Ухвала
від 14.03.2024 по справі 947/4104/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/4104/24

Провадження № 1-кс/947/3706/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.03.2024 року слідчий суддя Київського районного суду м. Одеси, при секретарі судового засідання ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_2 про надання дозволу на проведення слідчого експерименту в рамках кримінального провадження № 72023160000000061 від 15.06.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий за погодженням з прокурором звернувся до суду із клопотанням про надання дозволу на проведення слідчого експерименту в рамках кримінального провадження № 72023160000000061 від 15.06.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України.

Свої вимоги мотивує тим, що відділом розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №72023160000000061 від 15.06.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що компанія «The Procter Gambler Company», юридична особа, заснована відповідно до законодавства Сполучених Штатів Америки, зареєстрована за адресою: Уан Проктер енд Гембл Плаза, Цинцинаті, Огайо, США, є власником прав інтелектуальної власності на численні словесні та зображувальні торгівельні марки, які зареєстровані та охороняються відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» (далі - Закон).

Компанія «The Procter Gambler Company» є власником прав інтелектуальної власності на знаки для товарів та послуг, зокрема: на знак «FAIRY» згідно свідоцтва України на знак для товарів і послуг № 9074 від 31.10.1997, «ARIEL», згідно свідоцтва України на знак для товарів і послуг № 15892 від 15.09.2000, «MR. PROPER», згідно свідоцтва України на знак для товарів і послуг № 9851 від 30.06.1998, «TIDE», згідно свідоцтва України на знак для товарів і послуг № 15939 від 15.09.2000, які охороняються та захищаються на території України відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону.

Компанія «The Procter Gambler Company» має такі права щодо вказаних вище торговельних марок, як володілець свідоцтв: право на використання вказаних торговельних марок; виключне право надавати будь-якій особі дозвіл (видавати ліцензію) на використання торговельних марок на підставі ліцензійного договору; виключне право перешкоджати неправомірному використанню торговельних марок, у тому числі забороняти таке використання.

Крім цього, на підставі відповідних ліцензій Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Проктер енд Гембл Україна» (код ЄДРПОУ 19341005), має право на використання торговельних марок компанії «The Procter Gambler Company» в Україні зокрема: на виробництво в Україні товарів, зокрема, мийних засобів, під торговельними марками «ARIEL», «FAIRY», «TIDE», на власних виробничих потужностях, розташованих за адресою: вул.Уральська, буд.1-А, м.Покров, Дніпропетровськаобласть, але функціонування цих виробничих потужностей було призупинено з початком повномасштабного вторгнення рф до України; на імпорт (ввезення) до України інших товарів під торговельними марками компанії «TheProcterGamble Company», які не виробляються в Україні.

Іншим особам права на використання торговельних марок компанії «TheProcterGamble Company» на території України не надано.

Разом з тим, у ОСОБА_4 , який будучи заступником директора ТОВ «Альтаїр-С» (ЄДРПОУ 36352090) та здійснюючи діяльність з виробництва засобів побутової хімії, в листопаді 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе), із корисливих мотивів, виник злочинний умисел, направлений на незаконне використання у своїй господарській діяльності знаків для товарів «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE», що зареєстровані та охороняються відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг», з метою отримання незаконних доходів від продажу фальсифікованих засобів побутової хімії, в порушення положень п. 4 ст. 16 Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів та послуг», без спеціального дозволу власника.

З метою реалізації свого злочинного умислу, ОСОБА_4 вирішив залучити до протиправної діяльності групу осіб, а саме ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_7 ІНФОРМАЦІЯ_3 , які заздалегідь домовились про спільне вчинення злочину та дали згоду на нього, тобто діяли за попередньою змовою між собою.

Так, ОСОБА_4 , з метою облаштування місця здійснення діяльності, пов`язаної з незаконним використанням знаку для товарів, а саме виготовлення фальсифікованих засобів побутової хімії з нанесенням, зокрема на тару зазначеної продукції знаків для товарів «FAIRY» « ІНФОРМАЦІЯ_4 », «MR. PROPER», « ІНФОРМАЦІЯ_5 », з подальшим пропонуванням для продажу та безпосереднього продажу, приблизно з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) почав використовувати нежитлові виробничі приміщення ТОВ «Альтаїр-С» за адресою: АДРЕСА_1 -є, в якому було наявне спеціалізоване обладнання для повного технологічного циклу виготовлення засобів побутової хімії.

Також, ОСОБА_4 , будучи заступником директора ТОВ «Альтаїр-С», яке в тому числі здійснювало виробництво засобів побутової хімії, тобто володіючи спеціальними знаннями та контактами підприємств постачальників сировини, комплектуючих для такого виду діяльності, у період з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 03.01.2024 організував закупівлю сировини хімічних сполук, тари, дозаторів, кришок, етикеток у кількості, не встановленій слідством, до безпосереднього місця вчинення злочину за адресою: АДРЕСА_1 -є.

З метою доведення свого злочинного умислу до кінця, ОСОБА_4 , здійснив дії, спрямовані на пошук та підбір працівників, які повинні були забезпечити функціонування виробництва з виготовлення засобів побутової хімії.

За таких обставин, у період часу з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 03.01.2024, ОСОБА_4 вступив у змову з ОСОБА_5 та ОСОБА_6 , з якими домовився про спільне вчинення незаконного використання знаків для товарів, на що останні надали свою згоду.

Крім цього, ОСОБА_4 , з метою належного контролю за процесом виготовлення фальсифікованих засобів побутової хімії, здійснення обліку виготовленої та збутої продукції, проведення закупівель сировини для її виготовлення, в квітні 2023 року залучив до злочинної діяльності ОСОБА_7 , з якою домовився про спільне вчинення незаконного використання знаків для товарів, на що остання надала свою згоду.

Достеменно знаючи про те, що тільки правовласник знаку для товарів має виключне право володіти, користуватися та розпоряджатися знаками для товарів «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE», які охороняються відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» (що унеможливлює у законний спосіб іншим особам використовувати їх без згоди правовласників), у період з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 03.01.2024 ОСОБА_4 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , будучи обізнаним про порядок реєстрації прав на знаки для товарів та усвідомлюючи відсутність у нього прав на використання знаків для товарів «FAIRY» «ARIEL», « ІНФОРМАЦІЯ_6 », « ІНФОРМАЦІЯ_5 », маючи на меті отримання незаконних доходів від продажу фальсифікованих засобів побутової хімії, в порушення положень п. 4 ст. 16 Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів та послуг», керуючись корисливим мотивом, здійснювали у нежитловому приміщенні за адресою: АДРЕСА_1 -є, незаконне використання знаків для товарів « ІНФОРМАЦІЯ_7 » « ІНФОРМАЦІЯ_4 », « ІНФОРМАЦІЯ_6 », « ІНФОРМАЦІЯ_5 », що виразилось у нанесенні на тару з виготовленими засобами побутової хімії позначень «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE», які є схожими із зареєстрованими торгівельними марками настільки.

Так, ОСОБА_6 , будучи офіційно працевлаштованою на ТОВ «Альтаїр-С» на посаді пакувальника, маючи знання, навички та досвід щодо процесу виготовлення засобів побутової хімії, достеменно знаючи про те, що тільки правовласник знаку для товарів має виключне право володіти, користуватися та розпоряджатися знаками для товарів «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE», які охороняються відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» (що унеможливлює у законний спосіб іншим особам використовувати їх без згоди правовласників), діючи за попередньою змовою з ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та ОСОБА_7 , у період з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 03.01.2024, керуючись корисливим мотивом, здійснювала розподіл виконуваної роботи між працівниками, які працювали на виробництві засобів побутової хімії за адресою: АДРЕСА_1 -є, визначаючи кількість необхідних працівників а також вид виконуваної працівниками роботи на день (складання картонних упаковок та ящиків, встановлення кришок на тару, наклеювання етикеток) а також безпосередньо здійснювала наклеювання етикеток з позначеннями знаків для товарів « ІНФОРМАЦІЯ_7 » « ІНФОРМАЦІЯ_4 », « ІНФОРМАЦІЯ_6 », « ІНФОРМАЦІЯ_5 » на тару з засобами побутової хімії.

Крім цього, ОСОБА_5 , здійснюючи підприємницьку діяльність, як фізична особа-підприємець, діючи за попередньою змовою з ОСОБА_4 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , достеменно знаючи про те, що тільки правовласник знаку для товарів має виключне право володіти, користуватися та розпоряджатися знаками для товарів «FAIRY» «ARIEL», « ІНФОРМАЦІЯ_6 », « ІНФОРМАЦІЯ_5 », які охороняються відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» (що унеможливлює у законний спосіб іншим особам використовувати їх без згоди правовласників) у період з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 03.01.2024, керуючись корисливим мотивом, здійснював функції зі збуту фальсифікованих засобів побутової хімії, які виготовлялись у цеху за адресою: АДРЕСА_1 -є на території України, у тому числі промринку «7 кілометр», що розташований в межах Одеського району, Одеської області, а також підшукував потенційних покупців, приймав замовлення щодо необхідної кількості продукції від них, здійснював зберігання фальсифікованої продукції, проводив розрахунки з покупцями, отримував грошові кошти за збуті фальсифіковані засоби побутової хімії.

В свою чергу, ОСОБА_7 , достеменно знаючи про те, що тільки правовласник знаку для товарів має виключне право володіти, користуватися та розпоряджатися знаками для товарів «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», « ІНФОРМАЦІЯ_5 », які охороняються відповідно до вимог міжнародних договорів та Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг» (що унеможливлює у законний спосіб іншим особам використовувати їх без згоди правовласників), діючи за попередньою змовою з ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та ОСОБА_6 , у період з квітня 2023 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 03.01.2024, керуючись корисливим мотивом, здійснювала проведення закупівель сировини для виготовлення фальсифікованих засобів побутової хімії, контролювала кількість виготовленої продукції працівниками, обліковувала прихід та розхід виготовленої продукції, сировини та матеріалів які використовувались у її виготовленні та крім цього, здійснювала нарахування заробітних плат працівникам, які були залучені до виготовлення засобів побутової хімії.

В період часу з листопада 2022 року по 07.06.2023 року, ОСОБА_4 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , керуючись корисливими мотивами, за адресою: АДРЕСА_1 -є, виготовляли наступні фальсифіковані засоби побутової хімії: пральний порошок у поліетиленових пакетах по 10 кг, на упаковках яких нанесено позначення «ARIEL», у кількості 22 шт., пральний порошок у пластикових відрах по 10, 5 кг, на етикетках яких нанесено позначення «ARIEL», у кількості 30 шт., засоби для прання, на упаковках яких нанесено позначення «TIDE», об`ємом по 5.7 л у кількості 3 шт., засоби для миття посуду, на етикетках яких нанесено позначення «FAIRY», «Cytryna», об`ємом 1 л, у кількості 6692 шт., засоби для миття посуду, на етикетках яких нанесено позначення «FAIRY», «Jablko», об`ємом 1 л, у кількості 3320 шт., засоби для миття посуду, на етикетках яких нанесено позначення «FAIRY», «Соковитий лимон», об`ємом 0,5 л, у кількості 1392 шт., засоби для миття посуду, на етикетках яких нанесено позначення «FAIRY», «Стигла ягода», об`ємом 0,5 л, у кількості 1773 шт., засоби для миття підлоги та стін, на етикетках яких нанесено позначення «MR. PROPER», «Лавандовое спокойствие», об`ємом по 1 л, у кількості 580 шт., засоби для миття підлоги та стін, на етикетках яких нанесено позначення «MR. PROPER», «Лимон», об`ємом по 1 л, у кількості 108 шт., засоби для миття підлоги та стін, на етикетках яких нанесено позначення «MR. PROPER», «Океан», об`ємом по 1 л, у кількості 935 шт., засоби для миття підлоги та стін, на етикетках яких нанесено позначення «MR. PROPER», «Роза», об`ємом по 1 л, у кількості 37 шт.

Після цього, з метою розповсюдження виготовленої зазначеної фальсифікованої продукції, незаконно використовуючи знаки для товарів, не отримавши від компанії «The Procter Gambler Company» будь-яких дозволів або ліцензій на використання позначень «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE», діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , в період з листопада 2022 року (більш точну дату та час органом досудового розслідування встановити не виявилось за можливе) по 07.06.2023 здійснювали продаж на території України, у тому числі на промринку «7 кілометр», що розташований в межах Одеського району, Одеської області даної продукції, отримуючи в такий спосіб незаконний дохід.

У подальшому, в період з 06.06.2023 по 07.06.2023, в ході проведення санкціонованого обшуку за адресою: АДРЕСА_1 -є, було виявлено та вилучено вищезазначену продукцію з торговельними знаками товарів «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE» не є оригінальною продукцією компанії «The Procter Gambler Company», а тому є фальсифікованою продукцією.

Таким чином, ОСОБА_4 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , своїми протиправними діями завдали компанії «The Procter Gambler Company» матеріальних збитків на загальну суму 1560722,20 грн.

Незважаючи на те, що правоохоронними органами упродовж 2023 року припинялась протиправна діяльність ОСОБА_4 , а також залучених ним осіб щодо незаконного використання знаків для товарів компанії «The Procter Gambler Company», під час виготовлення засобів побутової хімії, вищезазначена група осіб продовжила вчинення кримінального правопорушення за наступних обставин.

Так, ОСОБА_4 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , продовжуючи свою злочинну діяльність, реалізуючи злочинний умисел, направлений на незаконне використання знаків для товарів «FAIRY» « ІНФОРМАЦІЯ_4 », «MR. PROPER», «TIDE», в період часу з 07.06.2023 по 03.01.2024, усвідомлюючи, що в результаті проведення санкціонованого обшуку за адресою: АДРЕСА_1 -є правоохоронними органами задокументовано обставини виготовлення фальсифікованої продукції компанії «The Procter Gambler Company», вжили заходів щодо конспірації ведення злочинної діяльності, з метою подальшого її здійснення та уникнення за це відповідальності встановленої Законом.

Так, в період часу з 07.06.2023 по 03.01.2024, за адресою: АДРЕСА_1 -є, ОСОБА_4 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , здійснювали виготовлення засобів побутової хімії, а саме: пральних гелів, порошків, засобів для миття посуду та підлоги без маркувань на тарі та зокрема виготовили: засіб для миття посуду у пляшках ємністю 0,5л 1601одиниця, засіб для миття посуду у пляшках ємністю 1л 1306одиниць, засіб для миття посуду у каністрах ємністю 5л 167одиниць, рідкий засіб для прання у каністрах ємністю 5,775л 37одиниць, рідкий засіб для прання у каністрах ємністю 5,775л 3одиниці, рідкий засіб для прання у каністрах ємністю 4,43л 22одиниці, порошок для прання у мішках ємністю 6кг 15одиниць, порошок для прання у мішках ємністю 10кг 47одиниць, порошок для прання у коробках ємністю 10кг 37одиниць, порошок для прання у відрах ємністю 10,4кг 12одиниць.

В подальшому, ОСОБА_5 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_4 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , в період часу з 07.06.2023 по 03.01.2024, здійснював наклеювання етикетки з незаконним використанням знаків для товарів «FAIRY» « ІНФОРМАЦІЯ_4 », «TIDE» на вищезазначену продукцію на промринку «7 кілометр» (більш точного місця досудовим розслідуванням не встановлено), яку зберігав у контейнерах за адресою: АДРЕСА_2 , з метою подальшого збуту.

Так, 03.01.2024, в ході проведення санкціонованого обшуку за адресою: АДРЕСА_2 , було виявлено та вилучено продукцію компанії « ІНФОРМАЦІЯ_8 », а саме: засіб для миття посуду «FAIRY» у пляшках ємністю 0,5л (в асортименті) 1601одиниця, засіб для миття посуду «FAIRY» у пляшках ємністю 1л (в асортименті) 1306одиниць, засіб для миття посуду «FAIRY» у каністрах ємністю 5л (в асортименті) 167одиниць, рідкий засіб для прання «ARIEL» у каністрах ємністю 5,775л (в асортименті) 37одиниць, рідкий засіб для прання «TIDE» у каністрах ємністю 5,775л 3одиниці, рідкий засіб для прання «TIDE» у каністрах ємністю 4,43л 22одиниць, порошок для прання «ARIEL» у мішках ємністю 6кг 15одиниць, порошок для прання «ARIEL» у мішках ємністю 10кг (в асортименті) 47одиниць, порошок для прання «ARIEL» у коробках ємністю 10кг (в асортименті) 37одиниць, порошок для прання «ARIEL» у відрах ємністю 10,4кг 12одиниць.

Вилучена продукція не є оригінальною продукцією компанії «The Procter Gambler Company», а тому є фальсифікованою продукцією, вартість якої становить 446793,61 грн.

Таким чином, своїми протиправними діями, що полягали у незаконному використанні знака для товарів «FAIRY» «ARIEL», «MR. PROPER», «TIDE», ОСОБА_4 , діючи за попередньою змовою з ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , завдали компанії «The Procter Gambler Company» матеріальних збитків на загальну суму 2007 515,81 грн.

13.03.2024 року в рамках кримінального провадження про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України було повідомлено: ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_9 , ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_7 ІНФОРМАЦІЯ_3 та ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_2 .

В ході проведення допиту, підозрювана ОСОБА_6 свою провину у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України визнала та заявила про свою згоду на участь у проведенні слідчого експерименту за місцем виготовлення фальсифікованої продукції за адресою: АДРЕСА_1 -є, з метою відтворення обставин вчинення незаконного використання знаків для товарів компанії «The Procter Gambler Company».

Таким, чином на теперішній час виникла необхідність в проведенні слідчого експерименту за участі підозрюваної ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_2 за адресою: АДРЕСА_1 -є, з метою перевірки і уточнення відомостей, які мають значення для встановлення обставин кримінального правопорушення.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 27 КПК України слідчий суддя може прийняти рішення про здійснення кримінального провадження у закритому судовому засіданні впродовж усього судового провадження лише у випадку, якщо здійснення провадження у відкритому судовому засіданні може призвести до розголошення таємниці, що охороняється законом.

Згідно ч. 1 ст. 222 КПК України, відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з письмового дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.

Так матеріали, які додаються до клопотання містять відомості досудового розслідування, то слідчий суддя прийняв рішення про здійснення кримінального провадження у закритому судовому засіданні.

У судовому засіданні прокурор вимоги клопотання підтримав в повному обсязі та просив надати дозвіл на проведення слідчого експерименту.

Заслухавши думку прокурора, дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя вважає, що заявлене клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 240 КПК України, з метою перевірки і уточнення відомостей, які мають значення для встановлення обставин кримінального правопорушення, слідчий, прокурор має право провести слідчий експеримент шляхом відтворення дій, обстановки, обставин певної події, проведення необхідних дослідів чи випробувань.

Згідно ч. 5 ст. 240 КПК України, слідчий експеримент, що проводиться в житлі чи іншому володінні особи, здійснюється лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, або прокурора, яке розглядається в порядку, передбаченому цим Кодексом, для розгляду клопотань про проведення обшуку в житлі чи іншому володінні особи.

Згідно до ч.2 ст. 233 КПК України, під іншим володінням особи розуміються транспортний засіб, земельна ділянка, гараж, інші будівлі чи приміщення побутового, службового, господарського, виробничого та іншого призначення тощо, які знаходяться у володінні особи.

Клопотання відповідає вимогам ч. 3 ст. 234 КПК України.

Відповідно до інформаційної довідки №359890826 з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, за адресою: АДРЕСА_1 є, знаходиться об`єкт не житлової нерухомості, а сааме: виробничо-складський комплекс загальною площею (кв.м): 2328.9. Зазначене нерухоме майно перебуває у приватній власності громадянина ОСОБА_8 .

Крім цього, встановлено, що зазначений виробничо-складський комплекс розташований на території в межах географічних координат: 46.481589, 30.562953; 46.481722, 30.563757; 46.480577, 30.564111; 46.480511, 30.563307.

Прокурор довів наявність підстав, передбачених ч. 5 ст. 234 КПК України та те, що потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який йдеться в клопотанні слідчого.

Враховуючи викладене, вважаю клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення.

Керуючись ст. ст. 233, 234, 235, 240 КПК України, слідчий суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_2 про надання дозволу на проведення слідчого експерименту в рамках кримінального провадження № 72023160000000061 від 15.06.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України - задовольнити.

Надати слідчим, які входять до складу слідчої групи № 72023160000000061 від 15.06.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України та прокурорам групи прокурорів у вказаному кримінальному провадженні дозвіл на проведення слідчого експерименту за участю підозрюваної ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_2 за адресою: АДРЕСА_1 -є, в межах географічних координат: 46.481589, 30.562953; 46.481722, 30.563757; 46.480577, 30.564111; 46.480511, 30.563307 з метою перевірки і уточнення відомостей, які мають значення для встановлення обставин кримінального правопорушення.

Визначити строк дії ухвали тривалістю в один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала слідчого судді про дозвіл на проведення слідчого експерименту з підстав, зазначених у клопотанні слідчого, прокурора, надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Перед початком виконання ухвали слідчого судді особі, яка володіє житлом чи іншим володінням, а за її відсутності - іншій присутній особі повинна бути пред`явлена ухвала і надана її копія.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_9

Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117648755
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення слідчого експерименту в рамках кримінального провадження № 72023160000000061 від 15.06.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України

Судовий реєстр по справі —947/4104/24

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Копіца О. В.

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Копіца О. В.

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Копіца О. В.

Ухвала від 10.04.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 10.04.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 10.04.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 10.04.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Федулеєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні