Ухвала
від 21.03.2024 по справі 126/3063/23
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

про призначення до судового розгляду

Справа № 126/3063/23

Провадження № 2/126/288/2024

"21" березня 2024 р. м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Хмель Р. В.

зі секретарем Дончик О.А.

за участі позивача ОСОБА_1 та її представника, адвоката Долі О.А.

представника Війтівського ліцею Бершадської міської ради, ОСОБА_2

представників третіх осіб, ОСОБА_3 , ОСОБА_4

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Бершадь цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до Війтівського ліцею Бершадської міської ради, за участі третіх осіб, на стороні відповідача - Відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Кошаринецької філії Війтівського ліцею Бершадської міської ради про визнання протиправними та скасування індивідуальних актів та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Бершадського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до Війтівського ліцею Бершадської міської ради, за участі третіх осіб, на стороні відповідача - Відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Кошаринецької філії Війтівського ліцею Бершадської міської ради про визнання протиправними та скасування індивідуальних актів та зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою Бершадського районного суду Вінницької області від 14.12.2023 відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче судове засідання.

Позивач, ОСОБА_1 та її представник, адвокат Доля О.А., в підготовчому судовому засіданні просили призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник Війтівського ліцею Бершадської міської ради Джужук В.М. не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду.

Аналогічну позицію висловили представники третіх осіб, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 ..

Заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріалами справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Ознайомившись з матеріалами позову, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189, 196-198, 200, 206 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до Війтівського ліцею Бершадської міської ради, за участі третіх осіб, на стороні відповідача - Відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Кошаринецької філії Війтівського ліцею Бершадської міської ради про визнання протиправними та скасування індивідуальних актів та зобов`язання вчинити певні дії та призначити справу до судового розгляду по суті на 24 квітня 2024 року на 10 год. 15 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р. В. Хмель

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117889847
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправними та скасування індивідуальних актів та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —126/3063/23

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні