Ухвала
від 18.03.2024 по справі 935/224/24
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/224/24

Провадження № 2/935/446/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

18 березня 2024 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого - судді Янчук В.В.,

за участю секретаря судового засідання Кумечко С.М.,

сторін:

представника позивача - Слівінського О.В.,

представників відповідача Гончарук О.М., Музики О.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Коростишів цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства по газопостачанню і газифікації «КОРОСТИШІВГАЗ» про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні,

У С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернувсь до суду з позовом до відповідача Приватного акціонерного товариства по газопостачанню і газифікації «КОРОСТИШІВГАЗ» про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні.

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області від 22.01.2024 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання. Цією ж ухвалою витребувано у відповідача довідку про нараховану та невиплачену заробітну плату на ім`я позивача.

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області від 30.01.2024 у справі № 935/313/24 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання. Об`єднано справу № 935/313/24 за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства по газопостачанню і газифікації «КОРОСТИШІВГАЗ» про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні зі справою № 935/224/24 за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства по газопостачанню і газифікації «КОРОСТИШІВГАЗ» про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні, та визначено єдиний номер справи № 935/224/24.

Ухвалою суду від 18.03.2024 позов ОСОБА_1 до ПАТпо газопостачаннюі газифікації«КОРОСТИШІВГАЗ» простягнення грошовихкоштів невиплаченихпри звільненнів частині позовних вимог про стягнення заборгованості по заробітній платі в сумі 886362,80 грн. та вихідної допомоги в сумі 750375,76 грн залишено без розгляду.

В підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_2 позовні вимоги з врахуванням заяви про зменшення позовних вимог підтримав в повному обсязі та просив їх задовольнити.

В підготовчому засіданні представники відповідача ОСОБА_3 , ОСОБА_4 позовні вимоги, з врахуванням заяви про зменшення позовних вимог не визнали в повному обсязі, в їх задоволенні просили відмовити. До суду відповідачем подано відзив відносно позовних вимог.

Під час підготовчого засідання сторони не скористались правом щодо укладення мирової угоди, врегулювання спору за участі судді.

Від сторін не надходило клопотань про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не подано.

Сторонами надано докази, на які вони посилаються у заяві по суті справи, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, забезпечення доказів не надходило.

Представником відповідача ОСОБА_3 , було подано клопотання про витребування у позивача оригіналу Контракту з Головою правління від 26.04.2021 та оригіналу Протоколу (рішення наглядової ради ), яким був затверджений Контракт.

Розглянувши заявлене клопотання, вислухавши думку сторін з даного приводу, суд дійшов висновку, що клопотання є таким, що знайшло своє обґрунтування та підлягає до задоволення.

Клопотань про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення не надходило.

Інших заяв та клопотань сторонами не подано.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2ст.197 ЦПК України не встановлено.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення справи до розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч.2ст.197 ЦПК України, заперечень проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті не надійшло, тому суд вважає, що слід призначити справу до розгляду по суті, визначивши дату, час та місце проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства по газопостачанню і газифікації «КОРОСТИШІВГАЗ» про стягнення грошових коштів невиплачених при звільненні - закрити.

Призначити дану справу до розгляду по суті на 14 год. 30 хв. 10 квітня 2024 року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області, за адресою: Житомирська область, м.Коростишів, вул. Героїв Небесної сотні,52.

Витребувати у позивача ОСОБА_1 оригінал Контракту з Головою правління від 26.04.2021 та оригіналу Протоколу (рішення наглядової ради ), яким був затверджений Контракт.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати сторони.

Повідомити сторони,що вониможуть отриматиінформацію щодосправи,що розглядаєтьсяна офіційномувеб-порталісудової владиУкраїни http://court.gov.ua/в мережіІнтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117739102
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення грошових коштів невиплачених при звільненні

Судовий реєстр по справі —935/224/24

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні