Ухвала
від 12.10.2010 по справі к7/161-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

12.10.10р. Справа № К7/161-10

За позовом ОСОБА_1, м . Новомосковськ Дніпропетров ської області

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Озон ЛТ Д", м. Новомосковськ Дніпропет ровської області

про зобов'язання виплат и вартості частини майна тов ариства при виході з товарис тва його учасника та належно ї йому частки прибутку

Суддя Коваль Л.А.

Представники:

від позивача: не з'явився;

від відповідача: не з'явивс я

СУТЬ СПОРУ:

ОСОБА_1, м. Новомосковськ Дніпропетровської області, звернувся до господарського суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Озон ЛТД", м. Новомосковськ Д ніпропетровської області, пр осить зобов'язати останнього провести йому виплату части ни майна товариства, що стано вить 41% у його статутному капі талі та зобов'язати виплатит и належну йому частку прибут ку, одержаного товариством в 2003- 2004 роках та в період з 01.01.2005р. по 12.10.2005р.

В зв'язку з неявкою позивача та відповідача, ненаданням в итребуваних матеріалів, спір не може бути вирішено в даном у судовому засіданні, розгля д справи підлягає відкладенн ю.

Керуючись ст.ст. 77, 86 ГПК Украї ни, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкл асти в судове засідання на 26.10.2010 року о 14:20 год. (к.17).

2. До судового засідання над ати:

Позивачу - наявні оригін али доданих до позову матері алів (для огляду); заяву про ви хід зі складу учасників това риства - відповідача; докази ф ормування позивачем свого вн еску у статутному фонді відп овідача.

Відповідачу - відзив на п озов; докази в обґрунтування доводів; свідоцтво про держа вну реєстрацію; довідку про б анківські реквізити; установ чі документи товариства з ча су його створення з подальши ми змінами і доповненнями (ко пії - в матеріали справи, оригі нали - для огляду); заяву позив ача про вихід його зі складу у часників товариства; належни м чином засвідчену копію про токолу зборів учасників това риства, на яких вирішувалося питання про вихід позивача і з складу учасників товариств а (оригінал для огляду); належн им чином засвідчену копію пр отоколу зборів учасників від повідача, на яких вирішувало ся питання про розрахунки з п озивачем у зв'язку з його вихо дом зі складу учасників това риства (оригінал - для огляду); докази в підтвердження пров едених з позивачем розрахунк ів у зв'язку з його виходом зі складу учасників товариства та всі матеріали в підтвердж ення визначення належних до виплати позивачу сум; рішенн я відповідача про затверджен ня звіту за рік, в якому позива ч вийшов зі складу учасників відповідача, фінансові доку менти в підтвердження даних, наведених в цьому звіті; нада ти докази в підтвердження пр ава власності відповідача на все належне йому нерухоме ма йно та докази в підтвердженн я обставин набуття відповіда чем права власності на це май но (угоди тощо); докази формува ння позивачем його внеску у с татутному фонді відповідача .

Явка в судове засідання повноважних представників у часників судового процесу об ов' язкова.

Роз' яснити сторонам, що зг ідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу Укра їни, за не надіслання витребу ваних господарським судом ма теріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на стор ону, з винної сторони стягуєт ься штраф до 1 700 грн.

Суддя Л. А. Коваль

Дата ухвалення рішення12.10.2010
Оприлюднено27.10.2010
Номер документу11789779
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов'язання виплат и вартості частини майна тов ариства при виході з товарис тва його учасника та належно ї йому частки прибутку

Судовий реєстр по справі —к7/161-10

Рішення від 10.11.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 26.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 26.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 12.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 27.09.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 27.09.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні