Ухвала
від 28.03.2024 по справі 635/9395/23
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/9395/23

Провадження № 2/635/766/2024

УХВАЛА

28 березня 2024 року смт. Покотилівка

Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Савченка Д.М.,

секретар судового засідання Клімова Л.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Липецької сільської ради Харківського району Харківської області, Барської міської об`єднаної територіальної громади Вінницької області, Третя особа: Харківська районна державна нотаріальна контора Харківської області, про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась до суду з позовною заявою до Липецької сільської ради Харківського району Харківської області, Барської міської об`єднаної територіальної громади Вінницької області, Третя особа: Харківська районна державна нотаріальна контора Харківської області, в якій просить визначити позивачу додатковий строк в два місяці для подання заяви про прийняття спадщини, яка відкрилась після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 10.10.2023 провадження у справі відкрито. Суд вирішив проводити розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 14.11.2023 залучено співвідповідача.

Учасники справи повідомлялись своєчасно і належним чином, в підготовче судове засідання не з`явились, позивач надала заяву про розгляд справи без її участі, інші учасники справи причини неявки суду не повідомили.

Враховуючи, що в підготовче судове засідання не з`явились всі учасники справи, відповідно до ч. 2 ст.247ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Сторонами надані всі докази в обґрунтування позову та заперечень проти нього, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування додаткових доказів, їх забезпечення не надходило, що надає суду можливість встановити порядок дослідження доказів під час судового розгляду справи по суті.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Згідно з п.8 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому судовому засіданні суд вирішує питання про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста.

В підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадженняу цивільнійсправі за позовною заявою ОСОБА_1 до Липецької сільської ради Харківського району Харківської області, Барської міської об`єднаної територіальної громади Вінницької області, Третя особа: Харківська районна державна нотаріальна контора Харківської області, про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини- закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи на 25 квітня 2024 року на 15 годину 00 хвилин.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Д.М. Савченко

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу117996980
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —635/9395/23

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні