Ухвала
від 20.03.2024 по справі 914/346/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

20.03.2024 Справа № 914/346/20

Господарський суд Львівської області, розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали заяви: Приватного підприємства «Лан-Оіл Трейд», м. Львів

про: банкрутство Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» (вул. Богданівська, буд. 15А, м. Львів, 79067, ідентифікаційний код 32865702)

Суддя Артимович В.М.,

секретар судового засідання Лабай Х.А.

За участю представників:

від ініціюючого кредитора: не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Борщівська аграрна компанія»): не з`явився;

від кредитора (УВД ФСС у Львівській області): не з`явився;

від кредитора (ГУ ДПС у Львівській області): Підгайний О.І.

від кредитора (ТзОВ «Неолекс Консалт»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Спецавтоінвест»): не з`явився;

від кредитора (АТ «Кредобанк»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Зіра-Консалт»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Тернопільбуд»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Магістр-Д»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «ВТП Лангора»): не з`явився;

від кредитора (ГНГ Інтернешнл Лімітед): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Агрофірма «Подільська зернова компанія»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Україна 2001»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «ФК «Фінсоле»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «ЕК «Енолл»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Бел-Петрол Трейдінг»): не з`явився;

від кредитора (ФГ «Агро-Шили»): не з`явився;

від кредитора (АТ «Концерн Галнафтогаз»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Агенство економічної безпеки «Ефорт»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Леп»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Робуста»): не з`явився;

від кредитора (Лановецька міська рада): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Лінденванг»): не з`явився;

від кредитора (ПАП «Топільче»): не з`явився;

від кредитора (СГ ТзОВ «Поділля»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Олишківецьке»): не з`явився;

від кредитора (ПАП «Батьківщина»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Торговий дім «Укрхім»): не з`явився;

від кредитора (ФГ «Дружба»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Маяк»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Агролан-3»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Бриківське»): не з`явився

від заявника (ТзОВ «Агрофірма «Щедра Нива»): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Проф Буд»): не з`явився;

від кредитора (ГУ ДПС у Львівській області): не з`явився;

від кредитора (ТзОВ «Західагропродукт»): не з`явився;

від кредитора (АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України»): не з`явився;

від кредитора (Фермерського господарства «Мрія І К»): не з`явився;

від кредитора (Фермерського господарства «Машинно-технологічна станція «Тайкури»): не з`явився.

ВСТАНОВИВ:

Приватне підприємство «Лан-Оіл Трейд» звернулося до Господарського суду Львівської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» (вул. Богданівська, буд. 15А, м. Львів, 79067, ідентифікаційний код 32865702).

Ухвалою суду від 14.02.2020 заяву ПП «Лан-Оіл Трейд» про відкриття провадження у справі про банкрутство ПП «Захід-Агроінвест» прийнято до розгляду.

Ухвалою суду від 21.02.2020 відкрито провадження у справі про банкрутство ПП «Захід-Агроінвест», введено мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника ПП «Захід-Агроінвест», введено процедуру розпорядження майном ПП «Захід-Агроінвест», розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого Ракущинця А.А.

Ухвалою від 29.04.2020 суд відсторонив арбітражного керуючого Ракущинця Андрія Андрашовича від виконання повноважень розпорядника майна Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» (ідентифікаційний код 32865702).

Ухвалою суду від 13.05.2020 призначено розпорядником майна Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» (ідентифікаційний код 32865702) арбітражного керуючого Рудого Андрія Миколайовича, відкладено попереднє засідання.

Попереднє засідання неодноразово відкладалося з підстав, викладених у відповідних ухвалах суду.

Ухвалою суду від 10.07.2020 визначено перелік та розмір визнаних вимог кредиторів Приватного підприємства «Захід-Агроінвест», які підлягають внесенню розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів боржника; визначено перелік та розмір не визнаних судом вимог кредиторів Приватного підприємства «Захід-Агроінвест», зобов`язано розпорядника майна організувати та провести збори кредиторів до 23.07.2020 р., відповідно до ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства подати суду докази скликання та проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів разом з обґрунтованим клопотанням про перехід до наступної процедури у відношенні боржника (санації, ліквідації або закриття провадження) з посиланням на фактичні обставини, що привели до прийняття такого рішення; призначено підсумкове засідання суду на 24.07.2020.

Постановою суду від 24.07.2020 Приватне підприємство «Захід-Агроінвест» (ідентифікаційний код 32865702) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» арбітражного керуючого Пурія Р.П.

Ухвалою суду від 14.12.2020 заяву кредитора ТзОВ «Борщівська аграрна компанія» про заміну учасника справи його правонаступником задоволено, замінено кредитора ТзОВ «Борщівська аграрна компанія» в частині вимог до боржника Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» за договором купівлі-продажу від 21.05.2019 № 21/05-к в розмірі 6247674,16 грн. (4805061,81 грн. основний борг, 1442612,35 грн. - штрафні санкції) правонаступником ТзОВ «Неолекс Консалт», клопотання ліквідатора ПП «Захід-Агроінвест» арбітражного керуючого Пурія Р.П. про встановлення розміру грошової винагороди задоволено, встановлено арбітражному керуючому Пурію Р.П розмір основної грошової винагороди в сумі трьох розмірів мінімальної заробітної плати за кожний місяць виконання ним повноважень ліквідатора ПП «Захід-Агроінвест», встановлено арбітражному керуючому Пурію Р.П. розмір додаткової грошової винагороди за виконання повноважень ліквідатора ПП «Захід-Агроінвест» в сумі 5 (п`яти) відсотків вартості стягнутого на користь боржника майна, яке на день відкриття провадження у справі перебувало у третіх осіб і 3 (трьох) відсотків суми погашених вимог кредиторів, розгляд справи відкладено.

09.06.2021 на електронну адресу суду від ліквідатора надійшов звіт про виконану роботу в даній справі.

15.09.2021 на електронну адресу суду ліквідатором надіслано звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації Приватного підприємства «Захід-Агроінвест».

03.11.2021 на електронну адресу суду від ліквідатора надійшли клопотання про розгляд справи без участі ліквідатора за наявними матеріалами справи, докази повідомлення учасників провадження про дату наступного судового засідання та звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації Приватного підприємства «Захід-Агроінвест».

09.12.2021 ТзОВ «Фінансова компанія «Фінсоле» подано на розгляд суду заяву про заміну кредиторів правонаступником (вх. № 5072/21 від 09.12.2021).

23.02.2022 на електронну адресу суду ліквідатором надіслано звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» та клопотання про розгляд справи без його участі.

11.05.2022 на електронну адресу суду від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації Приватного підприємства «Захід-Агроінвест».

Також від ліквідатора 11.05.2022 надійшло клопотання про відкладення розгляду справи для надання можливості подати належно оформлений звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Ухвалою суду від 16.05.2022 заяву кредитора ТзОВ «Фінансова компанія «Фінсоле» про заміну кредиторів правонаступником задоволено, замінено кредиторів ТзОВ «Автотрейдінг-Львів», ТзДВ «Рівнехолод», ТзОВ «Рівень ЛТД», ТзОВ «Завод шляхо-будівельних матеріалів» правонаступником ТзОВ «Фінансова компанія «Фінсоле», зобов`язано арбітражного керуючого Пурія Р.П. внести зміни до реєстру вимог кредиторів ПП «Захід-Агроінвест» згідно черговості, розгляд справи відкладено на 15.06.2022.

02.06.2022 ліквідатором до відома суду подано звернення до АТ «Кредобанк» з проханням подати до господарського суду заяву про зменшення розміру кредиторських вимог та докази зменшення кредиторських вимог до ПП «Захід-Агроінвест».

03.08.2022 на електронну адресу суду від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшли звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест» та клопотання про відкладення розгляду справи для надання можливості подати належно оформлений звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

05.10.2022 на електронну адресу суду від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшли звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест» та клопотання про відкладення розгляду справи для надання можливості подати належно оформлений звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

07.12.2022 від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшло клопотання ліквідатора у справі про банкрутство ПП «Захід-Агроінвест», у якому просить здійснювати розгляд справи без участі ліквідатора та відкласти розгляд справи по суті.

07.12.2022 на електронну адресу суду від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи у процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест».

14.03.2023 на електронну адресу суду від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи в процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест» та клопотання, у якому просить здійснити розгляд справи у судовому засіданні, призначеному на 15.03.2023, без участі ліквідатора та відкласти розгляд справи.

24.05.2023 на електронну адресу суду від арбітражного керуючого Пурія Р.П. надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи у процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест».

24.05.2023 на електронну адресу суду від ліквідатора надійшло клопотання про відкладення розгляду справи з метою завершення усіх необхідних дій для подачі суду належно оформленого звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Ухвалою суду від 25.05.2023 розгляд справи відкладено на 05.07.2023.

05.07.2023 на електронну адресу суду від ліквідатора надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи у процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест» та клопотання про відкладення розгляду справи з метою завершення усіх необхідних дій для подачі суду належно оформленого звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Ухвалою суду від 05.07.2023 розгляд справи відкладено на 25.09.2023.

03.08.2023 від ПП «Лан-Оіл Трейд» надійшло клопотання про заміну кредитора правонаступником.

Ухвалою суду від 02.10.2023 заяву ПП «Лан-Оіл-Трейд» про заміну кредитора правонаступником (вх. № 3024/23 від 03.08.2023) задоволено, розгляд справи відкладено на 20.11.2023.

20.11.2023 від ліквідатора надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи у процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест» та клопотання про відкладення розгляду справи з метою завершення усіх необхідних дій для подачі суду належно оформленого звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Ухвалою суду від 24.01.2024 розгляд справи відкладено на 20.03.2024.

19.03.2024 від арбітражного керуючого надійшов звіт ліквідатора про наслідки виконаної роботи у процедурі ліквідації ПП «Захід-Агроінвест».

У судове засідання 20.03.2024 з`явився представник ГУ ДПС у Львівській області, інші учасники справи явку своїх уповноважених представників не забезпечили.

З огляду на викладене, з метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, враховуючи неявку учасників справи в судове засідання, для забезпечення рівних прав всіх учасників справи, для надання можливості ліквідатору виконувати повноваження ліквідатора згідно вимог Кодексу України з процедур банкрутства, суд вважає за доцільне розгляд справи відкласти.

Керуючись ст. ст. 1, 2, 12, 43, 58-67 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 216, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

1.Розгляд справи відкласти на 29.05.2024 до 11:45 год. (засідання суду відбудеться в приміщенні Господарського суду Львівської області (м. Львів, вул. Личаківська, 128, 2-ий поверх).

2.Зобов`язати ліквідатора арбітражного керуючого Пурія Р.П.:

- надати суду звіт про виконану роботу у даній справі;

- повідомити усіх учасників справи про дату наступного судового засідання; докази повідомлення надати суду.

3.Участь у судовому засіданні ліквідатора та інших учасників провадження на власний розсуд.

4.Копію ухвали надіслати ліквідатору.

5.Ухвала набирає законної в порядку та строк, передбачені ст. 235 ГПК України.

Суд звертає увагу учасників процесу на те, що з 18.10.2023 набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами», яким внесені зміни до Господарського процесуального кодексу України щодо обов`язкової реєстрації адвокатами, нотаріусами, державними та приватними виконавцями, арбітражними керуючими, судовими експертами, органами державної влади та іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, іншими юридичними особами своїх електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://lv.arbitr.gov.ua /sud5015/.

Суддя Артимович В.М.

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117818588
СудочинствоГосподарське
Суть: банкрутство Приватного підприємства «Захід-Агроінвест» (вул. Богданівська, буд. 15А, м. Львів, 79067, ідентифікаційний код 32865702)

Судовий реєстр по справі —914/346/20

Ухвала від 20.03.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Погребняк В.Я.

Постанова від 08.02.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 08.02.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Постанова від 07.12.2023

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 02.02.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 24.01.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 11.01.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 01.01.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 11.12.2023

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні