Ухвала
від 25.03.2024 по справі 747/128/24
ТАЛАЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 747/128/24

Провадження№ 2-а/747/16/24

У Х В А Л А

25.03.2024 року смт Талалаївка

Талалаївський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючої судді - Тіщенко Л.В.

секретаря - Зірки В.П.

розглянув у відкритому судовому засіданні у порядку спрощеного позовного провадження справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до ГУНП України в Сумській області про скасування постанов про поновлення строку для оскарження постанови про адміністративне правопорушення, скасування постанови про накладення адміністравтиного стягнення та закриття провадження у справі про адміністративне правопорушення, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернулась до суду із зазначеним позовом до відповідача. Ухвалою від 12 березня 2024 року відкрито спрощене позовне провадження та призначено справу до судового розгляду на 25 березня 2024 року. До початку судового розгляду від представника відповідача надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Сумським районним судом або Зарічним районним судом м Суми, або Ковпаківським районним судом м Суми, тобто у тому суді, де буде вільний майданчик для проведення відеоконференції. Крім того, в клопотанні зазначено, що у зв`язку з віяловими повітряними тривогами на території Сумської області, що унеможливлює представнику ГУН бути учасником відеоконференції під час судового засідання у разі її початку, просять провести судове засідання без участі представника ГУНП. Також представник відповідача повідомив, що відзив на позовну заяву буде надіслано до початку судового засідання.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилась, надала до суду заяву про відкладення судового засідання, оскільки нею не отриманий відзив відповідача до початку розгляду справи.

Враховуючи положення ч. 4 ст. 229 КАС України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Розглянувши клопотання відповідача, суд приходить до висновку, що оскільки в клопотанні не конкретизовано, з яким саме судом проводити відеоконференцію, а врахувати наявність чи відсутність повітряних тривог на території Сумської області суд не має можливості, тому дане клопотання про участь представника відповідача в режимі відеоконференції задоволенню не підлягає. Крім того, до початку судового засідання відповідачем відзив на позов не поданий. В такому випадку з врахуванням ситуації, яка склалась на даний час на території Сумської області, неподання відповідачем відзиву до початку судового засідання 25 березня 2024 року, тому суд приходить до висновку про відкладення розгляду справи з метою дотримання процесуальних прав учасників справи.

Керуючись ст. 205 КАС України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Розгляд справи адміністративним позовом ОСОБА_1 до ГУНП України в Сумській області про скасування постанов про поновлення строку для оскарження постанови про адміністративне правопорушення, скасування постанови про накладення адміністравтиного стягнення та закриття провадження у справі про адміністративне правопорушення відкласти на 15.00 год 01 квітня 2024 року.

Про відкладення повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л.В.Тіщенко

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117877390
СудочинствоАдміністративне
Сутьадміністративне правопорушення

Судовий реєстр по справі —747/128/24

Рішення від 11.04.2024

Адміністративне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

Ухвала від 10.04.2024

Адміністративне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

Ухвала від 01.04.2024

Адміністративне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

Ухвала від 25.03.2024

Адміністративне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

Ухвала від 12.03.2024

Адміністративне

Талалаївський районний суд Чернігівської області

Тіщенко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні