Рішення
від 18.03.2024 по справі 910/19077/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.uaВСТУПНА ТА РЕЗОЛЮТИВНА ЧАСТИНИ

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18.03.2024Справа № 910/19077/23Господарський суд міста Києва у складі судді Картавцевої Ю.В., за участю секретаря судового засідання Негоди І.А., розглянувши матеріали господарської справи

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Зеонбуд"

до Концерну радіомовлення, радіозв`язку та телебачення

про визнання договору укладеним

Представники:

від позивача: Труш Р.В.

від відповідача: не з`явився,

Керуючись ст. 74, 76-80, 129, 236, 237, 238, 240-242 Господарського процесуального кодексу України, суд

ВИРІШИВ:

1. Позов задовольнити повністю.

2. Визнати Договір № 01/24 від 29 грудня 2023 р. між Товариством з обмеженою відповідальністю "Зеонбуд" та Концерн радіомовлення, радіозв`язку та телебачення укладеним з 01.01.2024 у наступній редакції:

«ДОГОВІР №01/24

м. Київ 29 грудня 2023 року

Концерн радіомовлення, радіозв`язку та телебачення, зареєстрований в Реєстрі постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг НКЕК за № 2558, надалі - Виконавець, в особі Генерального директора Данилова Кирила Феліксовича, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони,

та

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗЕОНБУД», зареєстрований в Реєстрі постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг НКЕК за № 286, надалі - Замовник, в особі Генерального директора Ільяшенко Олександра Борисовича, який діє на підставі Статуту (надалі - Договір), з іншої сторони, надалі разом «Сторони», а кожен окремо «Сторона» уклали цей Договір про нижченаведене.

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Предметом цього Договору є надання Виконавцем цілодобово сім днів на тиждень телекомунікаційних послуг з технічного обслуговування та зберігання телекомунікаційного обладнання Замовника (надалі - Послуги), що входять до складу багатоканальних телемереж МХ1, МХ2, МХЗ, МХ5 та розташовані на об`єктах Виконавця (надалі - Технічні засоби) та вказане в Актах прийому- передачі технічних засобів.

1.2. До складу Послуг входить:

1.2.1. Візуальний контроль за:

а) механічною цілісністю:

- антени GPS, станції супутникового прийому та їх ліній зв`язку з телекомунікаційною шафою;

- антено-фідерних систем;

- передавальної антени, пристроїв складання потужностей, передавачів, телекомунікаційних шаф;

б) працездатним станом робочих поверхонь супутникових антен в осінньо-зимовий період та їх очищення від опадів при необхідності.

1.2.2. Забезпечення Технічних засобів безперервним електроживленням. При цьому:

- гранично допустимі відхилення напруги від номінальної на рівні ± 10% (згідно ДСТУ EN 50160:2014);

- допустимі відхилення частоти - ± 1,0 Гц (згідно ДСТУ 50160:2014).

Виконавець погоджується з тим, що Замовник має право, у разі необхідності, на організацію окремих/ої мереж/і електроживлення для своїх Технічних засобів за погодженням з Виконавцем та відповідно до технічних умов (ТУ).

1.2.3. Забезпечення безперебійного функціонування:

- інженерних систем забезпечення Технічних засобів;

- антено-фідерних систем;

1.2.4. Проведення на об`єктах, згідно п. 1.2.3 планово-профілактичних, ремонтних робіт, фарбування та обстеження антено-щоглових споруд, в терміни та обсягах, передбачених річним графіком, який погоджується із Замовником. За взаємною згодою сторін терміни планово-профілактичних робіт може бути змінено.

1.2.5. Забезпечення в приміщеннях розташування Технічних засобів температури повітря в межах від +10 .... +40 гр. Цельсія.

1.2.6. Виконання за заявою Замовника або за узгодженням з ним:

- заміни окремих блоків та/або елементів Технічних засобів;

- профілактичної чистки або заміни повітряних фільтрів передавачів.

1.2.7. Увімкнення Технічних засобів і контроль відновлення роботи Технічних засобів після їх вимкнення в результаті збоїв в роботі.

1.2.8. Зберігання переданих на технічне обслуговування Технічних засобів Замовника.

1.2.9. Документальне фіксування аварійних і технічних зупинок розповсюдження сигналу, недоліків в роботі Технічних засобів, негайне повідомлення про зазначені факти Замовника по телефону та електронною поштою, а також за вказівками Замовника негайне вжиття заходів з усунення недоліків в роботі Технічних засобів.

1.3. Послуги, визначені у п. 1.2 цього Договору надаються Виконавцем на кожному об`єкті та у повному обсязі, де встановлені Технічні засоби Замовника, перелік та місцезнаходження яких визначені в Додатку № 2, який є невід`ємною частиною цього Договору.

2. ПРАВА ТА ОБОВ`ЯЗКИ СТОРІН

2.1. ВИКОНАВЕЦЬ ЗОБОВ`ЯЗУЄТЬСЯ:

2.1.1. Надавати Послуги Замовнику належним чином та у відповідності до умов цього Договору.

2.1.2. Забезпечити у межах своєї відповідальності роботу Технічних засобів, згідно Правил технічної експлуатації засобів мовлення, стандартів та інших нормативних актів, передбачених чинним законодавством та нормативними документами України.

2.1.3. Забезпечити взаємодію технічних служб Виконавця та Замовника та забезпечити безперешкодний доступ працівників Замовника на об`єкти Виконавця для виконання службових обов`язків по експлуатації та обслуговуванню Технічних засобів Замовника, включаючи вихідні, неробочі та святкові дні.

2.1.4. На час дії Договору, щорічно до 20 листопада кожного року дії цього Договору надавати Замовнику на погодження графік проведення планових, ремонтних та профілактичних робіт на Технічних засобах та спорудах і обладнанні, які технологічно пов`язані з роботою Технічних засобів Замовника на наступний рік. Вищевказані графіки затверджується Сторонами Договору в термін до 20 грудня поточного року.

2.1.5. Прийняти на технічне обслуговування та зберігання Технічні засоби Замовника за Актами прийому-передачі технічних засобів.

2.2. ВИКОНАВЕЦЬ МАЄ ПРАВО:

2.2.1. Відшкодування збитків, заподіяних унаслідок невиконання чи неналежного виконання Замовником обов`язків, передбачених даним Договором.

2.2.2. Не підключення та/або відключення підключеного до телекомунікаційної мережі обладнання Замовника у разі відсутності документів про підтвердження його відповідності вимогам нормативних документів у сфері телекомунікацій, а також в інших випадках, передбачених законодавством.

2.2.3 Припинити надання телекомунікаційних послуг, у випадку втрати чинності (анулювання) ліцензії Замовника.

2.3. ЗАМОВНИК ЗОБОВ`ЯЗУЄТЬСЯ:

2.3.1. Забезпечити на вході супутникових засобів приймання сигналів згідно Правил технічної експлуатації засобів мовного телебачення, стандартів та інших нормативних актів, передбачених чинним законодавством та нормативними документами України;

2.3.2. Замовник зобов`язується на час дії Договору передати Технічні засоби на технічне обслуговування та зберігання Виконавцю. Факт передачі технічних засобів оформлюється сторонами шляхом підписання акту прийому - передачі технічних засобів. Такий акт підписується сторонами по кожному об`єкту, де встановлені технічні засоби Замовника;

2.3.3. Забезпечити Виконавця необхідними запасними частинами до технічних засобів, а також технічною документацією;

2.3.4. Ознайомити Виконавця з правилами технічної експлуатації технічних засобів під час передачі обладнання;

2.3.5. Забезпечувати дистанційну підтримку та налаштування технічних засобів, усунення його несправностей і дефектів, які виникли не з вини Виконавця;

2.3.6. Здійснювати моніторингові роботи та технічне обслуговування технічних засобів за заявкою Виконавця;

2.3.7. Негайно повідомляти Виконавця про втрату чинності (анулювання) ліцензії Замовника, а також виникнення інших обставин, що унеможливлюють надання Послуг Виконавцем;

2.3.8. Замовник зобов`язаний своєчасно і в повному обсязі здійснювати оплату наданих Виконавцем Послуг у порядку, визначеному у розділі 4 цього Договору.

2.4. ЗАМОВНИК МАЄ ПРАВО:

2.4.1. На відшкодування Виконавцем збитків, заподіяних унаслідок невиконання чи неналежного виконання Виконавцем обов`язків, передбачених даним Договором;

2.4.2. Відмовитись від Послуг на окремих передавальних станціях, які зазначені в Додатку № 2 до цього Договору, письмово повідомивши Виконавця про свій намір за 30 календарних днів. У випадку такої відмови Виконавець зобов`язується повернути Технічні засоби Замовнику, на підставі відповідного акту, протягом 5 (п`яти) календарних днів після спливу 30 -денного строку з дати відправлення письмового повідомлення Замовником Виконавцю.

3. ПОРЯДОК І УМОВИ НАДАННЯ ПОСЛУГ

3.1. За цим Договором Послуги надаються Виконавцем цілодобово. Облік часу роботи Технічних засобів веде Виконавець в апаратному журналі.

3.2. Для запобігання аварійних ситуацій, проведення невідкладних ремонтних робіт допускаються позапланові зупинки Технічних засобів, які Виконавець узгоджує із Замовником по телефону та електронною поштою.

3.3. Замовник має право приймати участь в планових вимірюваннях якісних показників технічних засобів та отримувати для ознайомлення документи по контролю та обліку роботи технічних засобів.

3.4. Виконавцю забороняється без погодження із Замовником змінювати схеми інженерних систем забезпечення Технічних засобів Замовника (систем вентиляції, заземлення, ліній електропостачання) за винятком аварійних ситуацій.

4. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ ТА УМОВИ РОЗРАХУНКІВ.

4.1. Вартість Послуг встановлюється за домовленістю Сторін і визначається у Додатку № 2 до цього Договору, який діє з 01 січня 2024 р. Усі розрахунки за Договором здійснюються у національній валюті України - гривні.

4.2. Розгляд підсумків надання Послуг проводиться щомісячно, оплаті підлягають фактично надані Послуги.

4.3. Вартість Послуг може змінюватися за домовленістю Сторін, шляхом підписання Додаткової угоди до цього Договору.

У разі зростання «Роздрібних тарифів на електроенергію з урахуванням граничних рівнів тарифів при поступовому переході до формування єдиних роздрібних тарифів для споживачів на території України», затверджених Національною комісією, шо здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) понад 10% з початку року, вартість Послуг може бути переглянута на рівень зростання енергетичної складової за взаємною згодою сторін.

4.4. Замовник до 10 числа поточного місяця перераховує Виконавцю аванс у розмірі 30% вартості Послуг за попередній місяць на підставі рахунку Виконавця.

4.5. Виконавець щомісячно, до 10-го числа, направляє Замовнику Акт приймання-передачі наданих Послуг (надалі - Акт) та відповідний рахунок.

4.6. Замовник протягом 5 (п`яти) робочих днів після отримання рахунку і Акту, розглядає їх і у випадку відсутності зауважень або заперечень підписує Акт, скріплює печаткою і повертає Виконавцю та оплачує рахунок. Оплата Послуг здійснюється у безготівковому порядку шляхом перерахування вартості Послуг за розрахунковий місяць на банківський рахунок Виконавця до 18 числа наступного місяця, з урахуванням сплаченого Замовником згідно п. 4.4. авансу.

4.7. За наявності зауважень або заперечень до Акту і/або Послуг, Замовник у строк до 5 (п`яти) робочих днів після його отримання складає протокол зауважень або заперечень, направляє його Виконавцю та скликає оперативну нараду Сторін для врегулювання розбіжностей.

В разі недосягнення Сторонами згоди, щодо спірних питань відносно Акту і/або Послуг, що підлягають оплаті на оперативній нараді, спірні питання вирішуються у судовому порядку.

4.8. У разі недотримання Замовником строків і порядку розгляду Акта відповідно до п. 4.6 та 4.7. цього договору Акт вважається узгодженим Сторонами, а виставлений рахунок підлягає оплаті.

4.9. Зміна суми, зазначеної в Акті, в односторонньому порядку не допускається.

4.10. Технічні зупинки у роботі Технічних засобів, які виникли з вини Замовника, підлягають оплаті на загальних підставах.

4.11. Замовник не оплачує:

а) технічні зупинки в роботі Технічних засобів, шо виникли з вини Виконавця;

б) час, який використовує Виконавець для планово-профілактичних робіт на технічних засобах та ситуацій, передбачених у п. 1.2.4;

в) час зупинки в роботі Технічних засобів через виконання вимог Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» згідно з чинним законодавством або через аварійне відключення електроенергії енергопостачальною організацією.

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. За невиконання чи неналежне виконання умов цього Договору Сторони несуть відповідальність згідно чинного законодавства та умов цього Договору.

5.2. Виконавець несе повну майнову відповідальність за зберігання та цілісність прийнятих на технічне обслуговування у Замовника Технічних засобів. У випадку знищення і/або втрати Технічних засобів Виконавець повинен відшкодувати Замовнику вартість таких Технічних засобів, а у випадку пошкодження Технічних засобів Виконавець відшкодовує Замовнику всі витрати на ремонт і/або відновлення пошкоджених Технічних засобів.

5.3. Виконавець не несе відповідальності за зупинки в роботі обладнання Технічних засобів через відсутність сигналів пакетів телевізійних програм на вході супутникових засобів приймання сигналу, виконання вимог Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» згідно з чинним законодавством або через аварійне відключення електроенергії енергопостачальною організацією, якщо це відключення відбулося не з вини Виконавця.

5.4. Виконавець сплачує Замовнику штраф за недоліки, виявлені в процесі надання Послуг, у розмірі 50% вартості Послуг за період, в якому були надані Послуги з недоліками.

Під терміном «недоліки» Сторони розуміють таке:

5.4.1. Зниження більше, ніж на 30 % потужності сигналу передавачів з вини Виконавця на одну добу і більше.

5.4.2. Багаторазове короткочасне (від 5 секунд та більше) переривання в роботі Технічних засобів, які призвели до припинення мовлення з вини Виконавця більше 3 разів протягом однієї години.

5.5. Виконавець зобов`язаний відшкодувати Замовнику всі збитки, завдані затримкою у допуску працівників Замовника на об`єкти Виконавця для виконання службових обов`язків та/або робіт на Технічних засобах Замовника, включаючи вихідні, неробочі та святкові дні, для усунення причин припинення надання Послуг та/або роботи Технічних засобів.

5.6. Сума штрафу стягується в установленому законом порядку.

5.7. За порушення строків оплати наданих Послуг Замовник сплачує пеню, яка обчислюється від суми заборгованості, у розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, що діяла в період, за який нараховується пеня, за кожен день прострочення.

6. ФОРС-МАЖОР

6.1. Під форс-мажорними обставинами в цьому договорі слід розуміти надзвичайну й непереборну за наявних умов силу, яка виникла поза волею Сторін, дію якої неможливо попередити застосуванням високопрофесійної практики персоналу, дія якої може бути викликана:

- винятковими погодними умовами і стихійним лихом (ураган, буря, повінь, лавини, землетрус, пожежа, просідання і зсув ґрунту тощо);

- непередбаченими ситуаціями, викликаними діями сторони, що не є стороною відповідного договору (страйк, локаут, дія суспільного ворога, оголошена та неоголошена війна, загроза війни, терористичний акт, блокада, революція, заколот, повстання, масові заворушення, саботаж, пожежа, вибух тощо).

6.2. Згідно цього договору Сторони не несуть відповідальність за невиконання (неналежне виконання) своїх обов`язків, якщо таке невиконання (неналежне виконання) відбулося внаслідок або під час дії форс-мажорних обставин.

6.3. Доказом виникнення обставин непереборної сили та строку їх дії є відповідні документи, які видаються Торгово-промисловою палатою України.

6.4. Сторона, що опинилася під впливом форс-мажорних обставин, зобов`язана негайно повідомити іншу сторону про їх виникнення протягом трьох днів.

6.5. На час дії форс-мажорних обставин виконання сторонами зобов`язань за цим Договором здійснюється за погодженням Сторін.

6.6. Після припинення дії форс-мажорних обставин, Сторона, яка не виконала з цих причин своїх зобов`язань, повинна їх виконати в найкоротший термін.

7. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

7.1. Спірні питання, які виникають під час виконання умов цього Договору, вирішуються Сторонами шляхом переговорів. Якщо у ході переговорів Сторони не дійшли згоди, спір передається на розгляд до суду.

8. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

8.1. Сторони дійшли згоди, що положення цього Договору, будь-які матеріали, тексти, інформація про нові рішення і технічні знання, в тому числі і такі, що не захищаються законом, а також відомості, що можуть розглядатись як комерційна таємниця, що стосується цього Договору, є конфіденційною інформацією. Кожна із Сторін бере на себе зобов`язання зберігати таку конфіденційну інформацію і не розкривати її без письмової згоди Сторони будь-якій третій особі, за винятком законних вимог, уповноважених державних органів і також не використовувати її для будь-яких цілей, окрім тих, що пов`язані з виконанням цього Договору.

8.2. Жодна із Сторін не зробить і не поширить жодних публічних заяв, повідомлень, прес-релізів тощо (окрім тих, які вимагаються законодавством) стосовно цього Договору, без попередньої письмової згоди іншої Сторони.

9. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ ДОГОВОРУ

9.1. Цей Договір набирає чинності з 01 січня 2024 року і діє до 09 грудня 2030 року включно, а в частині розрахунків до повного виконання Сторонами своїх зобов`язань.

9.2. У випадку, якщо жодна із Сторін не заявить про свій намір припинити цей Договір за 30 (тридцять) календарних днів до дати закінчення строку, визначеного у п. 9.1 цього Договору, цей Договір вважається автоматично пролонгованим на один рік на тих самих умовах.

9.3. Цей Договір припиняє свою дію:

- у випадку припинення дії ліцензій Замовника за рішенням Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення;

- за рішенням суду;

- за письмовою згодою Сторін.

9.4. Умови цього Договору можуть бути змінені тільки за згодою обох Сторін, що має бути оформлено відповідним додатком або додатковою угодою до цього Договору.

9.5. Цей Договір укладений у двох автентичних примірниках українською мовою, які зберігаються у кожної із Сторін і мають однакову юридичну силу.

9.6. Виконавець має статус платника податку на прибуток за ставками, передбаченими Податковим Кодексом України.

9.7. 3амовник має статус платника податку на прибуток за ставками, передбаченими Податковим Кодексом України.

9.8. Додаток № 1 та Додаток № 2 є невід`ємними частинами цього Договору.

10. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ, ПОШТОВІ ТА ПЛАТІЖНІ РЕКВІЗИТИ СТОРІН:

ВИКОНАВЕЦЬ ЗАМОВНИК

Концерн РРТ ТОВ «ЗЕОНБУД»

04112, м. Київ. вул. Дорогожицька, буд. 10 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26

р/р НОМЕР_1 Код ЄДРПОУ 35917061

в АТ «Укрексімбанк» в м. Києві р/р НОМЕР_2

МФО 322313, в АТ «ПУМБ» м. Київ, МФО 334851

код ЄДРПОУ 01190043, Свідоцтво платника ПДВ № 100335245

свідоцтво платника ПДВ № 100328209, E-mail: office@zeonbud.com.ua

ІПН № 011900426147

E-mail: rrt@rrt.ua

Генеральний директор Генеральний директор


/К.Ф. Данилов/
/О.Б. Ільяшенко/

м.п. м.п.

Додаток № 1 до Договору № 01/24 від 29 грудня 2023 р.

м. Київ 29 грудня 2023 р.

Концерн радіомовлення, радіозв`язку та телебачення, зареєстрований в Реєстрі постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг НКЕК за № 2558, надалі - Виконавець, в особі Генерального директора Данилова Кирила Феліксовича, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони,

та

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗЕОНБУД», зареєстрований в Реєстрі постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг НКЕК за № 286, надалі - Замовник, в особі Генерального директора Ільяшенко Олександра Борисовича, який діє на підставі Статуту (надалі - Договір), з іншої сторони, надалі разом «Сторони», а кожен окремо «Сторона» уклали цей Додаток №1 до Договору №01/24 від 29 грудня 2023 р. (надалі - Договір) про нижченаведене.

1. Сторони домовились, що Технічні засоби, які розміщуються на кожному окремому об`єкті Виконавця мають назву «Передавальні станції», до складу якої входять:

2.

Склад передавальної станції:

Варіант № 1

А) Передавальне обладнання:

- антено-фідерне обладнання - 1 шт.;

- міст складання потужності передавачів - 1 шт.;

- передавачі (однакової потужності) - 4 шт.;

- система вентиляції - 1 шт.;

- приймальна антена GPS з кабелем - 1 шт.;

Б) Станція супутникового прийому:

- антена супутникового прийому з кабелем - 2 шт.

- конвертор супутниковий - 2 шт.

В) Телекомунікаційна стійка - 1 шт.

Варіант № 2:

А) Передавальне обладнання:

- антено-фідерне обладнання - 1 шт.;

- передавач - 1 шт.;

- приймальна антена GPS з кабелем - 1 шт.;

Б) Станція супутникового прийому:

- антена супутникового прийому з кабелем - 1 шт.

- конвертор супутниковий - 1 шт.

В) Кліматична шафа - 1 шт.

2. Цей Додаток № 1 складено в двох однакових примірниках по одному для кожної з Сторін та набирає чинності з 01 січня 2024 р.;

3. Цей Додаток № 1 є невід`ємною частиною Договору.

ВИКОНАВЕЦЬ ЗАМОВНИК

Концерн РРТ ТОВ «ЗЕОНБУД»

04112, м. Київ. вул. Дорогожицька, буд. 10 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26

р/р НОМЕР_1 Код ЄДРПОУ 35917061

в АТ «Укрексімбанк» в м. Києві р/р НОМЕР_2

МФО 322313, в АТ «ПУМБ» м. Київ, МФО 334851

код ЄДРПОУ 01190043, Свідоцтво платника ПДВ № 100335245

свідоцтво платника ПДВ № 100328209, E-mail: office@zeonbud.com.ua

ІПН № 011900426147

E-mail: rrt@rrt.ua

Генеральний директор Генеральний директор


/К.Ф. Данилов/
/О.Б. Ільяшенко/

м.п. м.п.

Додаток № 2 до Договору № 01/24 від 29 грудня 2023

м. Київ 29 грудня 2023 р.

Концерн радіомовлення, радіозв`язку та телебачення, зареєстрований в Реєстрі постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг НКЕК за № 2558, надалі - Виконавець, в особі Генерального директора Данилова Кирила Феліксовича, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони,

та

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗЕОНБУД», зареєстрований в Реєстрі постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг НКЕК за № 286, надалі - Замовник, в особі Генерального директора Ільяшенко Олександра Борисовича, який діє на підставі Статуту (надалі - Договір), з іншої сторони, надалі разом «Сторони», а кожен окремо «Сторона» уклали цей Додаток №2 до Договору №01/24 від 29 грудня 2023 р. (надалі - Договір) про нижченаведене.

1. Вартість Послуг, що надаються за Договором, визначена у Таблиці № 1 по кожній Передавальній станції:

Таблиця № 1

№ п/п№ ПСМісце розташування Передавальної станції (ПС)Потужність одного передавача ПС, в Вт.Вартість Послуги без НДС, грн./год Для передавального обладнання ПС (за чотири передавача)Для станцій супутникового прийому (СПС) (за дві СПС)Для телекомунікаційної шафи ПСВсього для ПСВінницька область119Баланівка (Бершадь)1000240,435,538,51254,47221Вінниця1000240,435,538,51254,47Волинська область324Горохів200139,795,538,51153,83425Ковель1000240,435,538,51254,47526Любешів10064,265,538,5178,30627Луцьк (Підгайці)200139,795,538,51153,83729Шацьк10064,265,538,5178,30Дніпропетровська обл.830Дніпропетровськ1000240,435,538,51254,47932Кривий Ріг1000240,435,538,51254,47

1034Нікополь10064,265,538,5178,301135Орджонікідзе10064,265,538,5178,301236Орли *200148,115,538,51162,151337Павлоград10064,265,538,5178,301438Перещепине200139,795,538,51153,831539Першотравенськ200139,795,538,51153,831640Вільногірськ200139,795,538,51153,831741Жовті Води200139,795,538,51153,83Донецька область1842Андріївка (Краматорськ)500171,745,538,51185,781943Артемівськ5064,265,538,5178,30 2045Костянтинівка5064,265,538,5178,302146Красноармійськ200139,795,538,51153,832247Маріуполь *500194,885,538,51208,92Житомирська область2349Андріївка1000240,435,538,51254,472455Олевськ500190,735,538,51204,772556Овруч500190,735,538,51204,77Закарпатська область2658Хуст *500194,885,538,51208,922759Мукачево10064,265,538,5178,302860Рахів5064,265,538,5178,302961Свалява10064,265,538,5178,303062Ужгород200139,795,538,51153,833163Великий Березний5064,265,538,5178,30Запорізька область3264Бердянськ10064,265,538,5178,303365Камиш Зоря500190,735,538,51204,77

3466Мелітополь1000240,435,538,51254,473567Оріхів200139,795,538,51153,833668Запоріжжя500190,735,538,51204,77Івано-Франк. обл.3770Долина200139.795,538.51153,833871Івано-Франківськ500190.735,538,51204,773972Микуличин10064,265,538,5178,30Київська область4073Березань200139,795,538,51153,834176Кагарлик200139,795,538,51153,834277Київ **1800411,507,1822,13440,814378Володарка200139.795,538,51153,83 Кіровоградська область 4479Кіровоград *1000244,595,538,51258,634580Новоархангельськ200139,795,538,51153,834681Новомиргород10064,265,538,5178,304782Новоукраїнка200139,795,538,51153,834883Олександрія500190,735,538,51204,774984Устинівка200139.795,538,51153,83Луганська область5085Біловодськ10064.265,538,5178,305188Лисичанськ10064.265,538,5178.305289Попасна200139,795,538,51153.835391Старобільськ *500194.885,538,51208,925492Сватове10064.265,538,5178.305593Зоринівка10064.265,538,5178,30Львівська область5695Львів *1000244,595,538,51258,63

5796Новий Розділ200139,795,538,51153,835897Підбуж200139,795,538,51153,83Миколаївська область5998Березнегувате200139,795,538,51153,836099Миколаїв1000240,435,538,51254,4761100Новий Буг200139,795,538,51153,8362101Первомайськ500190,735,538,51204,7763102 ...Вознесенськ500190,735,538,51204,77Одеська область64103Березівка200139,795,538,51153,8365104Ізмаїл200139,795,538,51153,8366105Кам"янське200139,795,538,51153,8367106Котовськ1000240,435,538,51254,4768107Ковбасова Поляна (Саврань)200139,795,538,51153,8369108Миколаївка10064,265,538,5178,3070109Одеса1000240,435,538,51254,4771110Сарата200139,795,538,51153,8372111Жовтень (Ширяево)1000240,435,538,51254,47Полтавська область73112Гадяч10064,265,538,5178,3074113Гребінка200139,795,538,51153,8375114Іскрівка500190,735,538,51204,7776116Красногорівка*1000244,595,538,51258,6377118Лохвиця10064,265,538,5178,3078119Лубни200139,795,538,51153,8379120Переліски (Зіньків)10064,265,538,5178,3080121Полтава500190,735,538,51204,77

Рівненська область81122(Рівне) Антопіль1000240,435.538,51254,4782123Дубровиця200139,795,538,51153,8383124Кузнецовськ200139,795,538,51153,83Сумська область84125Білопілля1000240,435,538,51254,4785127Шостка1000240,435,538,51254,4786128Суми *200143,955,538,51157,9987129Тростянець1000240,435,538,51254,47Тернопільська область88130Бережани200139,795,538.51153,8389131Підзамочек (Бучач)10064,265.538.5178,3090132Чортків200139,795,538.51153,8391133Кременець200139,795.538,51153.8392134Тернопіль (Лозова)*1000244,595.538.51258,63 Харківська область93135Ізюм500190,735,538,51204,7794136Харків1000240,435,538,51254,4795138Куп`янськ500190.735.538,51204,7796139Лозова500190,735,538,51204,7797140Кегичівка500190,735.538,51204,7798141В. Бурлук200139.795,538.51153.83Херсонська область99142Чаплинка200139,795,538,51153,83100143Генічеськ200139.795.538.51153,83101144Херсон500190,735,538.51204,77102145Новотроїцьке200139.795,538,51153,83103146Нижні Сірогози200139,795,538.51153,83104147Василівка1000240,435.538,51254.47Хмельницька область105149Хмельницький1000240.435,538,51254,47106150Кульчіївці500190.735,538,51204.77107151Полонне *500199,045,538,51213.08Черкаська область108152Кам`янка *10072,585,538,5186.62109153Буки *200148,115.538,51162,15110154Черкаси1000240,435.538,51254,47111155Канів200139,795,538,51153,83112156Корсунь- Шевченківський10064,265,538,5178,30113157Сатанівка200139,795.538.51153,83114158Умань200139,795,538,51153.83115159Шпола *200143,955,538.51157.99Чернівецька область116160Чернівці500190,735,538,51204.77117161Новодністровськ500190,735,538,51204,77Чернігівська область118162Бахмач *500199,045,538,51213.08119164Чернігів1000240,435.538,51254,47120165Холми *500194,885,538,51208,92121167Прилуки1000240,435,538,51254,47

Додаткові передавальні станції мультиплексу МХ-1

№ п/п№ ПСМісце розташування Передавальної станції (ПС)Потужність одного передавача ПС, в Вт.Вартість Послуги без НДС, грн./год Для передавального обладнання ПС (за один передавач)Для станцій супутникового прийому (СПС) (за одну СПС)Для телекомунікаційної шафи ПСВсього для ПС

Волинська область1 Кортеліси5016.062,764,2623.08Закарпатська область2 В. Бичів5016,062,764,2623,083 Довге5016,062,764,2623,084 Дубове5016,062.764,2623.085 Калини5016.062.764.2623.086 Міжгір`я5016,062,764,2623,087 Перечин5016,062,764,2623,08Івано-Франківська область8 Верховина*5024,382,764,2631.409 Калуш5016,062,764.2623.0810 Річка*5024,382,764,2631,4011 Яремче*5024.382,764,2631,40Одеська область12 Болград*5024,382,764,2631,4013 В. Михайлівка*10024,382,764,2631,4014 Кодима5016,062,764,2623,0815 Петрівськ*5024,382,764,2631,40

*вартість змінена у зв`язку з використанням антено-фідерних систем, шо належать філіям Концерну РРТ.

** для суб`єктів договірних відносин, які використовують технічні засоби мовлення, розташовані в м. Києві, вартість послуг збільшується в 1,3 рази; до складу передавальної станції в м. Києві входить додаткова телекомунікаційна стійка).

2. Цей Додаток № 2 складено в двох однакових примірниках по одному для кожної із Сторін, набуває чинності з 01.01.2024 року.

3. Цей Додаток № 2 є невід`ємною частиною Договору.

ВИКОНАВЕЦЬ ЗАМОВНИК

Концерн РРТ ТОВ «ЗЕОНБУД»

04112, м. Київ. вул. Дорогожицька, буд. 10 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 26

р/р НОМЕР_1 Код ЄДРПОУ 35917061

в АТ «Укрексімбанк» в м. Києві р/р НОМЕР_2

МФО 322313, в АТ «ПУМБ» м. Київ, МФО 334851

код ЄДРПОУ 01190043, Свідоцтво платника ПДВ № 100335245

свідоцтво платника ПДВ № 100328209, E-mail: office@zeonbud.com.ua

ІПН № 011900426147

E-mail: rrt@rrt.ua

Генеральний директор Генеральний директор


/К.Ф. Данилов/
/О.Б. Ільяшенко/

м.п. м.п.

3. Стягнути з Концерну радіомовлення, радіозв`язку та телебачення (04112, м. Київ, вул Дорогожицька, 10; ідентифікаційний код: 01190043) на користь Товариства з обмеженою відповідальністю "Зеонбуд" (01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26; ідентифікаційний код: 35917061) судовий збір у розмірі 2684 (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири) грн 00 коп.

4. Після набрання рішенням законної сили видати наказ.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом двадцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя Ю.В. Картавцева

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117716759
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/19077/23

Ухвала від 22.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Демидова А.М.

Рішення від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Рішення від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 12.03.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 20.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 15.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 13.02.2024

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні