Ухвала
від 02.04.2024 по справі 161/18691/23
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/18691/23

Провадження № 2/161/1108/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 квітня 2024 року місто Луцьк

Луцький міськрайонний суд Волинської області в складі :

головуючого судді Черняка В.В.,

за участю секретаря судового засідання Ленічевої Н.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Луцьку цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Волиньобленерго», Товариства з обмеженою відповідальністю «Перша Фін-Буд Компанія», Комунального підприємства «Волиньпроект», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Ариванюк Тетяна Олексіївна, про визнання незаконними дій щодо внесення змін в матеріали інвентаризаційної справи та виготовлення технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна, скасування державної реєстрації права власності на об`єкт нерухомого майна, визнання недійсним договору купівлі-продажу об`єкта нерухомого майна,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач через свого представника звернулась до суду з вказаним позовом.

Ухвалою суду від 31 жовтня 2023 року справу було прийнято до розгляду та відкрито провадження.

02 квітня 2024 року на адресу суду надійшла заява представника позивача про залишення позову без розгляду.

Відповідно до норм ст.13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Суд вважає,що заява позивача про залишення позову без розгляду не суперечить чинному законодавству, не порушує будь - чиїх прав та охоронюваних законом інтересів, подана в межах повноважень, а тому підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 13, 257, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Волиньобленерго», Товариства з обмеженою відповідальністю «Перша Фін-Буд Компанія», Комунального підприємства «Волиньпроект», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Ариванюк Тетяна Олексіївна, про визнання незаконними дій щодо внесення змін в матеріали інвентаризаційної справи та виготовлення технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна, скасування державної реєстрації права власності на об`єкт нерухомого майна, визнання недійсним договору купівлі-продажу об`єкта нерухомого майна, залишити без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Волинського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Повний текст ухвали суду складено та підписано 02 квітня 2024 року.

СуддяЛуцького міськрайонного суду

Волинської області В.В. Черняк

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено04.04.2024
Номер документу118089275
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними дій щодо внесення змін в матеріали інвентаризаційної справи та виготовлення технічного паспорту на об`єкт нерухомого майна, скасування державної реєстрації права власності на об`єкт нерухомого майна, визнання недійсним договору купівлі-продажу об`єкта нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —161/18691/23

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Черняк В. В.

Постанова від 19.12.2023

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Бовчалюк З. А.

Постанова від 19.12.2023

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Бовчалюк З. А.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Бовчалюк З. А.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Бовчалюк З. А.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Бовчалюк З. А.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Черняк В. В.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Черняк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні