Ухвала
від 25.03.2024 по справі 469/897/23
БЕРЕЗАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

25.03.24 Справа 469/897/23

2/469/195/24

У Х В А Л А

25 березня 2024 року смт.Березанка

Березанський районний суд Миколаївської області у складі головуючого судді Тавлуя В.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "УКРАГРОПРАЙД" про поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу,-

в с т а н о в и в:

Судове засідання у вказаній справі призначено на 11.00 год. 26 березня 2024 року.

22 березня 2024 року представник відповідача ТОВ "УКРАГРОПРАЙД" адвокат Новосад Р.В. подав до суду клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в системі «Захищений відеоконференцзв`язок з судом» на сайті vkz.court.gov.ua, посилаючись на введений в Україні воєнний стан, ризики ураження ворожими обстрілами та повсякчасним оголошенням повітряної тривоги на території Миколаївської області.

Відповідно до частин 1-5 статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язкова.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Зважаючи на наявність технічної можливості проведення судового засідання у режимі відеоконференції, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, та враховуючи, що місцем перебування представника відповідача є м.Одеса, що знаходиться на значній відстані від Березанського районного суду Миколаївської області, суд вважає за можливе клопотання задовольнити та провести судові засідання у цій справі в режимі відеоконференції поза межами суду з використанням власних технічних засобів за участю представника відповідача адвоката Новосад Р.В.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.212, 258-260 ЦПК України, суд-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника відповідача ТОВ "УКРАГРОПРАЙД" адвоката Новосад Р.В. про проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів задовольнити.

Забезпечити проведення судового засідання, призначеного на 11.00 год. 26 березня 2024 року, та усіх наступних судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в системі «Захищений відеоконференцзв`язок з судом» на сайті vkz.court.gov.ua, за участю представника відповідача ТОВ "УКРАГРОПРАЙД" адвоката Новосад Романа Володимировича (тел. НОМЕР_1 , e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та не може бути оскаржена окремо від рішення суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено26.03.2024
Номер документу117863087
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —469/897/23

Рішення від 02.04.2024

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Тавлуй В. В.

Рішення від 29.03.2024

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Тавлуй В. В.

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Тавлуй В. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Тавлуй В. В.

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Березанський районний суд Миколаївської області

Тавлуй В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні