Ухвала
від 27.03.2024 по справі 935/588/24
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/588/24

Провадження № 2/935/519/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

27 березня 2024 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області у складі:

головуючого - судді Янчук В.В.,

за участі секретаря судового засідання - Кумечко С.М.,

представника позивача - ОСОБА_1 ,

представника відповідача - ОСОБА_2 ,

провівши підготовче засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Приватного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Коростишівгаз» про стягнення боргу,-

У С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_3 в інтересахякого дієадвокат СлівінськийА.О.звернувсь досуду зпозовом доПАТ погазопостачанню тагазифікації «Коростишівгаз»про стягненняборгу взагальному розмірі2530060,10грн..

В підготовчому засіданні представник позивача ОСОБА_1 позовні вимоги підтримав в повному обсязі та просив їх задовольнити.

В підготовчому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 позовні вимоги не визнала в повному обсязі, в їх задоволенні просила відмовити. До суду відповідачем подано відзив відносно позовних вимог.

Під час підготовчого засідання сторони не скористались правом щодо укладення мирової угоди, врегулювання спору за участі судді.

Від сторін не надходило клопотань про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не подано.

Сторонами надано докази, на які вони посилаються у заяві по суті справи, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, забезпечення доказів не надходило.

Клопотань про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення не надходило.

Інших заяв та клопотань сторонами не подано.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2ст.197 ЦПК України не встановлено.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення справи до розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч.2ст.197 ЦПК України, заперечень проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті не надійшло, тому суд вважає, що слід призначити справу до розгляду по суті, визначивши дату, час та місце проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до Приватного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Коростишівгаз» про стягнення боргу - закрити.

Призначити дану справу до розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 09 травня 2024 року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області, за адресою: Житомирська область, м.Коростишів, вул. Героїв Небесної сотні,52.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати сторони.

Повідомити сторони,що вониможуть отриматиінформацію щодосправи,що розглядаєтьсяна офіційномувеб-порталісудової владиУкраїни http://court.gov.ua/в мережіІнтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117943039
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення боргу

Судовий реєстр по справі —935/588/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні