Ухвала
від 04.04.2024 по справі 685/246/23
ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 685/246/23

Провадження № 2/685/13/24

У Х В А Л А

04 квітня 2024 року.

смт Теофіполь

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

в складі головуючої судді Бурлак Г. І.

з участю секретаря Ковальчука О.С.

розглянувши упідготовчому засіданнів залісуду всмт Теофіполісправу запозовом Фермерськогогосподарства «Веселка»до ОСОБА_1 ,Приватного акціонерноготовариства «Зернопродукт-МХП», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 провитребування майназ чужогонезаконного володіння,

встановив:

позивач звернувся в суд з позовом до відповідачів про витребування майна з чужого незаконного володіння.

До початку підготовчого засідання від представника позивача адвоката СавченкоО.В.надійшло клопотання про відкладення підготовчого засідання мотивоване тим, що вона бере участь в іншому судовому засіданні під час розгляду цивільної справи №674/1088/23, яке призначено у приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області о 10 год 04.04.2024, що унеможливлює її присутність та участь у судовому засіданні, яке призначено в Теофіпольському районному суді о 10 год 04 квітня 2024 року, тому з метою забезпечення можливості виконання адвокатом зобов`язання щодо представлення інтересів позивача, а також з метою забезпечення можливості позивачу подати до суду заяву про зміну предмета позову з наслідками ознайомлення з висновком судового експерта, просить підготовче засідання призначене о 10 год 04 квітня 2024 року відкласти на іншу дату, а також просить усі наступні підготовчі та судові засідання проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою підсистеми відеоконференцзв?язку ЄСІТС «Електронний суд». Крім того, від відповідача ОСОБА_3 надійшла заява про відкладення підготовчого засідання мотивована тим, що ознайомившись із висновком експерта їй необхідно подати докази, тому просить відкласти підготовче засідання призначене 04.04.2024 на іншу дату.

Відповідно до вимог ч.3 ст. 49 ЦПК України, до закінчення підготовчого засідання позивач має право змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви.

Статтею 212 ЦПК Українипередбачено,що учасникисправи маютьправо братиучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду заумови наявностіу судівідповідної технічноїможливості,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язкова.Учасники справиберуть участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуз використаннямвласних технічнихзасобів таелектронного цифровогопідпису згідноз вимогамиПоложення проЄдину судовуінформаційно-телекомунікаційнусистему. Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеномуЗаконом України«Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України.

Вивчивши матеріали справи, суд вважає необхідним клопотання представника позивача та заяву відповідача ОСОБА_3 про відкладення підготовчого засідання задовольнити.

Керуючись ст.212 ЦПК України, районний суд

постановив:

клопотання представника позивача та заяву відповідача ОСОБА_3 про відкладення підготовчого засідання задовольнити.

Підготовче засідання у справі за позовом ФГ «Веселка» до ОСОБА_1 , ПрАТ «Зернопродукт МХП», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння відкласти на 08 травня 2024 року о 10 год 00 хв.

Підготовче та наступні судові засідання у справі за позовом ФГ «Веселка» до ОСОБА_1 , ПрАТ «Зернопродукт МХП», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про витребування майна з чужого незаконного володіння проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою підсистеми відеоконференцзв?язку ЄСІТС «Електронний суд».

Копію ухвали направити представнику позивача адвокату Савченко О.В.

Головуюча

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено05.04.2024
Номер документу118118879
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —685/246/23

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 20.04.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Бурлак Г. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні