оренди задля запобігання перешкод у виконанні рішення суду у разі задоволення позову.

Разом із тим, застосування заходів забезпечення позову не порушить прав та охоронюваних законом інтересів відповідачів у справі чи інших осіб, що не є учасниками даного судового процесу, не призведе до втручання у звичайну діяльність учасників судового процесу, а лише запровадить тимчасові обмеження щодо подальшого переходу права оренди, існування яких дозволить створити належні умови для запобігання перешкод у виконанні рішення суду у разі задоволення позовних вимог.

Враховуючи вищевикладене, заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Благодійний Союз (БС)" про забезпечення позову до подачі позову слід задовольнити.

Керуючись ст.ст. 136, 137, 234, 235 ГПК України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Благодійний Союз про забезпечення позову задовольнити.

2. Вжити заходів забезпечення позову шляхом заборони будь-яким особам вчиняти дії щодо укладення або зміни договорів продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, укладення, зміни, розірвання договорів оренди (суборенди) земельних ділянок сільськогосподарського призначення, реєстрації припинення, зміни розірвання або переходу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення стосовно земельних ділянок з кадастровими номерами (згідно переліку, що міститься в прохальній частині заяви).

№ Кадастровий номер

1. 1824286200:12:000:0050

2. 1824286200:22:000:0404

3. 1824285400:04:000:0004

4. 1824285400:04:000:0026

5. 1824285400:04:000:0079

6. 1824285400:04:000:0094

7. 1824285400:04:000:0095

8. 1824285400:04:000:0103

9. 1824285400:04:000:0118

10. 1824285400:04:000:0158

11. 1824285400:04:000:0187

12. 1824285400:04:000:0188

13. 1824285400:04:000:0199

14. 1824285400:04:000:0220

15. 1824285400:04:000:0225

16. 1824285400:04:000:0233

17. 1824285400:05:000:0019

18. 1824285400:05:000:0041

19. 1824285400:05:000:0065

20. 1824285400:05:000:0080

21. 1824285400:05:000:0082

22. 1824285400:05:000:0090

23. 1824285400:05:000:0105

24. 1824285400:06:000:0009

25. 1824285400:06:000:0037

26. 1824285400:06:000:0038

27. 1824285400:06:000:0039

28. 1824285400:06:000:0058

29. 1824285400:06:000:0078

30. 1824285400:07:000:0019

31. 1824285400:07:000:0040

32. 1824285400:07:000:0043

33. 1824285400:07:000:0047

34. 1824285400:07:000:0078

35. 1824285400:07:000:0097

36. 1824285400:08:000:0017

37. 1824285400:09:000:0006

38. 1824285400:09:000:0019

39. 1824285400:09:000:0022

40. 1824285400:09:000:0026

41. 1824285400:12:000:0004

42. 1824285400:12:000:0056

43. 1824285400:13:000:0007

44. 1824285400:13:000:0066

45. 1824285400:13:000:0087

46. 1824285400:13:000:0111

47. 1824285400:13:000:0002

48. 1824285400:01:000:0003

49. 1824285400:07:000:0060

50. 1824285400:12:000:0054

51. 1824285400:12:000:0099

52. 1824285400:13:000:0084

53. 1824285400:06:000:0076

54. 1824285400:06:000:0075

55. 1824285400:13:000:0083

56. 1824285400:06:000:0012

57. 1824285400:04:000:0161

58. 1824285400:12:000:0055

59. 1824285400:12:000:0100

60. 1824285400:07:000:0023

61. 1824285400:09:000:0002

62. 1824285400:05:000:0054

63. 1824285400:04:000:0068

64. 1824285400:04:000:0105

65. 1824285400:05:000:0092

66. 1824285400:01:000:0022

67. 1824285400:05:000:0096

68. 1824285400:05:000:0097

69. 1824285400:04:000:0111

70. 1824285400:04:000:0110

71. 1824285400:13:000:0045

72. 1824285400:05:000:0007

73. 1824285400:04:000:0156

74. 1824285400:06:000:0007

75. 1824285400:04:000:0096

76. 1824285400:05:000:0083

77. 1824285400:08:000:0048

78. 1824285400:07:000:0076

79. 1824285400:05:000:0116

80. 1824285400:04:000:0129

81. 1824285400:04:000:0108

82. 1824285400:05:000:0095

83. 1824285400:09:000:0015

84. 1824285400:07:000:0036

85. 1824285400:05:000:0110

86. 1824285400:04:000:0123

87. 1824285400:05:000:0032

88. 1824285400:04:000:0017

89. 1824285400:04:000:0073

90. 1824285400:05:000:0059

91. 1824285400:05:000:0129

92. 1824285400:04:000:0142

93. 1824285400:12:000:0031

94. 1824285400:12:000:0076

95. 1824285400:13:000:0098

96. 1824285400:07:000:0006

97. 1824285400:04:000:0023

98. 1824285400:04:000:0157

99. 1824285400:12:000:0094

100. 1824285400:12:000:0049

101. 1824285400:06:000:0002

102. 1824285400:04:000:0150

103. 1824285400:06:000:0011

104. 1824285400:04:000:0152

105. 1824285400:05:000:0076

106. 1824285400:04:000:0090

107. 1824285400:07:000:0014

108. 1824285400:04:000:0209

109. 1824285400:12:000:0014

110. 1824285400:04:000:0210

111. 1824285400:12:000:0015

112. 1824285400:06:000:0044

113. 1824285400:04:000:0193

114. 1824285400:08:000:0042

115. 1824285400:07:000:0052

116. 1824285400:04:000:0117

117. 1824285400:05:000:0104

118. 1824285400:04:000:0173

119. 1824285400:04:000:0006

120. 1824285400:05:000:0021

121. 1824285400:05:000:0101

122. 1824285400:04:000:0166

123. 1824285400:06:000:0017

124. 1824285400:05:000:0098

125. 1824285400:04:000:0112

126. 1824285400:13:000:0056

127. 1824285400:06:000:0048

128. 1824285400:13:000:0046

129. 1824285400:05:000:0008

130. 1824285400:05:000:0005

131. 1824285400:13:000:0030

132. 1824285400:04:000:0248

133. 1824285400:07:000:0049

134. 1824285400:08:000:0039

135. 1824285400:08:000:0040

136. 1824285400:13:000:0097

137. 1824285400:07:000:0005

138. 1824285400:12:000:0046

139. 1824285400:12:000:0091

140. 1824285400:04:000:0029

141. 1824285400:05:000:0044

142. 1824285400:05:000:0036

143. 1824285400:04:000:0021

144. 1824285400:04:000:0205

145. 1824285400:12:000:0010

146. 1824285400:04:000:0204

147. 1824285400:12:000:0009

148. 1824285400:04:000:0224

149. 1824285400:04:000:0226

150. 1824285400:13:000:0008

151. 1824285400:12:000:0047

152. 1824285400:12:000:0092

153. 1824285400:06:000:0077

154. 1824285400:13:000:0085

155. 1824285400:13:000:0028

156. 1824285400:04:000:0246

157. 1824285400:05:000:0006

158. 1824285400:04:000:0223

159. 1824285400:13:000:0005

160. 1824285400:04:000:0121

161. 1824285400:05:000:0108

162. 1824285400:04:000:0120

163. 1824285400:05:000:0107

164. 1824285400:13:000:0013

165. 1824285400:04:000:0231

166. 1824285400:04:000:0169

167. 1824285400:13:000:0071

168. 1824285400:04:000:0126

169. 1824285400:05:000:0113

170. 1824285400:07:000:0054

171. 1824285400:04:000:0202

172. 1824285400:12:000:0007

173. 1824285400:04:000:0201

174. 1824285400:12:000:0006

175. 1824285400:05:000:0056

176. 1824285400:04:000:0070

177. 1824285400:05:000:0125

178. 1824285400:04:000:0138

179. 1824285400:05:000:0126

180. 1824285400:04:000:0154

181. 1824285400:06:000:0005

182. 1824285400:12:000:0053

183. 1824285400:12:000:0098

184. 1824285400:04:000:0133

185. 1824285400:05:000:0120

186. 1824285400:05:000:0122

187. 1824285400:04:000:0080

188. 1824285400:04:000:0036

189. 1824285400:05:000:0050

190. 1824285400:04:000:0038

191. 1824285400:05:000:0052

192. 1824285400:12:000:0075

193. 1824285400:13:000:0057

194. 1824285400:04:000:0211

195. 1824285400:12:000:0016

196. 1824285400:12:000:0083

197. 1824285400:12:000:0038

198. 1824285400:12:000:0039

199. 1824285400:12:000:0084

200. 1824285400:13:000:0010

201. 1824285400:04:000:0228

202. 1824285400:04:000:0230

203. 1824285400:13:000:0012

204. 1824285400:05:000:0102

205. 1824285400:04:000:0115

206. 1824285400:05:000:0077

207. 1824285400:04:000:0091

208. 1824285400:05:000:0099

209. 1824285400:04:000:0113

210. 1824285400:13:000:0080

211. 1824285400:06:000:0072

212. 1824285400:06:000:0073

213. 1824285400:13:000:0081

214. 1824285400:12:000:0035

215. 1824285400:12:000:0080

216. 1824285400:04:000:0234

217. 1824285400:13:000:0016

218. 1824285400:04:000:0253

219. 1824285400:04:000:0222

220. 1824285400:13:000:0004

221. 1824285400:04:000:0214

222. 1824285400:12:000:0019

223. 1824285400:04:000:0213

224. 1824285400:12:000:0018

225. 1824285400:04:000:0207

226. 1824285400:12:000:0012

227. 1824285400:06:000:0052

228. 1824285400:13:000:0060

229. 1824285400:05:000:0035

230. 1824285400:04:000:0020

231. 1824285400:04:000:0254

232. 1824285400:06:000:0019

233. 1824285400:04:000:0168

234. 1824285400:13:000:0034

235. 1824285400:04:000:0252

236. 1824285400:05:000:0034

237. 1824285400:04:000:0019

238. 1824285400:13:000:0053

239. 1824285400:05:000:0015

240. 1824285400:04:000:0077

241. 1824285400:05:000:0063

242. 1824285400:12:000:0028

243. 1824285400:12:000:0074

244. 1824285400:12:000:0029

245. 1824285400:05:000:0111

246. 1824285400:04:000:0124

247. 1824285400:12:000:0072

248. 1824285400:12:000:0027

249. 1824285400:12:000:0026

250. 1824285400:12:000:0071

251. 1824285400:04:000:0191

252. 1824285400:06:000:0042

253. 1824285400:06:000:0043

254. 1824285400:04:000:0192

255. 1824285400:04:000:0194

256. 1824285400:06:000:0045

257. 1824285400:01:000:0013

258. 1824285400:07:000:0070

259. 1824285400:05:000:0010

260. 1824285400:13:000:0048

261. 1824285400:13:000:0033

262. 1824285400:04:000:0251

263. 1824285400:05:000:0106

264. 1824285400:04:000:0119

265. 1824285400:04:000:0215

266. 1824285400:12:000:0020

267. 1824285400:05:000:0079

268. 1824285400:04:000:0093

269. 1824285400:05:000:0002

270. 1824285400:13:000:0040

271. 1824285400:13:000:0086

272. 1824285400:08:000:0035

273. 1824285400:08:000:0101

274. 1824286200:22:000:0008

275. 1824286200:12:000:0008

276. 1824286200:10:000:0306

277. 1824286200:10:000:0650

278. 1824286200:10:000:0651

279. 1824286200:12:000:0145

280. 1824286200:12:000:0120

281. 1824286200:12:000:0001

282. 1824286200:10:000:0341

283. 1824286200:12:000:0046

284. 1824286200:12:000:0030

285. 1824286200:22:000:0026

286. 1824286200:10:000:0324

287. 1824286200:10:000:0346

288. 1824286200:12:000:0048

289. 1824286200:12:000:0004

290. 1824286200:10:000:0603

291. 1824286200:22:000:0402

292. 1824286200:12:000:0121

293. 1824286200:12:000:0117

294. 1824286200:22:000:0405

295. 1824286200:10:000:0606

296. 1824286200:12:000:0123

297. 1824286200:10:000:0605

298. 1824286200:12:000:0122

299. 1824286200:22:000:0268

300. 1824286200:13:000:0004

301. 1824286200:10:000:0333

302. 1824286200:12:000:0005

303. 1824286200:12:000:0113

304. 1824286200:10:000:0337

305. 1824286200:10:000:0307

306. 1824286200:22:000:0009

307. 1824286200:10:000:0334

308. 1824286200:10:000:0001

309. 1824286200:22:000:0003

310. 1824286200:12:000:0020

311. 1824286200:10:000:0340

312. 1824286200:12:000:0021

313. 1824286200:14:000:0011

314. 1824286200:14:000:0270

315. 1824286200:14:000:0267

316. 1824286200:22:000:0270

317. 1824286200:14:000:0012

318. 1824286200:14:000:0261

319. 1824286200:12:000:0002

320. 1824286200:12:000:0003

321. 1824286200:10:000:0329

322. 1824286200:22:000:0031

323. 1824286200:24:000:0052

324. 1824286200:22:000:0057

325. 1824286200:12:000:0055

326. 1824286200:22:000:0104

327. 1824286200:12:000:0061

328. 1824286200:12:000:0131

329. 1824286200:22:000:0357

330. 1824286200:24:000:0051

331. 1824286200:22:000:0445

332. 1824286200:22:000:0446

333. 1824286200:12:000:0146

334. 1824286200:22:000:0448

335. 1824286200:22:000:0447

336. 1824286200:12:000:0143

337. 1824286200:12:000:0140

338. 1824286200:24:000:0117

339. 1824286200:12:000:0142

340. 1824286200:12:000:0127

341. 1824286200:12:000:0128

342. 1824286200:22:000:0413

343. 1824286200:22:000:0361

344. 1824286200:22:000:0412

345. 1824286200:12:000:0126

346. 1824286200:22:000:0140

347. 1824286200:22:000:0142

348. 1824286200:12:000:0093

349. 1824286200:22:000:0050

350. 1824286200:22:000:0043

351. 1824286200:22:000:0095

352. 1824286200:24:000:0033

353. 1824286200:22:000:0048

354. 1824286200:22:000:0097

355. 1824286200:22:000:0109

356. 1824286200:12:000:0060

357. 1824286200:24:000:0045

358. 1824286200:12:000:0012

359. 1824286200:22:000:0061

360. 1824286200:22:000:0099

361. 1824286200:12:000:0091

362. 1824286200:24:000:0077

363. 1824286200:22:000:0401

364. 1824286200:24:000:0078

365. 1824286200:22:000:0399

366. 1824286200:22:000:0397

367. 1824286200:12:000:0118

368. 1824286200:22:000:0403

369. 1824286200:22:000:0406

370. 1824286200:24:000:0079

371. 1824286200:22:000:0035

372. 1824286200:24:000:0002

373. 1824286200:22:000:0054

374. 1824286200:12:000:0104

375. 1824286200:24:000:0041

376. 1824286200:22:000:0078

377. 1824286200:22:000:0360

378. 1824286200:22:000:0391

379. 1824286200:12:000:0115

380. 1824286200:12:000:0114

381. 1824286200:22:000:0387

382. 1824286200:22:000:0133

383. 1824286200:12:000:0084

384. 1824286200:22:000:0039

385. 1824286200:24:000:0068

386. 1824286200:24:000:0069

387. 1824286200:24:000:0028

388. 1824286200:22:000:0105

389. 1824286200:12:000:0056

390. 1824286200:12:000:0014

391. 1824286200:22:000:0063

392. 1824286200:22:000:0274

393. 1824286200:12:000:0112

394. 1824286200:24:000:0042

395. 1824286200:22:000:0036

396. 1824286200:12:000:0066

397. 1824286200:22:000:0115

398. 1824286200:12:000:0054

399. 1824286200:22:000:0103

400. 1824286200:12:000:0053

401. 1824286200:22:000:0102

402. 1824286200:24:000:0001

403. 1824286200:22:000:0053

404. 1824286200:22:000:0126

405. 1824286200:12:000:0077

406. 1824286200:22:000:0042

407. 1824286200:22:000:0068

408. 1824286200:24:000:0019

409. 1824286200:24:000:0018

410. 1824286200:22:000:0069

411. 1824286200:12:000:0067

412. 1824286200:22:000:0116

413. 1824286200:24:000:0034

414. 1824286200:24:000:0026

415. 1824286200:12:000:0105

416. 1824286200:12:000:0106

417. 1824286200:22:000:0051

418. 1824286200:22:000:0052

419. 1824286200:24:000:0040

420. 1824286200:24:000:0024

421. 1824286200:24:000:0009

422. 1824286200:22:000:0456

423. 1824286200:11:000:0277

424. 1824286200:22:000:0189

425. 1824286200:22:000:0444

426. 1824286200:22:000:0443

427. 1824286200:22:000:0198

428. 1824286200:22:000:0205

429. 1824286200:11:000:0103

430. 1824286200:11:000:0091

431. 1824286200:22:000:0216

432. 1824286200:22:000:0217

433. 1824286200:11:000:0063

434. 1824286200:11:000:0254

435. 1824286200:22:000:0329

436. 1824286200:22:000:0407

437. 1824286200:24:000:0076

438. 1824286200:22:000:0398

439. 1824286200:11:000:0257

440. 1824286200:11:000:0093

441. 1824286200:11:000:0032

442. 1824286200:22:000:0195

443. 1824286200:22:000:0153

444. 1824286200:11:000:0033

445. 1824286200:11:000:0221

446. 1824286200:11:000:0219

447. 1824286200:22:000:0330

448. 1824286200:11:000:0004

449. 1824286200:22:000:0185

450. 1824286200:22:000:0186

451. 1824286200:11:000:0216

452. 1824286200:11:000:0096

453. 1824286200:22:000:0206

454. 1824286200:22:000:0001

455. 1824286200:11:000:0005

456. 1824286200:11:000:0002

457. 1824286200:11:000:0049

458. 1824286200:11:000:0028

459. 1824286200:22:000:0176

460. 1824286200:22:000:0177

461. 1824286200:11:000:0045

462. 1824286200:11:000:0026

463. 1824286200:11:000:0076

464. 1824286200:22:000:0184

465. 1824286200:22:000:0211

466. 1824286200:11:000:0044

467. 1824286200:22:000:0154

468. 1824286200:22:000:0155

469. 1824286200:11:000:0084

470. 1824286200:22:000:0167

471. 1824286200:16:000:0099

472. 1824286200:11:000:0321

473. 1824286200:16:000:0623

474. 1824286200:20:000:0335

475. 1824286200:20:000:0334

476. 1824286200:16:000:0044

477. 1824286200:23:000:0025

478. 1824286200:11:000:0167

479. 1824286200:23:000:0128

480. 1824286200:16:000:0473

481. 1824286200:20:000:0036

482. 1824286200:23:000:0026

483. 1824286200:11:000:0292

484. 1824286200:11:000:0273

485. 1824286200:11:000:0106

486. 1824286200:20:000:0139

487. 1824286200:11:000:0060

488. 1824286200:16:000:0057

489. 1824286200:23:000:0038

490. 1824286200:11:000:0127

491. 1824286200:20:000:0047

492. 1824286200:16:000:0091

493. 1824286200:11:000:0114

494. 1824286200:20:000:0150

495. 1824286200:15:000:0002

496. 1824286200:20:000:0156

497. 1824286200:16:000:0019

498. 1824286200:20:000:0030

499. 1824286200:11:000:0170

500. 1824286200:20:000:0101

501. 1824286200:11:000:0153

502. 1824286200:16:000:0088

503. 1824286200:16:000:0498

504. 1824286200:16:000:0496

505. 1824286200:11:000:0258

506. 1824286200:20:000:0496

507. 1824286200:16:000:0092

508. 1824286200:20:000:0492

509. 1824286200:16:000:0497

510. 1824286200:20:000:0491

511. 1824286200:11:000:0253

512. 1824286200:11:000:0256

513. 1824286200:11:000:0259

514. 1824286200:20:000:0490

515. 1824286200:20:000:0489

516. 1824286200:20:000:0495

517. 1824286200:16:000:0489

518. 1824286200:16:000:0087

519. 1824286200:11:000:0047

520. 1824286200:20:000:0071

521. 1824286200:16:000:0029

522. 1824286200:20:000:0021

523. 1824286200:20:000:0072

524. 1824286200:20:000:0389

525. 1824286200:16:000:0064

526. 1824286200:20:000:0046

527. 1824286200:11:000:0218

528. 1824286200:11:000:0217

529. 1824286200:20:000:0368

530. 1824286200:16:000:0427

531. 1824286200:23:000:0072

532. 1824286200:16:000:0408

533. 1824286200:16:000:0083

534. 1824286200:16:000:0082

535. 1824286200:23:000:0036

536. 1824286200:20:000:0132

537. 1824286200:20:000:0127

538. 1824286200:23:000:0002

539. 1824286200:18:000:0005

540. 1824286200:20:000:0137

541. 1824286200:16:000:0018

542. 1824286200:16:000:0078

543. 1824286200:20:000:0044

544. 1824286200:20:000:0131

545. 1824286200:20:000:0088

546. 1824286200:11:000:0166

547. 1824286200:16:000:0074

548. 1824286200:20:000:0068

549. 1824286200:16:000:0114

550. 1824286200:16:000:0046

551. 1824286200:16:000:0104

552. 1824286200:23:000:0052

553. 1824286200:16:000:0020

554. 1824286200:23:000:0071

555. 1824286200:15:000:0011

556. 1824286200:20:000:0013

557. 1824286200:11:000:0122

558. 1824286200:20:000:0158

559. 1824286200:20:000:0066

560. 1824286200:11:000:0202

561. 1824286200:23:000:0035

562. 1824286200:20:000:0014

563. 1824286200:15:000:0012

564. 1824286200:15:000:0006

565. 1824286200:20:000:0083

566. 1824286200:11:000:0141

567. 1824286200:11:000:0171

568. 1824286200:11:000:0177

569. 1824286200:20:000:0020

570. 1824286200:11:000:0156

571. 1824286200:20:000:0546

572. 1824286200:20:000:0547

573. 1824286200:21:000:0013

574. 1824286200:21:000:0024

575. 1824286200:21:000:0012

576. 1824286200:16:000:0179

577. 1824286200:14:000:0396

578. 1824286200:16:000:0268

579. 1824286200:20:000:0241

580. 1824286200:16:000:0190

581. 1824286200:20:000:0535

582. 1824286200:16:000:0529

583. 1824286200:16:000:0530

584. 1824286200:20:000:0504

585. 1824286200:20:000:0258

586. 1824286200:20:000:0255

587. 1824286200:15:000:0165

588. 1824286200:15:000:0172

589. 1824286200:14:000:0180

590. 1824286200:14:000:0209

591. 1824286200:20:000:0163

592. 1824286200:16:000:0259

593. 1824286200:20:000:0487

594. 1824286200:14:000:0192

595. 1824286200:16:000:0185

596. 1824286200:16:000:0163

597. 1824286200:20:000:0217

598. 1824286200:15:000:0027

599. 1824286200:16:000:0186

600. 1824286200:20:000:0191

601. 1824286200:16:000:0216

602. 1824286200:16:000:0240

603. 1824286200:15:000:0245

604. 1824286200:14:000:0412

605. 1824286200:15:000:0246

606. 1824286200:14:000:0413

607. 1824286200:20:000:0488

608. 1824286200:14:000:0414

609. 1824286200:15:000:0247

610. 1824286200:05:002:0052

611. 1824286200:20:000:0493

612. 1824286200:21:000:0372

613. 1824286200:20:000:0244

614. 1824286200:20:000:0483

615. 1824286200:21:000:0021

616. 1824286200:16:000:0203

617. 1824286200:14:000:0006

618. 1824286200:16:000:0184

619. 1824286200:20:000:0274

620. 1824286200:16:000:0204

621. 1824286200:14:000:0110

622. 1824286200:20:000:0370

623. 1824286200:16:000:0457

624. 1824286200:20:000:0369

625. 1824286200:15:000:0214

626. 1824286200:14:000:0331

627. 1824286200:14:000:0122

628. 1824286200:16:000:0189

629. 1824286200:16:000:0187

630. 1824286200:16:000:0252

631. 1824286200:21:000:0020

632. 1824286200:21:000:0019

633. 1824286200:16:000:0249

634. 1824286200:16:000:0232

635. 1824286200:20:000:0234

636. 1824286200:20:000:0195

637. 1824286200:11:000:0095

638. 1824286200:15:000:0066

639. 1824286200:14:000:0063

640. 1824286200:21:000:0009

641. 1824286200:20:000:0243

642. 1824286200:16:000:0242

643. 1824286200:15:000:0176

644. 1824286200:16:000:0145

645. 1824286200:15:000:0175

646. 1824286200:14:000:0182

647. 1824286200:15:000:0042

648. 1824286200:15:000:0185

649. 1824286200:14:000:0041

650. 1824286200:16:000:0135

651. 1824286200:16:000:0200

652. 1824286200:15:000:0070

653. 1824286200:14:000:0066

654. 1824286200:21:000:0018

655. 1824286200:16:000:0228

656. 1824286200:16:000:0119

657. 1824286200:15:000:0065

658. 1824286200:16:000:0165

659. 1824286200:16:000:0234

660. 1824286200:16:000:0158

661. 1824286200:16:000:0132

662. 1824286200:15:000:0184

663. 1824286200:14:000:0191

664. 1824286200:16:000:0221

665. 1824286200:16:000:0245

666. 1824286200:20:000:0179

667. 1824286200:20:000:0208

668. 1824286200:20:000:0213

669. 1824286200:16:000:0266

670. 1824286200:16:000:0217

671. 1824286200:16:000:0218

672. 1824286200:21:000:0085

673. 1824286200:16:000:0300

674. 1824286200:21:000:0048

675. 1824286200:21:000:0050

676. 1824286200:21:000:0076

677. 1824286200:16:000:0291

678. 1824286200:17:000:0021

679. 1824286200:13:000:0116

680. 1824286200:17:000:0032

681. 1824286200:21:000:0143

682. 1824286200:13:000:0101

683. 1824286200:13:000:0122

684. 1824286200:13:000:0113

685. 1824286200:17:000:0027

686. 1824286200:21:000:0079

687. 1824286200:16:000:0294

688. 1824286200:17:000:0028

689. 1824286200:21:000:0144

690. 1824286200:21:000:0147

691. 1824286200:21:000:0148

692. 1824286200:21:000:0035

693. 1824286200:17:000:0026

694. 1824286200:21:000:0049

695. 1824286200:21:000:0287

696. 1824286200:17:000:0031

697. 1824286200:17:000:0029

698. 1824286200:13:000:0111

699. 1824286200:21:000:0070

700. 1824286200:13:000:0112

701. 1824286200:16:000:0303

702. 1824286200:16:000:0304

703. 1824286200:13:000:0069

704. 1824286200:13:000:0110

705. 1824286200:13:000:0005

706. 1824286200:21:000:0031

707. 1824286200:16:000:0302

708. 1824286200:17:000:0006

709. 1824286200:21:000:0064

710. 1824286200:21:000:0026

711. 1824286200:21:000:0077

712. 1824286200:16:000:0292

713. 1824286200:17:000:0030

714. 1824286200:19:000:0224

715. 1824286200:16:000:0624

716. 1824286200:13:000:0436

717. 1824286200:01:001:0180

718. 1824286200:21:000:0349

719. 1824286200:21:000:0348

720. 1824286200:13:000:0377

721. 1824286200:13:000:0378

722. 1824286200:13:000:0379

723. 1824286200:21:000:0118

724. 1824286200:19:000:0067

725. 1824286200:16:000:0337

726. 1824286200:19:000:0066

727. 1824286200:16:000:0053

728. 1824286200:19:000:0031

729. 1824286200:16:000:0338

730. 1824286200:19:000:0042

731. 1824286200:16:000:0314

732. 1824286200:19:000:0022

733. 1824286200:01:001:0150

734. 1824286200:13:000:0164

735. 1824286200:16:000:0308

736. 1824286200:19:000:0004

737. 1824286200:16:000:0340

738. 1824286200:19:000:0069

739. 1824286200:19:000:0081

740. 1824286200:21:000:0110

741. 1824286200:16:000:0465

742. 1824286200:01:001:0142

743. 1824286200:16:000:0334

744. 1824286200:16:000:0335

745. 1824286200:19:000:0064

746. 1824286200:19:000:0063

747. 1824286200:19:000:0226

748. 1824286200:21:000:0101

749. 1824286200:13:000:0003

750. 1824286200:19:000:0014

751. 1824286200:13:000:0133

752. 1824286200:19:000:0073

753. 1824286200:16:000:0344

754. 1824286200:16:000:0346

755. 1824286200:19:000:0075

756. 1824286200:21:000:0099

757. 1824286200:19:000:0024

758. 1824286200:19:000:0011

759. 1824286200:14:000:0239

760. 1824286200:13:000:0159

761. 1824286200:21:000:0088

762. 1824286200:21:000:0089

763. 1824286200:16:000:0058

764. 1824286200:16:000:0333

765. 1824286200:19:000:0062

766. 1824286200:13:000:0160

767. 1824286200:19:000:0097

768. 1824286200:21:000:0100

769. 1824286200:19:000:0096

770. 1824286200:21:000:0120

771. 1824286200:16:000:0060

772. 1824286200:21:000:0087

773. 1824286200:19:000:0016

774. 1824286200:21:000:0133

775. 1824286200:19:000:0027

776. 1824286200:19:000:0223

777. 1824286200:21:000:0155

778. 1824286200:22:000:0457

779. 1824286200:20:000:0545

780. 1824286200:21:000:0449

781. 1824286200:21:000:0448

782. 1824286200:17:000:0039

783. 1824286200:21:000:0269

784. 1824286200:21:000:0209

785. 1824286200:17:000:0062

786. 1824286200:19:000:0245

787. 1824286200:23:000:0075

788. 1824286200:20:000:0320

789. 1824286200:21:000:0156

790. 1824286200:17:000:0190

791. 1824286200:23:000:0129

792. 1824286200:22:000:0454

793. 1824286200:16:000:0619

794. 1824286200:19:000:0298

795. 1824286200:22:000:0449

796. 1824286200:21:000:0397

797. 1824286200:21:000:0409

798. 1824286200:21:000:0410

799. 1824286200:23:000:0084

800. 1824286200:22:000:0243

801. 1824286200:21:000:0255

802. 1824286200:21:000:0220

803. 1824286200:20:000:0278

804. 1824286200:21:000:0201

805. 1824286200:22:000:0254

806. 1824286200:22:000:0253

807. 1824286200:20:000:0311

808. 1824286200:21:000:0183

809. 1824286200:17:000:0165

810. 1824286200:21:000:0375

811. 1824286200:20:000:0494

812. 1824286200:21:000:0377

813. 1824286200:21:000:0373

814. 1824286200:21:000:0376

815. 1824286200:21:000:0374

816. 1824286200:23:000:0081

817. 1824286200:16:000:0352

818. 1824286200:17:000:0152

819. 1824286200:21:000:0359

820. 1824286200:21:000:0357

821. 1824286200:21:000:0358

822. 1824286200:21:000:0356

823. 1824286200:17:000:0153

824. 1824286200:17:000:0077

825. 1824286200:21:000:0196

826. 1824286200:20:000:0284

827. 1824286200:20:000:0283

828. 1824286200:21:000:0282

829. 1824286200:16:000:0392

830. 1824286200:21:000:0160

831. 1824286200:21:000:0138

832. 1824286200:21:000:0139

833. 1824286200:16:000:0373

834. 1824286200:16:000:0391

835. 1824286200:19:000:0121

836. 1824286200:16:000:0409

837. 1824286200:19:000:0120

838. 1824286200:19:000:0134

839. 1824286200:19:000:0210

840. 1824286200:19:000:0211

841. 1824286200:19:000:0135

842. 1824286200:14:000:0002

843. 1824286200:14:000:0273

844. 1824286200:14:000:0272

845. 1824286200:22:000:0244

846. 1824286200:17:000:0043

847. 1824286200:21:000:0174

848. 1824286200:16:000:0375

849. 1824286200:20:000:0293

850. 1824286200:21:000:0189

851. 1824286200:19:000:0105

852. 1824286200:20:000:0282

853. 1824286200:21:000:0197

854. 1824286200:21:000:0165

855. 1824286200:21:000:0166

856. 1824286200:21:000:0234

857. 1824286200:21:000:0167

858. 1824286200:21:000:0235

859. 1824286200:17:000:0149

860. 1824286200:16:000:0367

861. 1824286200:16:000:0368

862. 1824286200:17:000:0176

863. 1824286200:17:000:0181

864. 1824286200:22:000:0262

865. 1824286200:17:000:0170

866. 1824286200:16:000:0378

867. 1824286200:19:000:0108

868. 1824286200:17:000:0188

869. 1824286200:19:000:0109

870. 1824286200:16:000:0379

871. 1824286200:17:000:0064

872. 1824286200:19:000:0167

873. 1824286200:19:000:0166

874. 1824286200:16:000:0403

875. 1824286200:19:000:0203

876. 1824286200:19:000:0128

877. 1824286200:18:000:0202

878. 1824286200:10:000:0569

879. 1824286200:10:000:0542

880. 1824286200:18:000:0246

881. 1824286200:10:000:0652

882. 1824286200:10:000:0602

883. 1824286200:18:000:0240

884. 1824286200:10:000:0608

885. 1824286200:18:000:0241

886. 1824286200:18:000:0229

887. 1824286200:10:000:0560

888. 1824286200:10:000:0496

889. 1824286200:18:000:0200

890. 1824286200:10:000:0564

891. 1824286200:18:000:0201

892. 1824286200:10:000:0565

893. 1824286200:10:000:0049

894. 1824286200:10:000:0097

895. 1824286200:18:000:0199

896. 1824286200:10:000:0038

897. 1824286200:10:000:0384

898. 1824286200:18:000:0187

899. 1824286200:18:000:0183

900. 1824286200:18:000:0186

901. 1824286200:18:000:0193

902. 1824286200:18:000:0189

903. 1824286200:18:000:0190

904. 1824286200:10:000:0479

905. 1824286200:18:000:0188

906. 1824286200:10:000:0477

907. 1824286200:18:000:0195

908. 1824286200:10:000:0486

909. 1824286200:18:000:0184

910. 1824286200:18:000:0192

911. 1824286200:10:000:0483

912. 1824286200:10:000:0482

913. 1824286200:18:000:0191

914. 1824286200:18:000:0198

915. 1824286200:10:000:0493

916. 1824286200:25:000:0001

917. 1824286200:10:000:0006

918. 1824286200:18:000:0185

919. 1824286200:18:000:0196

920. 1824286200:10:000:0487

921. 1824286200:18:000:0194

922. 1824286200:18:000:0180

923. 1824286200:10:000:0470

924. 1824286200:10:000:0456

925. 1824286200:10:000:0454

926. 1824286200:10:000:0457

927. 1824286200:18:000:0176

928. 1824286200:10:000:0455

929. 1824286200:18:000:0181

930. 1824286200:18:000:0175

931. 1824286200:18:000:0172

932. 1824286200:18:000:0182

933. 1824286200:10:000:0464

934. 1824286200:18:000:0177

935. 1824286200:18:000:0178

936. 1824286200:10:000:0459

937. 1824286200:18:000:0179

938. 1824286200:18:000:0173

939. 1824286200:18:000:0174

940. 1824286200:10:000:0452

941. 1824286200:10:000:0449

942. 1824286200:18:000:0163

943. 1824286200:18:000:0170

944. 1824286200:10:000:0450

945. 1824286200:18:000:0164

946. 1824286200:04:005:0001

947. 1824286200:18:000:0168

948. 1824286200:18:000:0166

949. 1824286200:18:000:0167

950. 1824286200:10:000:0092

951. 1824286200:10:000:0093

952. 1824286200:10:000:0081

953. 1824286200:10:000:0051

954. 1824286200:10:000:0383

955. 1824286200:18:000:0044

956. 1824286200:10:000:0100

957. 1824286200:16:000:0009

958. 1824286200:10:000:0530

959. 1824286200:08:000:0058

960. 1824286200:10:000:0478

961. 1824286200:18:000:0239

962. 1824286200:10:000:0598

963. 1824286200:10:000:0604

964. 1824286200:10:000:0005

965. 1824286200:10:000:0567

966. 1824286200:10:000:0568

967. 1824286200:10:000:0498

968. 1824286200:10:000:0300

969. 1824286200:10:000:0499

970. 1824286200:10:000:0259

971. 1824286200:10:000:0175

972. 1824286200:10:000:0187

973. 1824286200:10:000:0109

974. 1824286200:10:000:0182

975. 1824286200:10:000:0267

976. 1824286200:10:000:0495

977. 1824286200:10:000:0494

978. 1824286200:10:000:0195

979. 1824286200:10:000:0480

980. 1824286200:08:000:0050

981. 1824286200:10:000:0476

982. 1824286200:10:000:0475

983. 1824286200:10:000:0490

984. 1824286200:10:000:0491

985. 1824286200:10:000:0485

986. 1824286200:10:000:0223

987. 1824286200:10:000:0222

988. 1824286200:10:000:0138

989. 1824286200:10:000:0139

990. 1824286200:08:000:0006

991. 1824286200:10:000:0466

992. 1824286200:10:000:0488

993. 1824286200:10:000:0484

994. 1824286200:10:000:0481

995. 1824286200:08:000:0049

996. 1824286200:10:000:0489

997. 1824286200:10:000:0472

998. 1824286200:08:000:0047

999. 1824286200:08:000:0048

1000. 1824286200:10:000:0473

1001. 1824286200:10:000:0468

1002. 1824286200:10:000:0469

1003. 1824286200:10:000:0462

1004. 1824286200:10:000:0474

1005. 1824286200:10:000:0461

1006. 1824286200:10:000:0471

1007. 1824286200:10:000:0463

1008. 1824286200:10:000:0465

1009. 1824286200:10:000:0460

1010. 1824286200:18:000:0165

1011. 1824286200:18:000:0097

1012. 1824286200:10:000:0102

1013. 1824286200:10:000:0002

1014. 1824286200:10:000:0003

1015. 1824286200:10:000:0004

1016. 1824286200:10:000:0382

1017. 1824286200:10:000:0381

1018. 1824286200:10:000:0271

1019. 1824286200:10:000:0186

1020. 1824286200:10:000:0263

1021. 1824286200:10:000:0178

1022. 1824286200:10:000:0116

1023. 1824286200:16:000:0406

1024. 1824286200:10:000:0161

1025. 1824286200:10:000:0245

1026. 1824286200:18:000:0111

1027. 1824287001:16:000:0272

1028. 1824287001:16:000:0121

1029. 1824287001:16:000:0188

1030. 1824287001:16:000:0227

1031. 1824287001:19:000:0169

1032. 1824287001:16:000:0186

1033. 1824287001:16:000:0066

1034. 1824287001:16:000:0182

1035. 1824287001:16:000:0113

1036. 1824287001:16:000:0195

1037. 1824287001:16:000:0086

1038. 1824287001:16:000:0166

1039. 1824287001:16:000:0087

1040. 1824287001:16:000:0181

1041. 1824287000:17:000:0119

1042. 1824287001:16:000:0064

1043. 1824287001:16:000:0061

1044. 1824287001:16:000:0062

1045. 1824287001:16:000:0060

1046. 1824287001:16:000:0177

1047. 1824287001:16:000:0176

1048. 1824287001:16:000:0155

1049. 1824287001:16:000:0133

1050. 1824287001:16:000:0187

1051. 1824287001:16:000:0158

1052. 1824287001:16:000:0147

1053. 1824287001:16:000:0154

1054. 1824287001:16:000:0160

1055. 1824287001:16:000:0132

1056. 1824287001:16:000:0172

1057. 1824287001:16:000:0091

1058. 1824287001:16:000:0180

1059. 1824287001:16:000:0175

1060. 1824287001:16:000:0171

1061. 1824287001:16:000:0167

1062. 1824287001:16:000:0151

1063. 1824287001:16:000:0170

1064. 1824287001:16:000:0169

1065. 1824287000:16:000:0168

1066. 1824287001:16:000:0126

1067. 1824287001:19:000:0193

1068. 1824287001:19:000:0180

1069. 1824287001:19:000:0178

1070. 1824287001:19:000:0179

1071. 1824287001:19:000:0176

1072. 1824287000:16:000:0373

1073. 1824287001:19:000:0183

1074. 1824287001:16:000:0130

1075. 1824287001:16:000:0067

1076. 1824287000:16:000:0076

1077. 1824287001:19:000:0184

1078. 1824287001:16:000:0127

1079. 1824287001:19:000:0185

1080. 1824287001:17:000:0080

1081. 1824287001:16:000:0080

1082. 1824287001:19:000:0125

1083. 1824287000:19:000:0279

1084. 1824287001:19:000:0115

1085. 1824287001:19:000:0123

1086. 1824287001:19:000:0126

1087. 1824287001:16:000:0143

1088. 1824287001:16:000:0075

1089. 1824287001:16:000:0142

1090. 1824287001:16:000:0073

1091. 1824287001:16:000:0068

1092. 1824287001:19:000:0135

1093. 1824287001:19:000:0110

1094. 1824287001:16:000:0149

1095. 1824287001:16:000:0092

1096. 1824287001:19:000:0199

1097. 1824287001:16:000:0079

1098. 1824287001:17:000:0062

1099. 1824287001:17:000:0086

1100. 1824287001:17:000:0067

1101. 1824287001:17:000:0069

1102. 1824287001:19:000:0112

1103. 1824287001:20:000:0084

1104. 1824287001:20:000:0092

1105. 1824287001:16:000:0162

1106. 1824287001:19:000:0168

1107. 1824287001:17:000:0063

1108. 1824287001:20:000:0052

1109. 1824287001:08:000:0024

1110. 1824287001:16:000:0059

1111. 1824287001:17:000:0064

1112. 1824287001:16:000:0094

1113. 1824287001:16:000:0093

1114. 1824287001:16:000:0095

1115. 1824287001:16:000:0097

1116. 1824287001:16:000:0058

1117. 1824287001:19:000:0137

1118. 1824287000:19:000:0321

1119. 1824287001:17:000:0090

1120. 1824287001:16:000:0161

1121. 1824287001:20:000:0079

1122. 1824287001:16:000:0057

1123. 1824287001:19:000:0141

1124. 1824287001:16:000:0056

1125. 1824287001:08:000:0022

1126. 1824287001:19:000:0071

1127. 1824287001:08:000:0003

1128. 1824287001:19:000:0070

1129. 1824287000:19:000:0278

1130. 1824287001:19:000:0130

1131. 1824287001:19:000:0131

1132. 1824287001:19:000:0099

1133. 1824287001:19:000:0027

1134. 1824287001:19:000:0011

1135. 1824287001:19:000:0009

1136. 1824287001:19:000:0010

1137. 1824287001:19:000:0012

1138. 1824287001:19:000:0080

1139. 1824287001:19:000:0077

1140. 1824287001:19:000:0164

1141. 1824287001:17:000:0004

1142. 1824287001:19:000:0165

1143. 1824287001:19:000:0032

1144. 1824287001:19:000:0045

1145. 1824287001:19:000:0039

1146. 1824287001:19:000:0056

1147. 1824287001:19:000:0047

1148. 1824287001:19:000:0040

1149. 1824287001:19:000:0053

1150. 1824287001:19:000:0048

1151. 1824287000:19:000:0310

1152. 1824287000:16:000:0311

1153. 1824287001:19:000:0104

1154. 1824287001:19:000:0189

1155. 1824287001:08:000:0005

1156. 1824287001:08:000:0004

1157. 1824287001:16:000:0228

1158. 1824287001:16:000:0164

1159. 1824287000:08:000:0023

1160. 1824287001:16:000:0023

1161. 1824287001:20:000:0048

1162. 1824287001:16:000:0024

1163. 1824287001:16:000:0025

1164. 1824287001:16:000:0022

1165. 1824287001:16:000:0042

1166. 1824287001:16:000:0043

1167. 1824287001:20:000:0049

1168. 1824287001:16:000:0032

1169. 1824287001:16:000:0034

1170. 1824287001:20:000:0040

1171. 1824287001:20:000:0033

1172. 1824287001:20:000:0044

1173. 1824287001:20:000:0038

1174. 1824287000:20:000:0156

1175. 1824287001:20:000:0032

1176. 1824287001:17:000:0054

1177. 1824287001:17:000:0056

1178. 1824287001:19:000:0219

1179. 1824287001:19:000:0221

1180. 1824287001:19:000:0222

1181. 1824287001:19:000:0218

1182. 1824287001:16:000:0112

1183. 1824287001:16:000:0266

1184. 1824287001:16:000:0241

1185. 1824287001:16:000:0242

1186. 1824287001:16:000:0243

1187. 1824287001:16:000:0247

1188. 1824287001:16:000:0256

1189. 1824287001:19:000:0223

1190. 1824287001:16:000:0237

1191. 1824287001:17:000:0061

1192. 1824287001:19:000:0216

1193. 1824287001:16:000:0254

1194. 1824287001:16:000:0253

1195. 1824287001:16:000:0235

1196. 1824287001:16:000:0258

1197. 1824287001:16:000:0250

1198. 1824287001:16:000:0273

1199. 1824287001:16:000:0269

1200. 1824287001:16:000:0249

1201. 1824287001:19:000:0215

1202. 1824287001:20:000:0019

1203. 1824287000:20:000:0159

1204. 1824287001:20:000:0017

1205. 1824287001:20:000:0013

1206. 1824287001:19:000:0232

1207. 1824287001:16:000:0208

1208. 1824287001:16:000:0222

1209. 1824287001:16:000:0224

1210. 1824287001:16:000:0220

1211. 1824287001:16:000:0219

1212. 1824287001:16:000:0223

1213. 1824287001:16:000:0270

1214. 1824287001:19:000:0229

1215. 1824287001:17:000:0070

1216. 1824287001:16:000:0123

1217. 1824287001:16:000:0276

1218. 1824287001:19:000:0147

1219. 1824287001:19:000:0146

1220. 1824287001:16:000:0264

1221. 1824287001:16:000:0124

1222. 1824287000:16:000:0263

1223. 1824287001:16:000:0125

1224. 1824287001:17:000:0071.

3. Стягувач: Товариство з обмеженою відповідальністю: "Благодійний Союз (БС)" (11132, Житомирська область, Овруцький район, с. Покалів, вул. Шляхова, 105, ід. код 43051760).

4. Боржники:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Агро-Еко-Полісся" (11132, Житомирська область, Коростенський район, м. Покалів, вул. Шляхова, 13, ід. код 43600172).

Приватне сільськогосподарське підприємство "Бігунь" (11124, Житомирська область, Овруцький район, с. Бігунь, вул. Механізаторів, 6, ід. код 03744066).

5. Дана ухвала є виконавчим документом та підлягає обов`язковому виконанню в порядку, встановленому Законом України "Про виконавче провадження".

6. Дана ухвала може бути пред`явлена до примусового виконання протягом трьох років після набрання нею законної сили.

7. Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення - 06.03.2024 та може бути оскаржена в строк та в порядку, передбаченому ст. 255 ГПК України та п. 17.5) Перехідних положень ГПК України.

Повний текст ухвали складено: 11.03.2024.

Суддя Кудряшова Ю.В.

Список відправки

1 - заявнику ( в Електронний кабінет

2 - представнику заявника на ел. пошту: jaan1488@gmail.com

3 - ТОВ "Агро-Еко-Полісся" (рек.)

+ на ел. пошту: agroeko2020@gmail.com

4 - ПСП "Бігунь" (рек.)

+ на ел. пошту: sosnovapp@ukr.net

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117620756
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —906/208/24

Ухвала від 04.06.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 22.05.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 09.05.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 09.05.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 29.03.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 25.03.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 06.03.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні