Ухвала
від 20.03.2024 по справі 738/429/23
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

20 березня 2024 року м. Чернігів

Унікальний номер справи № 738/429/23

Апеляційне провадження № 22-ц/4823/548/24

Чернігівський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючої - судді Мамонової О.Є.,

суддів Висоцької Н.В., Онищенко О.І.,

вивчив матеріали апеляційної скарги ОСОБА_1 на рішення Менського районного суду Чернігівської області від 09 січня 2024 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Цикл Фінанс" до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , яка діє в своїх інтересах та інтересах неповнолітнього ОСОБА_3 про звернення стягнення на майно, яке було передано спадкоємцям у натурі,

треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Менська районна державна нотаріальна контора Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Служба у справах дітей Менської міської ради Чернігівської області,-

У С Т А Н О В И В :

Ухвалою Чернігівського апеляційного суду від 04.03.2024 апеляційна скарга ОСОБА_1 на рішення Менського районного суду Чернігівської області від 09.01.2024 залишена без руху у зв`язку з порушенням вимог ст. 356 ЦПК України. Заявнику надано строк для усунення зазначеного недоліку.

Зазначені в ухвалі апеляційного суду недоліки апеляційної скарги усунуто своєчасно.

Форма, зміст і строки поданої апеляційної скарги відповідають вимогам ст. 354, 356 ЦПК України.

Враховуючи те, що перешкоди для відкриття апеляційного провадження у справі відсутні, то на підставі ч. 1 ст. 359 ЦПК України, колегія суддів уважає за необхідне відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою по даній справі.

Керуючись ст. 359, 360, 361, 365 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Менського районного суду Чернігівської області від 09 січня 2024 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Цикл Фінанс" до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , яка діє в своїх інтересах та інтересах неповнолітнього ОСОБА_3 про звернення стягнення на майно, яке було передано спадкоємцям у натурі.

Відповідно до статті 361 ЦПК України копії ухвали про відкриття апеляційного провадження направити ОСОБА_1 та її представнику адвокату Лісовій Дар`ї Олександрівні, Чуфицькому Ярославу Олександровичу, Товариству з обмеженою відповідальністю "Цикл Фінанс", Менській районній державній нотаріальній конторі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Службі у справах дітей Менської міської ради Чернігівської області.

Роз`яснити, ОСОБА_2 , Товариству з обмеженою відповідальністю "Цикл Фінанс", Менській районній державній нотаріальній конторі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Службі у справах дітей Менської міської ради Чернігівської області, передбачене статтею 360 ЦПК України право на подання до суду апеляційної інстанції відзиву на апеляційну скаргу в письмовій формі протягом десяти днів з дня отримання копії даної ухвали з доказами надсилання (надання) копії цього відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію у справі, що розглядається - https://cna.court.gov.ua/sud4823/.

Головуюча Судді:

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ!

Суд продовжує працювати, проте в умовах воєнного стану проведення судових засідань має особливості щодо явки до суду та необхідність забезпечення безпеки відвідувачів.

Просимо поєднати дотримання процесуальних норм з повагою до інших учасників справи та до суду, у зв`язку з чим:

- максимально реалізувати право на участь в судовому засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, передбачене статтею 212 Цивільного процесуального кодексу України;

- про намір участі в судовому засіданні в приміщенні Чернігівського апеляційного суду, або про розгляд справи без участі представників сторін, завчасно повідомити про це суд.

Про свій вибір просимо завчасно повідомити суд поштою або в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@cna.court.gov.ua) із застосуванням електронного цифрового підпису, або з використанням підсистеми Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний суд».

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117788248
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —738/429/23

Постанова від 28.05.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Рішення від 09.01.2024

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Савченко О. А.

Рішення від 09.01.2024

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Савченко О. А.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Савченко О. А.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Савченко О. А.

Ухвала від 18.07.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Савченко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні