Ухвала
від 26.10.2010 по справі к7/161-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

26.10.10р. Справа № К7/161-10

За позовом ОСОБА_1, м . Новомосковськ Дніпропетров ської області

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Озон ЛТ Д", м. Новомосковськ Дніпропет ровської області

про зобов'язання виплат и вартості частини майна тов ариства при виході з товарис тва його учасника та належно ї йому частки прибутку

Суддя Коваль Л.А.

Представники:

від позивача: ОСОБА_2, п редставник за довіреністю ВР В № 799603 від 20.10.10р.;

від відповідача: не з'явивс я

СУТЬ СПОРУ:

ОСОБА_1, м. Новомосковськ Дніпропетровської області, звернувся до господарського суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Озон ЛТД", м. Новомосковськ Д ніпропетровської області, пр осить зобов'язати останнього провести йому виплату части ни майна товариства, що стано вить 41% у його статутному капі талі та зобов'язати виплатит и належну йому частку прибут ку, одержаного товариством в 2003- 2004 роках та в період з 01.01.2005р. по 12.10.2005р.

До початку судового засіда ння від відповідача надійшло письмове клопотання про від кладення розгляду справи на іншу дату, мотивоване неможл ивістю забезпечення явки пов новажного представника у дан е судове засідання, у зв'язку з його хворобою, надав медичну картку в підтвердження.

Господарський суд не вбача є підстав для задоволення за явленого клопотання відпові дача, оскільки він не обмежув ав відповідача колом предста вників щодо явки в судове зас ідання для належного предста вництва інтересів товариств а.

Між тим, в зв'язку з неявкою в ідповідача, ненаданням витре буваних матеріалів, необхідн істю витребування додаткови х матеріалів, спір не може бут и вирішено в даному судовому засіданні, розгляд справи пі длягає відкладенню.

Керуючись ст.ст. 77, 86 ГПК Украї ни, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкла сти в судове засідання на 04 .11.2010 року о 15:15 год. (к.17).

2. До судового засідання над ати:

Позивачу - надати копію з аяви позивача про вихід зі ск ладу учасників відповідача, яка направлена/вручена уповн оваженому органу відповідач а з доказами, відповідно, напр авлення/вручення; докази, що п ідтверджують розмір частки п озивача (41%) у статутному фонді відповідача на дату звернен ня з заявою про вихід зі склад у учасників відповідача; док ази формування/внесення пози вачем свого внеску у статутн ий фонд відповідача; установ чий договір про створення То вариства з обмеженою відпові дальністю "Озон ЛТД".

Відповідачу - відзив на п озов; докази в обґрунтування доводів; свідоцтво про держа вну реєстрацію; довідку про б анківські реквізити; установ чі документи товариства, в то му числі установчий договір та рішення засновників про с творення ТОВ "Озон ЛТД", з часу його створення з подальшими змінами і доповненнями (копі ї - в матеріали справи, оригіна ли - для огляду); заяву позивач а про вихід його зі складу уча сників товариства; належним чином засвідчену копію прото колу зборів учасників товари ства, на яких вирішувалося пи тання про вихід позивача із с кладу учасників товариства ( оригінал для огляду); належни м чином засвідчену копію про токолу зборів учасників відп овідача, на яких вирішувалос я питання про розрахунки з по зивачем у зв'язку з його виход ом зі складу учасників товар иства (оригінал - для огляду); д окази в підтвердження провед ених з позивачем розрахунків у зв'язку з його виходом зі ск ладу учасників товариства та всі матеріали в підтверджен ня визначення належних до ви плати позивачу сум; рішення в ідповідача про затвердження звіту за рік, в якому позивач вийшов зі складу учасників в ідповідача, фінансові докуме нти в підтвердження даних, на ведених в цьому звіті; надати докази в підтвердження прав а власності відповідача на в се належне йому нерухоме май но та докази в підтвердження обставин набуття відповідач ем права власності на це майн о (угоди тощо); докази формуван ня позивачем його внеску у ст атутному фонді відповідача; оскільки ТОВ "Озон ЛТД" є прав онаступником підприємства "О зон ЛТД" з змішаною формою вла сності, надати установчий до говір, статут, протокол зборі в засновників про створення підприємства "Озон ЛТД".

Явка в судове засідання повноважних представників у часників судового процесу об ов' язкова.

Роз' яснити сторонам, що зг ідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу Укра їни, за не надіслання витребу ваних господарським судом ма теріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на стор ону, з винної сторони стягуєт ься штраф до 1 700 грн.

Суддя Л. А. Коваль

Дата ухвалення рішення26.10.2010
Оприлюднено29.10.2010
Номер документу11860102
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов'язання виплат и вартості частини майна тов ариства при виході з товарис тва його учасника та належно ї йому частки прибутку

Судовий реєстр по справі —к7/161-10

Рішення від 10.11.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 26.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 26.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 12.10.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 27.09.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

Ухвала від 27.09.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваль Любов Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні