Ухвала
від 22.03.2024 по справі 133/4130/23
КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 133/4130/23

Номер провадження 2/133/256/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

22.03.24 м. Козятин

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

В складі:

Головуючого судді Щерби Н.Л.

за участю секретаря Білокура Д.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , представник позивача - адвокат Сімчук Ігор Анатолійович, до Комунального закладу "Самгородоцький ліцей Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області", третя особа - відділ освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради, про визнання незаконним та скасування наказу щодо припинення збереження заробітку мобілізованому працівнику, стягнення заробітної плати, -

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача ОСОБА_1 - адвоката Сімчук І.А. звернулася до суду з позовом до КЗ "Самгородоцький ліцей Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області", третя особа - відділ освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради, про визнання незаконним та скасування наказу щодо припинення збереження заробітку мобілізованому працівнику, стягнення заробітної плати. У вказаній позовній заяві позивач просить визнати незаконним та скасувати наказ відповідача №17-к від 01 серпня 2022 року "Про припинення збереження середнього заробітку мобілізованому педагогічному працівнику ОСОБА_1 ", зобов`язати відповідача нарахувати і виплатиту позивачу середній заробіток за період з 19 липня 2022 року по день ухваленн рішення суду, за умови його перебування у цей період на військовій службі.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 26 грудня 2023 року її було передано для розгляду судді Щербі Н.Л.

Ухвалою суду від 28 грудня 2023 року в даній справі було відкрито провадження, вирішено розглядати справу у порядку загального позовного провадження, по справі призначено підготовче засідання.

В підготовче засідання позивач ОСОБА_1 та його представник - адвокат СімчукІ.А. не з`явилися, надала до суду заяву про розгляд справи без їх участі та про підтримання заявлених позовних вимог, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду.

В підготовче засідання представник відповідача Черешнюк С. не з`явилася, надала заяву, в якій просить розгляд справи провести без її участі за наявними матеріалами справи.

В підготовче засідання представник третьої особи Бабкіна О. не з`явилася, надала заяву, в якій просить розгляд справи провести без її участі за наявними матеріалами справи.

Враховуючи, що сторони не прибули в підготовче засідання, суд, вважає за можливе, здійснювати судовий розгляд без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, відповідно до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст.198, ст. 223 ЦПК України судом встановлено не було, учасники справи таких клопотання не заявляли.

У підготовчому судовому засіданні, у відповідності до ст. 189 ЦПК України, виконано завдання підготовчого провадження: остаточно встановлено позовні вимоги, з`ясовано питання про коло осіб, які братимуть участь у справі, визначено обставини, що необхідно встановити для вирішення спору, з`ясовано, якими доказами позивач та відповідач будуть обґрунтовувати свої доводи, встановлено порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються як на вимогу своїх вимог та заперечень, шляхом надання пояснень, викладених в заявах по суті справи, дослідження письмових доказів

Згідно із ст. 197 ЦПК України, до судового розгляду проведені підготовчі дії, які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 13, 43, 48, 49, 58, 64, 197-200, ч.2 ст.247, 258-261 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача - адвокат Сімчук Ігор Анатолійович, до Комунального закладу "Самгородоцький ліцей Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області", третя особа - відділ освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради, про визнання незаконним та скасування наказу щодо припинення збереження заробітку мобілізованому працівнику, стягнення заробітної плати.

Судове засідання для розгляду справи по суті призначити на 09 годину 20 хвилин 19 квітня 2024 року в приміщенні Козятинського міськрайонногосуду Вінницької області, за адресою: вул.Грушевського, 64, м. Козятин, Вінницької області.

Про дату, час та місце наступного судового засідання повідомити учасників справи.

Роз`яснити, що отримати інформацію щодо справи, що розглядається можна на веб-сторінці Козятинського міськрайонного суду на веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud0219.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення22.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117842526
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування наказу щодо припинення збереження заробітку мобілізованому працівнику, стягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —133/4130/23

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Щерба Н. Л.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Щерба Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні