Ухвала
від 15.03.2024 по справі 191/600/24
СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 191/600/24

Провадження № 2/191/203/24

У Х В А Л А

іменем України

15 березня 2024 року м. Синельникове

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Твердохліб А.В.

за участю секретаря Яришевої Н.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду у м. Синельникове цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Синельниківська районна державна адміністрація Дніпропетровської області, про визнання недійсним договору емфітевзису земельної ділянки та відшкодування збитків,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Синельниківська районна державна адміністрація Дніпропетровської області, про визнання недійсним договору емфітевзису земельної ділянки та відшкодування збитків.

15.03.2024 року до суду надійшло клопотання від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Носач С.С. про залучення до участі у справі державного реєстратора виконавчого комітету Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області Семенюк Я.В., в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору.

В судове засідання сторони не з`явились.

Суд, дослідивши клопотання та матеріали справи, зазначає наступне.

Відповідно до ч.1ст.53 ЦПК Українитреті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Згідно ч. 5ст. 53 ЦПК Українипро залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Тому,враховуючи зазначенівище обставини,суд вважаєза необхіднета доцільнездійснити залученнядо участіу справів якостітретьої особи,яка незаявляє самостійнихвимог -державного реєстратора виконавчого комітету Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області Семенюк Я.В.

Керуючись ст. ст.53ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Залучити до участі у цивільній справі №191/600/24 за позовноюзаявоюОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Синельниківська районна державна адміністрація Дніпропетровської області, про визнання недійсним договору емфітевзису земельної ділянки та відшкодування збитків, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору державного реєстратора виконавчого комітету Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області Семенюк Яну Володимирівну.

Направити ухвалу третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору державного реєстратора виконавчого комітету Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області Семенюк Я.В., для виконання, а сторонам, для відома.

Підготовче судовезасідання призначитина 09 год. 15 хв. 30 квітня 2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А. В. Твердохліб

СудСинельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення15.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117800706
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори щодо права користування чужою земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб (емфітевзис)

Судовий реєстр по справі —191/600/24

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні