Ухвала
від 27.03.2024 по справі 546/160/23
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 27.03.2024Справа № 546/160/23 Провадження № 2/554/3310/2024

У Х В А Л А

про виправлення описки

27 березня 2024 року м. Полтава

Октябрський районний суд м.Полтави у складі:

головуючої судді Черняєвої Т.М.,

за участю секретаря судового засідання Діменко А.І.,

позивачки ОСОБА_1 ,

третьої особи,яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору ОСОБА_2 ,

представника відповідача ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні заяву цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації Решетилівської міської ради Полтавської області», Решетилівська міська рада та Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, про захист прав споживачів, відшкодування матеріальної та моральної шкоди та за позовом ОСОБА_2 , як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз»,за участі позивачки за первісним позовом ОСОБА_1 та третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації Решетилівської міської ради Полтавської області», прокурор Полтавської обласної прокуратури як представник інтересів держави в бюджетній сфері з питань державної та комунальної власності, прокурор Полтавської обласної прокуратури як представник інтересів держави з питань земельних відносин, Решетилівська міська рада, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції та Виконавчий комітет Решетилівської міської ради, про спростування недостовірної інформації, вилучення недостовірної інформації та відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої створенням, збиранням, зберіганням, використанням та поширенням недостовірної інформації, -

ВСТАНОВИВ :

У провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до АТ «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: КП «БТІ Решетилівської міської ради Полтавської області», Решетилівська міська рада та Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, про захист прав споживачів, відшкодування матеріальної та моральної шкоди та за позовом ОСОБА_2 , як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз»,за участі позивачки за первісним позовом ОСОБА_1 та третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: КП «БТІ Решетилівської міської ради Полтавської області», прокурор Полтавської обласної прокуратури як представник інтересів держави в бюджетній сфері з питань державної та комунальної власності, прокурор Полтавської обласної прокуратури як представник інтересів держави з питань земельних відносин, Решетилівська міська рада, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції та Виконавчий комітет Решетилівської міської ради, про спростування недостовірної інформації, вилучення недостовірної інформації та відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої створенням, збиранням, зберіганням, використанням та поширенням недостовірної інформації.

Ухвалою судді від 05.03.2024 року суддею прийнято справу до провадження та призначено підготовче засідання. У вказаній ухвалі помилково зазначену дату підготовчого судового засіданні 28.03.2024 року о 09:30 год., замість вірної 27.03.2024 року о 09:30 год.

Відповідно до ч. 1 ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступних висновків.

Ухвалою судді від 05.03.2024 року справу прийнято до провадження та заплановано проведення підготовчого судового засідання на 09:30 год. 27.03.2024 року.

При виготовленні ухвали, суддею допущено описку щодо дати підготовчого судового засідання у справі, помилково вказавши: на 09:30 год. 28.03.2024 року.

Беручи до уваги те, що допущена судом описка в ухвалі судді від 05.03.2024 року є суттєвою, тому вона потребує виправлення.

Керуючись ст. ст.269, 354 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ :

Виправити описку в ухвалі судді від 05 березня 2024 року про прийняття до провадження справи №546/160/23 за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації Решетилівської міської ради Полтавської області», Решетилівська міська рада та Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, про захист прав споживачів, відшкодування матеріальної та моральної шкоди та за позовом ОСОБА_2 , як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, до Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Полтавагаз»,за участі позивачки за первісним позовом ОСОБА_1 та третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації Решетилівської міської ради Полтавської області», прокурор Полтавської обласної прокуратури як представник інтересів держави в бюджетній сфері з питань державної та комунальної власності, прокурор Полтавської обласної прокуратури як представник інтересів держави з питань земельних відносин, Решетилівська міська рада, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції та Виконавчий комітет Решетилівської міської ради, про спростування недостовірної інформації, вилучення недостовірної інформації та відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої створенням, збиранням, зберіганням, використанням та поширенням недостовірної інформації, вказавши у резолтивній частині вірну дату судового засідання на 09:30 год. 27 березня 2024 року, замість невірної «на 09:30 год. 28 березня 2024 року».

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали виготовлено 28.03.2024 року.

Суддя Т.М.Черняєва

Дата ухвалення рішення27.03.2024
Оприлюднено29.03.2024
Номер документу117961042
СудочинствоЦивільне
Сутьспростування недостовірної інформації, вилучення недостовірної інформації та відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої створенням, збиранням, зберіганням, використанням та поширенням недостовірної інформації

Судовий реєстр по справі —546/160/23

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Черняєва Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні