Ухвала
від 25.03.2024 по справі 154/48/24
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

154/48/24

2/154/316/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

25 березня 2024 року м. Володимир

Володимир-Волинський міський суд Волинської області в складі:

головуючого судді Лутай А.М.,

за участю секретаря судового засідання Жолоб К.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні у залі суду в місті Володимирі цивільну справу за позовом Комунального підприємства "Управляюча житлова компанія"до ОСОБА_1 ,ОСОБА_2 , треті особи Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради Волинської області, ОСОБА_3 про розірвання договору найму житла в будинках державного, комунального житлового фонду і виселення без надання іншого жилового приміщення,

встановив:

Позивач в січні 2024 року звернувся до суду із позовом до ОСОБА_1 ,ОСОБА_2 , треті особи Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради Волинської області, ОСОБА_3 про розірвання договору найму житла в будинках державного, комунального житлового фонду і виселення без надання іншого жилового приміщення.

Ухвалою судді від 23.01.2024 року на підставі вказаної позовної заяви відкрито провадження у справі.

Представник позивача у підготовче засідання не з"явився, однак подав до суду заяву в якій позовні вимоги підтримав, не заперечив проти призначення справи до судового розгляду. просить проводити підготовчий розгляд справи у його відсутності.

Представник третьої особи Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради Волинської області, у підготовче засідання не з"явився, однак подав до суду заяву в якій просить підготовче засідання проводити у його відсутності, не заперечив проти призначення справи до судового розгляду.

Третя особа ОСОБА_3 у підготовче засідання не з"явився, однак подала до суду заяву в якій проситьрозгляд справи проводити у її відсутності, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду

Відповідачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 у підготовче засіданняз невідомих суду причин не з"явилися, заяв та клопотань не надходило.

Спір між сторонами в добровільному порядку не врегульовано.

Під час проведення підготовчого судового засідання вирішено питання, визначені ст. 197 ЦПК України.

З урахуванням наведеного, суд приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст.196-198,200 ЦПК України,

постановив:

Закрити підготовче провадження.

Призначити до судового розгляду по суті цивільну справу за позовом Комунального підприємства "Управляюча житлова компанія"до ОСОБА_1 ,ОСОБА_2 , треті особиУправління інфраструктуривиконавчого комітетуВолодимирської міськоїради Волинськоїобласті, ОСОБА_3 пророзірвання договорунайму житлав будинкахдержавного,комунального житловогофонду і виселеннябез наданняіншого жиловогоприміщення на 15.30 год. 24.04.2024 року в приміщенні Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя А.М.Лутай

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено27.03.2024
Номер документу117896286
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договору найму житла в будинках державного, комунального житлового фонду і виселення без надання іншого жилового приміщення

Судовий реєстр по справі —154/48/24

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лутай А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні