Ухвала
від 15.03.2024 по справі 638/3546/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/3546/23

Провадження № 2/638/1057/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 березня 2024 року Дзержинський районний суд міста Харкова в складі:

головуючого судді Семіряд І.В.,

за участю секретаря Поддубкіної А.В.,

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні уприміщенні Дзержинськогорайонного судуміста Харковацивільну справуза позовом ОСОБА_1 до Харківськоїобласної військовоїадміністрації,Державного підприємства«Харківський заводелектроапаратури»,треті особи:Перша Харківськаміська державнанотаріальна контора,Харківська міськарада прозняття заборонивідчуження, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває зазначена цивільна справа.

Ухвалою Дзержинського районного суду м. Харкова від 30.05.2023 відкрито загальне провадження, призначено підготовче засідання.

Представник позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 звернувся з заявою про проведення підготовчого засідання за відсутності сторони позивача, також просив долучити до матеріалів справи докази та відповідь на відзив.

Представник відповідача ХОВА Баранчук О.Б. у відзиві на позов просив проводити розгляд справи за відсутності відповідача.

Представник відповідача ДП «Харківський завод електроапаратури», представник третьої особи ХМР у підготовче засідання не з`явились, про день та час розгляду справи повідомлені своєчасно та належним чином, про причини неявки суд не сповістили.

Від завідувача Першої ХМДНК Цуканової О. надійшла заява про проведення розгляду справи за їх відсутності.

Суд вважає, що підстав для відкладення підготовчого засідання немає, оскільки наявних у справі матеріалів достатньо для призначення справи до судового розгляду, адже основною умовою відкладення розгляду справи є не відсутність у судовому засіданні учасників справи, а неможливість вирішення відповідного питання у засіданні.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного:

Заява про бажання укласти мирову угоду, про передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача не надходило.

Позивачем 26.05.2023 подано уточнену позовну заяву.

27.06.2023 від представника відповідача ХОВА надійшов відзив.

15.03.2024 представником позивача подано відповідь на відзив.

Клопотань про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічних позовних вимог не заявлено.

Учасникам справироз`яснено,які обставинивходять допредмета доказування,які доказимають бутиподані тимчи іншимучасником справи. Сторонами повідомлено про всі обставини справи, які їм відомі , надано докази, на які вони посилаються у позові і відзиві.

Клопотання про забезпечення позову, про витребування доказів не заявлені.

Клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, про витребування додаткових доказів, про забезпечення доказів не заявлено.

Клопотання пропризначення експертизи не заявлено.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

Відповідно до п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідно з ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст.189,196-198,200, 212, 247 ЦПК України, ст. 19 СК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Харківської обласної військової адміністрації, Державного підприємства «Харківський завод електроапаратури», треті особи: Перша Харківська міська державна нотаріальна контора, Харківська міська рада про зняття заборони відчуження- закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи на 26 березня 2024 року о 16-30 год.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І.В. Семіряд

Дата ухвалення рішення15.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117678526
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —638/3546/23

Рішення від 26.03.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Семіряд І. В.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Семіряд І. В.

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Орос О. В.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Орос О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні