Ухвала
від 04.04.2024 по справі 594/390/23
БОРЩІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 594/390/23

У Х В А Л А

04 квітня 2024 року м.Борщів

Борщівський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді - Губіш О.А.

з участю:

секретаря - Окулянко У.Г.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» - виконуючої обов`язки директора Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» Наталії Вербицької про участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїу справі за заявою Борщівського відділу державної виконавчої служби у Чортківському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, боржник: Тернопільське обласне комунальне підприємство «Профілактична дезінфекція» в Борщівському районі, правонаступник: Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція», заінтересована особа ОСОБА_1 , про заміну сторони виконавчого провадження, -

в с т а н о в и в:

На розгляді Борщівського районного суду Тернопільської області перебуває цивільна справа за заявою Борщівського відділу державної виконавчої служби у Чортківському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні №73732397 щодо виконання виконавчого листа Борщівського районного суду Тернопільської області по справі №594/390/23 від 20 жовтня 2023 року.

04 квітня 2024 року представник відповідача представник Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» - виконуюча обов`язки директора Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» Наталія Вербицька подала до суду заяву про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, в якому зазначила, що Згідно судової повістки про виклик до суду від 29.03.2024 у справі №594/390/23 КП ТОР «Профілактична дезинфекція» викликається як «правонаступник відповідача». Судове засідання призначено на 08 квітня 2024 року. В Україні запроваджено воєнний стан, який продовжено до 13 травня 2024 року. Однак, КП ТОР «Профілактична дезінфекція» зацікавлене в тому, щоб судові засідання відбулися, у зв`язку з чим просить забезпечити можливість присутності представника КП ТОР «Профілактична дезінфекція» у справі шляхом забезпечення проведення відео конференції. Найближчий суд, до якого може прибути представник для участі в судових засіданнях в режимі відеоконференції, знаходиться за адресою: вулиця Князя Острозького 14 а Тернопіль, Тернопільська область - Тернопільський апеляційний суд.

Згідно до положень ст. 11 ЗУ «Про судоустрій та статус суддів», учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

За ч. 2 ст. 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

За ч.6 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Таким чином, з метою оперативності судового провадження у даній справі, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити, надати можливість представнику Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» у даній справі приймати участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 212, 353 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Клопотання - задоволити.

Судове засідання у справі, яке призначене на 09 год. 30 хв. 08 квітня 2024 року, та інші чергові судові засідання, проводити в режимі відеоконференції за участі представника Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція».

Доручити Тернопільському апеляційному суду забезпечити проведення відеоконференції з Борщівським районним судом Тернопільської області (м.Борщів, вул.Я.Кондри, 5, Тернопільська область), за участі представника Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» - виконуючої обов`язки директора Комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Профілактична дезінфекція» Наталії Вербицької.

Копію ухвали про участь осіб в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити Тернопільському апеляційному суду, засобами факсимільного зв`язку, а також особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя :

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118137465
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —594/390/23

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

Постанова від 20.10.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 01.09.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 21.08.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Рішення від 04.07.2023

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

Рішення від 04.07.2023

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні