Ухвала
від 11.03.2024 по справі 450/4761/23
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 450/4761/23 Головуючий у 1 інстанції: ОСОБА_1

Провадження № 11-кп/811/215/24 Доповідач: ОСОБА_2

У Х В А Л А

про закінченняпідготовки тапризначення апеляційногорозгляду

11 березня 2024 року м. Львів

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду ОСОБА_2 , перевіривши апеляційну скаргу першого заступника керівника Львівської обласної прокуратури ОСОБА_3 на ухвалу Пустомитівського районного суду Львівської області від 8 січня 2024 року про застосування до ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за вчинення суспільно небезпечного діяння, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги зі звичайним наглядом,

встановив:

вищенаведеною ухвалою застосовано до ОСОБА_4 за вчинення суспільно небезпечного кримінально караного діяння, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

Запобіжний захід обраний ОСОБА_4 у вигляді поміщення його до закладу з надання психіатричної допомоги, в умовах, що виключають його небезпечну поведінку, залишено в силі до набрання ухвали законної сили.

Вирішено питання з арештом майна, речовими доказами та процесуальними витратами.

Не погоджуючись з ухвалою Пустомитівського районного суду Львівської області перший заступник керівника Львівської обласної прокуратури ОСОБА_3 звернувся з апеляційною скаргою.

Ухвалою судді-доповідача від 26 лютого 2024 року відкрито апеляційне провадження за вказаною апеляційною скаргою.

Підготовка до апеляційного розгляду проведена у необхідному обсязі відповідно до вимог ст. 401 КПК України, й питань, які б потребували вирішення на цій стадії, немає.

З огляду на наведене, підготовку до апеляційного розгляду слід закінчити та призначити апеляційний розгляд.

Крім того, згідно з п. 1 ч. 1 ст. 336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), зокрема, у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Відповідно до ч. 2 ст. 336 КПК України суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

З метою забезпечення швидкого, повного й об`єктивного судового розгляду, з урахуванням обмежень воєнного стану, а також того, що особа, до якої застосовано примусові заходи медичного характеру, ОСОБА_4 перебуває у КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня», суддя апеляційного суду вважає, що розгляд апеляційної скарги заступника керівникаЛьвівської обласноїпрокуратури ОСОБА_3 на ухвалуПустомитівського районногосуду Львівськоїобласті від8січня 2024року слід провести в режимі відеоконференції із КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

З урахуванням наведеного та керуючись ч. 3 ст. 401 КПК України,-

постановив:

закінчити підготовку до апеляційного розгляду.

Апеляційний розгляд за апеляційною скаргою першого заступника керівника Львівської обласної прокуратури ОСОБА_3 на ухвалу Пустомитівського районного суду Львівської області від 8 січня 2024 року про застосування до ОСОБА_4 за вчинення суспільно небезпечного діяння, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги зі звичайним наглядом, призначити на 2квітня 2024року на11год.30хв. в режимі відеоконференції з КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

Доручити КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції за участю особи, до якої застосовано примусові заходи медичного характеру, ОСОБА_4 .

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» та особам, які братимуть участь у судовому засіданні.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та касаційному оскарженню не підлягає.

Суддя Львівського апеляційного суду ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117683718
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти громадської безпеки Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами

Судовий реєстр по справі —450/4761/23

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Урдюк Т. М.

Ухвала від 02.04.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Урдюк Т. М.

Ухвала від 11.03.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Урдюк Т. М.

Ухвала від 26.02.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Урдюк Т. М.

Ухвала від 08.01.2024

Кримінальне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Кукса Д. А.

Ухвала від 08.01.2024

Кримінальне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Кукса Д. А.

Ухвала від 23.11.2023

Кримінальне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Кукса Д. А.

Ухвала від 23.11.2023

Кримінальне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Кукса Д. А.

Ухвала від 23.11.2023

Кримінальне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Кукса Д. А.

Ухвала від 03.10.2023

Кримінальне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Кукса Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні