Ухвала
від 25.03.2024 по справі 753/16835/23
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/16835/23

провадження № 2/753/655/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"25" березня 2024 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді КОЛЕСНИКА О.М.

при секретарі ПІЧКУР А.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Дарницький районний відділ Державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ), Служба у справах сім`ї та дітей Печерської районної у м. Києві державної адміністрації, про звільнення від сплати заборгованості за аліментами на утримання дитини

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дарницького районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Дарницький районний відділ Державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ), Служба у справах сім`ї та дітей Печерської районної у м. Києві державної адміністрації, про звільнення від сплати заборгованості за аліментами на утримання дитини.

Ухвалою Дарницького районного суду м. Києва від 20 вересня 2023 року відкрито провадження у даній справі та призначено її до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Ухвалою Дарницького районного суду м. Києва від 02 листопада 2023 року суд перейшов до розгляду справи за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання.

Ухвалою Дарницького районного суду м. Києва від 18 січня 2024 року призначено дану справу до розгляду по суті, закривши підготовче засідання.

В судовому засіданні представником відповідача заявлено клопотання про повернення до підготовчого судового засідання, оскільки представником відповідача подавалося клопотання про відкладення розгляду справи, яке було зареєстровано в системі електорнний суд 18 січня 2024 року до початку судового засідання, однак зареєстровано в суді та передано після закінчення судового засідання.

Представник позивача заперечував проти задоволення вказаного клопотання.

Суд, заслухавши думку представників сторін, перевіривши матеріали справи, дійшов наступного висновку.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

В підготовчому судовому засіданні суд у відповідності до ст.197 ЦПК України вирішує важливі питання, з`ясування яких, повинні передувати розгляду справи по суті у відкритому судовому засіданні та без вирішення яких можуть бути порушенні права учасників справи.

Згідно з положень ст. ст.19, 196, 189 ЦПК України проведення підготовчого судового засідання у справах, що розглядається за правилами загального позовного провадження є обов`язковим.

З метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, суд вважає за можливе повернутись до підготовчого судового засідання.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 19, 196, 189, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Копотання представника ОСОБА_2 - ОСОБА_3 - задовольнити.

Замінити засідання для розгляду справи по суті призначене на 25 березня 2024 року - підготовчим засіданням.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://dr.ki.court.gov.ua.

Особи, які беруть участь у справі, зобов`язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов`язки. Зловживання процесуальними правами не допускається.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ КОЛЕСНИК О.М.

Дата ухвалення рішення25.03.2024
Оприлюднено28.03.2024
Номер документу117914098
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення від сплати заборгованості за аліментами на утримання дитини

Судовий реєстр по справі —753/16835/23

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні