Ухвала
від 28.03.2024 по справі 909/82/16
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 909/82/16

У Х В А Л А

28.03.2024 м. Івано-Франківськ

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Михайлишина В. В., секретар судового засідання Безрука Н. К., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз", клопотання керуючого санацією Касаткіна Д. М. (вх. № 18533/23 від 26.12.2023) про затвердження змін до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз",

за участю:

арбітражного керуючого: Касаткіна Дениса Миколайовича (в режимі відеоконференцзв`язку),

від кредитора - Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "Кавертон": Сокол Тетяни Леонідівни (в режимі відеоконференцзв`язку),

від кредитора - Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" в особі філії АТ "Укрексімбанк" в м. Дніпро: Шандарівського Тараса Григоровича (в режимі відеоконференцзв`язку),

від кредитора - Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк "Укргазбанк": Старенко Тетяни Миколаївни (в режимі відеоконференцзв`язку),

інші учасники у справі про банкрутство: в судове засідання не з`явилися,

В С Т А Н О В И В:

у провадженні Господарського суду Івано-Франківської області на стадії процедури санації перебуває справа про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз", керуючий санацією - Касаткін Денис Миколайович.

Ухвалою від 30.08.2024 суд, зокрема, задовольнив клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "Кавертон" (вх. № 9630/22 від 20.07.2022) про введення процедури санації і затвердження Плану санації та призначення арбітражного керуючого Касаткіна Д. М. керуючим санацією Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз"; припинив процедуру розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз"; затвердив План санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз", схвалений зборами кредиторів (протокол від 18.07.2022), та ввів процедуру санації, з наслідками, передбаченими статтею 50 Кодексу України з процедур банкрутства; задовольнив заяву арбітражного керуючого Касаткіна Д. М. (вх. № 9576/22 від 20.07.2022) про участь у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз"; призначив керуючим санацією Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" арбітражного керуючого Касаткіна Дениса Миколайовича.

26.12.2023 за вх. № 18533/23 до канцелярії суду від керуючого санацією Касаткіна Д. М. надійшло клопотання про затвердження змін до Плану санації боржника.

Ухвалою від 02.01.2024 суд, зокрема, призначив розгляд справи та розгляд клопотань керуючого санацією Касаткіна Д. М. про затвердження змін до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" (вх. № 17398/23 від 01.12.2023 та вх. № 18533/23 від 26.12.2023) на 24.01.2024; явку арбітражного керуючого Касаткіна Д. М. визнав обов`язковою; задовольнив клопотання Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" про витребування доказів; зобов`язав керуючого санацією Касаткіна Д. М., в строк до 15.01.2024, надати до суду копії документів, що стосуються виконання Плану санації, а саме: аналіз всієї дебіторської заборгованості, яка згідно даних Балансу на 30.09.2023 складає 96 741 000 гривень, із зазначенням переліку дебіторів, реквізитів договорів і угод, строку настання виконання зобов`язань, розміру заборгованості; виписку з санаційного рахунку (через який здійснюються оборот коштів для виконання Плану санації, в т.ч. погашення вимог кредиторів) за період з 01.09.2022 по 31.12.2023; договорів оренди приміщень, діючих у періоді 2020 - 2023 років.

Судове засідання призначене на 24.01.2024 не відбулося, у зв`язку із повітряною тривогою на території Івано-Франківської області, оскільки господарський суд усвідомлює необхідність дотримання безпеки життя і збереження здоров`я громадян, які, в тому числі, представляють інтереси сторін у справі.

Ухвалою від 24.01.2024 суд, зокрема, задовольнив клопотання керуючого санацією Касаткіна Д. М. про продовження строку на виконання ухвали суду від 02.01.2024; продовжив керуючому санацією Касаткіну Д. М. строк до 01.03.2024 для подання до суду витребуваних ухвалою від 02.01.2024 документів; розгляд справи відклав на 06.03.2024.

Ухвалою від 06.03.2024 суд, зокрема, розгляд справи та розгляд скарги Акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" на бездіяльність керуючого санацією Касаткіна Д. М. (вх. № 2107/24 від 05.03.2024) відклав на 28.03.2024.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення присутніх в судовому засіданні учасників справи про банкрутство, розглянувши клопотання керуючого санацією Касаткіна Д. М. про затвердження змін до плану санації боржника, суд встановив таке.

Відповідно до частини 1 статті 2 Кодексу України з процедур банкрутства, провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України. Застосування положень Господарського процесуального кодексу України та інших законодавчих актів України здійснюється з урахуванням особливостей, передбачених цим Кодексом.

Згідно із частиною 1 статті 50 Кодексу України з процедур банкрутства, господарський суд затверджує схвалений план санації боржника і постановляє ухвалу про введення процедури санації. Під санацією розуміється система заходів, що здійснюються під час провадження у справі про банкрутство з метою запобігання визнанню боржника банкрутом та його ліквідації, спрямованих на оздоровлення фінансово-господарського становища боржника, а також задоволення в повному обсязі або частково вимог кредиторів шляхом реструктуризації підприємства, боргів і активів та/або зміни організаційно-правової та виробничої структури боржника.

Частиною 1 статті 51 Кодексу України з процедур банкрутства визначено, що у плані санації обов`язково зазначається розмір вимог кожного класу кредиторів, які були б задоволені у разі введення процедури ліквідації боржника. План санації може бути змінений у порядку, встановленому для його затвердження. План санації має містити заходи щодо відновлення платоспроможності боржника. План санації має передбачати строк відновлення платоспроможності боржника. Платоспроможність вважається відновленою за умови погашення вимог кредиторів згідно з реєстром вимог кредиторів. План санації обов`язково повинен передбачати забезпечення погашення заборгованості боржника з виплати заробітної плати.

За частиною 2 статті 51 Кодексу України з процедур банкрутства, заходами щодо відновлення платоспроможності боржника, які містить план санації, можуть бути: реструктуризація підприємства; перепрофілювання виробництва; закриття нерентабельних виробництв; відстрочення, розстрочення або прощення боргу чи його частини; виконання зобов`язання боржника третіми особами; задоволення вимог кредиторів в інший спосіб, що не суперечить цьому Кодексу; ліквідація дебіторської заборгованості; реструктуризація активів боржника відповідно до вимог цього Кодексу; продаж частини майна боржника; виконання зобов`язань боржника власником боржника та його відповідальність за невиконання взятих на себе зобов`язань; відчуження майна та погашення вимог кредиторів шляхом заміщення активів; звільнення працівників боржника, які не можуть бути задіяні в процесі виконання плану санації; одержання кредиту для виплати вихідної допомоги працівникам боржника, які звільняються згідно з планом санації, що відшкодовується відповідно до вимог цього Кодексу позачергово за рахунок продажу майна боржника; одержання позик та кредитів, придбання товарів у кредит; інші заходи з відновлення платоспроможності боржника.

В клопотанні керуючого санацією Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" про затвердження змін до плану санації, останній зазначає, що планом санації боржника передбачено наступні заходи санаційної процедури: відстрочення виконання боргових зобов`язань, продаж частини майна боржника, часткове виконання зобов`язань третьою особою - інвестором, розстрочення виконання боргових зобов`язань, ліквідація дебіторської заборгованості, прощення (списання) частини боргів.

Планом санації ТОВ "Корпорація "Агро-Союз" передбачено відстрочення виконання зобов`язань перед кредиторами, вимоги яких внесені окремо до реєстру вимог кредиторів та перед конкурсними кредиторами - четверта черга задоволення вимог кредиторів.

Таким чином, керуючий санацією звертає увагу, що першим кроком щодо реалізації плану санації ТОВ "Корпорація "Агро-Союз" є надання боржнику відстрочення виконання боргових зобов`язань боржника, які визнані господарським судом та включені розпорядником майна боржника до реєстру вимог кредиторів, строком:

- забезпечені кредитори (вимоги яких внесені окремо) - погашення з 2023 року;

- конкурсні кредитори - погашення після погашення вимог забезпечених кредиторів -2028 рік.

Також, в рамках плану санації передбачено реалізацію майна, що знаходиться на значній відстані від місцезнаходження керівних органів боржника, та частина майна яка не використовується.

При цьому, керуючий санацією вказав, що за результатом вжиття заходів з ліквідації дебіторської заборгованості очікується отримати грошові кошти у розмірі 24 938 тис. грн.

ТОВ "Союз-Спецтехніка" подало заяву на участь в процедурі санації боржника в якості інвестора та готово інвестувати 84 000 000, 00 гривень, які будуть спрямовані на погашення кредиторських вимог, включених до реєстру вимог кредиторів з віднесенням до відповідної черги вимог задоволення. Інвестування буде здійснено поступово з 2023 по 2028 роки. Інвестором перераховано боржнику - 3 688, 550 тис. грн.

Так планом санації боржника передбачено поступове погашення грошових вимог кредиторів у три етапи:

І. Етап: 2022 рік - погашення грошових вимог 1 черги реєстру вимог кредиторів.

II. Етап: 2023 - 2028 роки - погашення грошових вимог забезпечених кредиторів (вимоги внесені окремо до реєстру вимог кредиторів).

III. Етап: 2028 рік - погашення грошових вимог 4 черги реєстру вимог кредиторів.

Загальний розмір грошових вимог кредиторів, пов`язаних із штрафними санкціями, що підлягає прощенню на підставі статті 47 Кодексу України з процедур банкрутства дорівнює 93 125 481, 17 гривень.

Загальний прогнозований розмір грошових коштів, які можуть бути спрямовані на погашення кредиторської заборгованості ТОВ "Корпорація "Агро-Союз", яка визнана Господарським судом Івано-Франківської області в межах справи № 909/82/16, протягом 6, 5 років становить 176 197, 70 тис. грн.

Залишок заборгованості підлягає прощенню в порядку та на умовах, передбачених планом санації.

На виконання плану санації боржника керуючим санацією здійснено погашення кредиторських вимог: 1 черга - 53 450, 00 гривень - 2022 рік; вимоги кредиторів внесених окремо до реєстру: АТ "Укрексімбанк" - 2 762 004, 76 гривень - 2023 рік, ТОВ "ФК "Кавертон" - 12 888 600, 97 гривень - 2023 рік, ОСОБА_1 - 97 233, 31 гривень - 2023 рік.

Керуючий санацією Касаткін Д. М. зазначив, що умови плану санації в редакції від 12.07.2022 № 01-32/25-07, в частині погашення кредиторських вимог - виконані.

Керуючим санацією боржника під час здійснення аналізу дебіторської заборгованості встановлено, що вказана у Таблиці 8 плану санації дебіторська заборгованість на момент підготовки змін до плану санації в більшій частині є погашеною. Вказана дебіторська заборгованість не є проблемною, оскільки погашається самостійно дебіторами. У зв`язку із чим, керуючим санацією виключено дебіторську заборгованість з переліку проблемної.

Так, у 2022 році погашено 13 415 232, 98 гривень поточної дебіторської заборгованості, з яких направлено 100 тис. грн. на погашення кредиторських вимог, як передбачено планом санації. Залишок грошових коштів, що надійшли у 2022 році від погашення дебіторської заборгованості - 13 415 232, 98 гривень, направлено на терміновий ремонт приміщень, які здаються в оренду. Зважаючи, що послуги з оренди власного майна є основним видом господарської діяльності, відтак підтримання в належному стані приміщень є необхідною умовою для подальшого ведення господарської діяльності та отримання прибутку, за рахунок якого відбувається погашення кредиторських вимог.

У 2023 році погашено 5 389 853, 85 гривень поточної дебіторської заборгованості. Непогашеною є поточна дебіторська заборгованість у розмірі 3 778 774, 28 гривень.

Зважаючи на різний характер дебіторської заборгованості (проблемна та не проблемна), необхідність використання частини грошових коштів, що надійшли від повернення дебіторської заборгованості, у господарській діяльності, керуючим санацією запропоновані зміни до пункту "5.2.4. Ліквідація дебіторської заборгованості" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності".

При цьому, керуючий санацією Касаткін Д. М. вказав, що ухвалою Господарського суду Івано-Франківської області від 08.06.2023 замінено кредитора у справі № 909/82/16 Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "Альтарес Фінанс" на його правонаступника Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова Компанія "Кавертон"; прийнято відмову кредитора - ОСОБА_2 від грошових вимог у розмірі 3 331 900, 00 гривень, які забезпечені заставою майна боржника, та виключено кредитора ОСОБА_2 з реєстру вимог кредиторів у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" на суму грошових вимог у розмірі 3 331 900, 00 гривень, які забезпечені заставою майна боржника.

Також, ухвалою суду від 20.11.2023 замінено кредитора ОСОБА_1 на її правонаступника ОСОБА_3 .

Відтак, керуючий санацією вказує, що наведені зміни призводять до необхідності уточнення реєстру вимог кредиторів, загального розміру кредиторських вимог, який враховується при обчисленні суми погашень (внесення змін до Реєстру вимог кредиторів Боржника, Графіку погашення кредиторських вимог - Додаток 1 та Додаток 8 плану санації).

Окрім цього, інвестор, ТОВ "Союз-Спецтехніка" звернулось до керуючого санацією з листом щодо зміни умов надання грошових коштів з "отримання долі в статутному капіталі боржника у розмірі, що дорівнює отриманій боржником фінансовій допомозі" на "надання фінансової поворотної оплатної позики і нарахуванням процентів у розмірі 10 % річних від розміру фактично наданої суми позики". Крім того, зважаючи на повернення дебіторської заборгованості боржнику у 2022 - 2023 роках, та збільшення прибутку від господарської діяльності боржника у 2023 році, ТОВ "Союз-Спецтехніка" прийнято рішення щодо зміни розміру траншів у 2023 - 2028 роках та погодилось на збільшення розміру позики до 95 080 000, 00 гривень.

Наведені обставини зумовлюють заміну пункту 5.2.6. "Часткове виконання зобов`язань третьою особою - інвестором" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. Заходи з відновлення платоспроможності - пунктом "5.2.6. Одержання позики".

Первісно планом санації передбачено продаж частини майна боржника у 2023 році. Однак, наразі майно, продаж якого було заплановано у 2023 - 2024 роках має низький попит на ринку нерухомості, у зв`язку із введеним на території України воєнним станом та наближеністю до зони бойових дій (Дніпропетровська область). На думку керуючою санацією боржника використання даного майна у господарській діяльності на період дії воєнного стану є більш вигіднішим аніж продаж його на аукціоні. У зв`язку із чим, внесені зміни в частині строків продажу майна боржника.

Компенсація грошових коштів, які повинні були б надійти на санаційний рахунок від продажу майна боржника буде здійснена за рахунок інших передбачених планом санації заходів, зокрема за рахунок грошових коштів, що надійшли від погашення дебіторської заборгованості.

Так, керуючим санацією внесено зміни до пункту "5.2.1. Відстрочення виконання боргових зобов`язань", пункту 5.2.3. "Розстрочення виконання боргових зобов`язань" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності", Розділу VI. "Погашення вимог кредиторів боржника", Розділу VIII. "Прогноз соціально-економічних наслідків проведеної санації" у зв`язку із зміною строків погашення грошових вимог кредиторів внесених окремо до реєстру вимог кредиторів, та сумою грошових коштів, що надійдуть від реалізації санаційних заходів.

Внесено зміни до пункту "5.2.6. Прощення (списання) частини боргів" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності".

Розділ X "Прикінцеві положення" доповнено порядком внесення змін до Плану санації у разі зміни реєстру вимог кредиторів боржника (заміна особи кредитора, відмова кредитора від грошових вимог, тощо).

Враховуючи наведене, керуючий санацією стверджує, що реалізація частини санаційних заходів, що передбачені планом санації, а також зміна обставин, які існували первісно при підготовці плану санації, зумовлює необхідність внесення змін до плану санації, що також передбачено й Розділом X плану санації.

Абзацом 2 частини 1 статті 51 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що план санації може бути змінений у порядку, встановленому для його затвердження.

Згідно із пунктом 3 частини 5 статті 48 Кодексу України з процедур банкрутства, до компетенції зборів кредиторів, серед іншого, належить прийняття рішення про схвалення плану санації боржника та схвалення внесення змін до нього.

Рішення зборів (комітету) кредиторів вважається прийнятим, якщо за нього проголосувала більшість голосів кредиторів, присутніх на зборах (комітеті) кредиторів, кількість голосів яких визначається відповідно до частини четвертої цієї статті (ч. 9 ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства).

За правилами частини 12 статті 57 Кодексу України з процедур банкрутства, продовження строку процедури санації здійснюється господарським судом після внесення відповідних змін (доповнень) до плану санації боржника. Зміни до плану санації схвалюються зборами кредиторів та затверджуються господарським судом відповідно до вимог цього Кодексу.

Враховуючи наведене вище, керуючим санацією боржника опрацьовано та підготовлено ряд змін до плану санації. Метою дійсних змін є забезпечення можливості подальшої реалізації певних санаційних заходів, з врахуванням поточних результатів та актуальних даних санаційної процедури у справі № 909/82/16. Зміни також спрямовані на корегування та уточнення передбачених планом санації цілей, строків виконання заходів, розміру заборгованості боржника, тощо.

Дійсними змінами пропонується викладення в новій редакції:

1. підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності";

2. пункту "5.2.2. Продаж частини майна боржника" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності";

3. пункту "5.2.4. Ліквідація дебіторської заборгованості" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності";

4. Розділу X "Прикінцеві положення";

5. Додаток 1 Плану санації "Реєстр вимог кредиторів ТОВ "Корпорація "Агро-Союз";

6. Додаток 8 Плану санації "Графік погашення кредиторських вимог".

Окрім того передбачається:

- Заміна пункту 5.2.5. "Часткове виконання зобов`язань третьою особою - інвестором" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності" - пунктом "5.2.5. Одержання позики";

- Внесення змін до пункту "5.2.1. Відстрочення виконання боргових зобов`язань", пункту 5.2.3. "Розстрочення виконання боргових зобов`язань" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності", Розділу VI. "Погашення вимог кредиторів Боржника", Розділу VIII. "Прогноз соціально-економічних наслідків проведеної санації";

- Внесення змін до пункту "5.2.6. Прощення (списання) частини боргів" підрозділу "5.2. Перелік заходів з відновлення платоспроможності боржника" Розділу V. "Заходи з відновлення платоспроможності".

Відповідно до вимог частини 6 статті 52 Кодексу України з процедур банкрутства, план санації та протоколи голосування кожного класу кредиторів подаються розпорядником майна до господарського суду протягом одного робочого дня після проведення голосування.

Так, 22.12.2023 керуючим санацією боржника, було проведено збори кредиторів та засідання комітету кредиторів боржника, що оформлено відповідними протоколами від 22.12.2023.

На зборах кредиторів 22.12.2023 було здійснено голосування по питанню щодо схвалення змін до плану санації боржника двома класами кредиторів: клас незабезпечених кредиторів, вимоги яких включені до IV черги (з правом вирішального голосу) та окремий клас забезпечених кредиторів.

За результатами голосування, кредиторами, які увійшли до класу незабезпечених кредиторів, вимоги яких включені до IV черги (з правом вирішального голосу), більшістю голосів вирішено схвалити зміни до плану санації ТОВ "Корпорація "Агро-Союз" від 14.12.2023 № 01-32/34-12.

За результатами голосування, кредиторами, які увійшли до класу забезпечених кредиторів більшістю голосів вирішено: схвалити зміни до плану санації ТОВ "Корпорація "Агро-Союз" від 14.12.2023 № 01-32/34-12.

Таким чином, більшістю голосів зборів кредиторів прийнято рішення - схвалити зміни до плану санації ТОВ "Корпорація "Агро-Союз" від 14.12.2023 № 01-32/34-12.

На засіданні комітету кредиторів боржника, яке відбулося 22.12.2023, були прийняті наступні рішення: підтримати прийняте загальними зборами кредиторів ТОВ "Корпорація "Агро-Союз" рішення щодо схвалення змін до плану санації боржника від 14.12.2023 № 01-32/34-12, зобов`язати керуючого санацією боржника арбітражного керуючого Касаткіна Д. М. подати до Господарського суду Івано-Франківської області клопотання про затвердження змін до плану санації боржника 14.12.2023 № 01-32/34-12.

Відтак судом встановлено дотримання вимог положень статті 52 Кодексу України з процедур банкрутства при розгляді змін до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" кредиторами боржника.

Суд бере до уваги, що одним із принципів законодавства про банкрутство є дотримання необхідного балансу загального (суспільного) інтересу та вимог щодо захисту майнових прав та інтересів учасників справи про банкрутство (підпорядкування приватного інтересу більшості, тобто пріоритет загального інтересу над приватним…) (постанова Верховного Суду від 21.11.2019 у справі № 23/267-50/360-2012).

Проаналізувавши умови поданих суду на затвердження змін до плану санації боржника, суд дійшов висновку, що передбачені ними заходи відновлення платоспроможності боржника відповідають загальним вимогам, визначеним у статтях 51, 52 Кодексу України з процедур банкрутства, схвалені зборами та комітетом кредиторів боржника, містять заходи, які не суперечать Кодексу України з процедур банкрутства та спрямовані на погашення вимог кредиторів, а в результаті - відновлення платоспроможності боржника у межах строку процедури санації, у зв`язку із чим, суд вважає за доцільне затвердити подані до суду зміни до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" від 03.11.2023 № 01-32/06-11, схвалені зборами кредиторів (протокол від 22.12.2023).

Керуючись статтями 2, 48, 50 - 52 Кодексу України з процедур банкрутства, статтями 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

П О С Т А Н О В И В:

1. Клопотання керуючого санацією Касаткіна Д. М. (вх. № 18533/23 від 26.12.2023) про затвердження змін до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" - задовольнити.

2. Затвердити зміни до плану санації Товариства з обмеженою відповідальністю "Корпорація "Агро-Союз" (вул. Герцена, буд. 16, с. Майське, Синельниківський р-н., Дніпропетровська обл., 52511; ідентифікаційний код: 31761141) від 03.11.2023 № 01-32/06-11, схвалені зборами кредиторів (протокол від 22.12.2023).

3. Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/sud5010/, а також ознайомитись з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

4. Ухвала набирає законної сили 28.03.2024 та може бути оскаржена до Західного апеляційного господарського суду у строк, визначений статтею 256 Господарського процесуального кодексу України.

5. Повний текст ухвали складено - 29.03.2024.

Суддя В. В. Михайлишин

Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено01.04.2024
Номер документу118001698
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство: в судове засідання не з`явилися

Судовий реєстр по справі —909/82/16

Ухвала від 24.04.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Матущак Олег Іванович

Ухвала від 28.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 28.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 21.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 14.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 06.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 04.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 01.03.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

Ухвала від 29.02.2024

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Михайлишин В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні