Ухвала
від 19.03.2024 по справі 137/1489/23
ЛІТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

137/1489/23

У Х В А Л А

19.03.2024

Літинський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Желіховського В.М.

секретаря судового засідання Голота О.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в селищі Літин цивільну справу за позовною заявою заступника керівника Вінниицької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача Фермерське господарство "Щербич" про припинення права власності на земельну ділянку шляхом конфіскації,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Літинського районного суду Вінницької області знаходиться цивільна справа за вказаним позовом.

Прокурор Черниш Г.М. позовні вимоги підтримала повністю і просить справу призначити до розгляду.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області в судове засідання не з`явився, надіслали до суду без участі представника. При розгляді справи покладаються на розсуд суду.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася

Представник відповідача ОСОБА_1 адвокат Данилюк П.П. в судовому засіданні зазначив, що клопотань не має. Не заперечує проти призначення справи до розгляду.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору в судове засідання не з`явився.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача Фермерське господарство "Щербич"в судове засідання не з`явився, надіслали до суду листа про розгляд справи без участі представника. При вирішенні справи покладаються на думку суду.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Дослідивши матеріали справи, врахувавши позицію сторін, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче засідання у справі за позовною заявою заступника керівника Вінниицької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, на стороні відповідача Фермерське господарство "Щербич" про припинення права власності на земельну ділянку шляхом конфіскації і справу призначити до судового розгляду по суті на 09.04.2024 на 09:30 год.

В судове засідання викликати сторін.

Суддя:В. М. Желіховський

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117733108
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом конфіскації

Судовий реєстр по справі —137/1489/23

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Літинський районний суд Вінницької області

Желіховський В. М.

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Літинський районний суд Вінницької області

Желіховський В. М.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Літинський районний суд Вінницької області

Желіховський В. М.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Літинський районний суд Вінницької області

Желіховський В. М.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Літинський районний суд Вінницької області

Желіховський В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні