Ухвала
від 25.03.2024 по справі 213/4692/23
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/3386/24 Справа № 213/4692/23 Суддя у 1-й інстанції - Попов В.В. Суддя у 2-й інстанції - Зубакова В. П.

УХВАЛА

про проведення судового засідання

у режимівідеоконференції

25 березня 2024 року м. Кривий Ріг

Дніпровський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді - Зубакової В.П.

суддів - Бондар Я.М., Тимченко О.О.

розглянувши клопотання представника Публічного акціонерноготовариства Комерційнийбанк «ПІВДЕННИЙ» адвокатаКувшинової ВалеріїПетрівни про участь в режимі відеоконференції у судовому засіданні по цивільній справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 та його представника адвоката Верхуші Ярослава Олександровича на рішення Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 27 грудня 2023 року по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «ПІВДЕННИЙ» до ОСОБА_1 про стягнення грошових коштів,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дніпровського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційною скаргою ОСОБА_1 та його представника адвоката Верхуші Ярослава Олександровича на рішення Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 27 грудня 2023 року по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «ПІВДЕННИЙ» до ОСОБА_1 про стягнення грошових коштів.

Розгляд справи призначено на 14 годину 40 хвилин 02 квітня 2024 року.

Від представника Публічного акціонерноготовариства Комерційнийбанк «ПІВДЕННИЙ» адвокатаКувшинової ВалеріїПетрівни надійшло клопотання про проведення судового засідання та всіх наступних судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через підсистему «Електронний суд».

Відповідно дост.212ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Згідно п. 46 Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, затвердженого Рішенням Вищої ради правосуддя від 17 серпня 2021 року №1845/0/15-21 , за наявності в суді технічної можливості, учасник справи у порядку, встановленому процесуальним законом, може брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів. Ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи викладене, зважаючи на технічну можливість забезпечити проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon, задля дотримання принципу розумності строків розгляду справи, апеляційний суд вважає за необхідне задовольнити заяву та провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись статтями 365, 366 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Розгляд цивільної справи за апеляційною скаргою ОСОБА_1 та його представника адвоката Верхуші Ярослава Олександровича на рішення Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 27 грудня 2023 року по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «ПІВДЕННИЙ» до ОСОБА_1 про стягнення грошових коштів, провести в режимі відеоконференції.

Попередити представника Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «ПІВДЕННИЙ» адвоката Кувшинову Валерію Петрівну, що, відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали направити для відома адвокату Кувшиновій Валерії Петрівні.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий:

Судді:

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117891765
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення грошових коштів

Судовий реєстр по справі —213/4692/23

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Постанова від 09.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Постанова від 09.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Рішення від 08.01.2024

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Попов В. В.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Попов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні