Ухвала
від 07.03.2024 по справі 206/3032/23
САМАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 206/3032/23

Провадження № 2/206/63/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.03.2024 м.Дніпро

Самарський районний суд міста Дніпропетровська у складі:

головуючого судді - Нестеренко Т.В.

при секретарі - Бублейник В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Дніпро матеріали заяви цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Приватного виконавця Бурхан-Крутоус Лілії Анатоліївни, приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Кейтельгіссер Олександри Михайлівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_3 про визнання незаконними дій, скасування постанов та актів приватного виконавця, скасування свідоцтва про право власності, скасування державної реєстрації прав,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Самарського районного суду м.Дніпропетровська перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Приватного виконавця Бурхан-Крутоус Лілії Анатоліївни, приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Кейтельгіссер Олександри Михайлівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_3 про визнання незаконними дій, скасування постанов та актів приватного виконавця, скасування свідоцтва про право власності, скасування державної реєстрації прав.

У судове зсідання від відповідача ОСОБА_2 на адресу суду надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, дослідивши клопотання відповідача, вивчивши матеріали справи, приходить до наступного.

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно з ч.9 ст.212 ЦПК України, копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відео конференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відео конференції.

Враховуючи клопотання відповідача, щодо участі у судовому засіданні в режимі відео конференції, з метою забезпечення оперативності розгляду справи, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити та провести судове засідання у справі в режимі відео конференції встановивши відео зв`язок Самарського районного суду м.Дніпропетровська з особою, зареєстрованою в системі EASYCON, ідент. адреса у сервісі ІНФОРМАЦІЯ_1 , для забезпечення участі позивача у судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 127, 179, 182, 211-213, 260 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання відповідача ОСОБА_2 про проведення судового засідання у режимі відео конференції - задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Приватного виконавця Бурхан-Крутоус Лілії Анатоліївни, приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Кейтельгіссер Олександри Михайлівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_3 про визнання незаконними дій, скасування постанов та актів приватного виконавця, скасування свідоцтва про право власності, скасування державної реєстрації прав призначене на 07.03.2024 на 10 год. 00 хв. проводити у дистанційному режимі відео конференції між Самарським районним судом м.Дніпропетровська (вулиця Електрична, 1А, Дніпро, Дніпропетровська, 49000) та відповідачем, який зареєстрований в системі EASYCON (ідент. адреса у сервісі ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Застосовувані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритого судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Учасникам цивільного провадження має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених в режимі відео конференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання. Заперечення на ухвалу суду може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Т.В. Нестеренко

СудСамарський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено19.03.2024
Номер документу117665650
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: щодо визнання незаконним акта, що порушує право власності

Судовий реєстр по справі —206/3032/23

Ухвала від 07.10.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Пророк Віктор Васильович

Постанова від 19.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Єлізаренко І. А.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Нестеренко Т. В.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Нестеренко Т. В.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Нестеренко Т. В.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Нестеренко Т. В.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Нестеренко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні