Ухвала
від 20.03.2024 по справі 521/21192/23
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №521/21192/23

Провадження №2/521/913/24

Ухвала

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 березня 2024 року м. Одеса

Малиновський районний суд міста Одеси у складі:

головуючого судді Тополевої Ю.В.,

за участю секретаря Бодрухіної К.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Малиновського відділу державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Суворовського відділу державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Кредитної спілки «Добробут», за участі третіх осіб: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про зняття арешту,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Малиновського районного суду м. Одеси знаходиться вищевказана цивільна справа.

15 лютого 2024 року представник Малиновського відділу державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) подав досуду клопотання,викладене увідзиві напозов,в якійпросив витребувати зОдеського нотаріальногоархіву або сСьомої Одеськоїдержавної нотаріальноїконтори інформаціющодо арештів,які булинакладені намайно боржника,згідно постановДВС Суворовського району м. Одеси серія АА 034547 від 17.01.2007 року та Першого відділу ДВС Малиновського районного управління юстиції м. Одеси серія аа 255992 від 27.12.2005 року.

Позивач та її представник у відкрите судове засідання не з`явилися, подали заяву про розглядати справу у їх відсутність із запереченнями проти задоволення клопотання.

Треті особи на стороні позивача ОСОБА_3 та ОСОБА_2 подали заяви про розгляд справи у їх відсутність.

Представник Малиновського відділуДержавної виконавчоїслужби умісті ОдесіПівденного міжрегіональногоуправління МіністерстваЮстиції (м.Одеса)у відкрите судове засідання не з`явився, у відзиві клопотав про розгляд справи у відсутність представника відповідача.

Представник Суворовського відділу Державноївиконавчої службиу містіОдесі Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства Юстиції(м.Одеса)у відкрите судове засідання не з`явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином, про причину неявки не повідомив.

Дослідивши клопотання, суд вважає, що воно подано з порушенням процесуальних строків, а тому підлягає залишенню без розгляду.

Частиною 3 статті 83 ЦПК України передбачено, що відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи.

Відповідно до ч. 7 ст. 178 ЦПК України відзив подається в строк, встановлений судом, який не може бути меншим п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Суд має встановити такий строк подання відзиву, який дозволить відповідачу підготувати його та відповідні докази, а іншим учасникам справи - отримати відзив не пізніше першого підготовчого засідання у справі.

Із матеріалів справи вбачається, що ухвалу про відкриття провадження у справі відповідачем отримано 14.11.2023 року.

12 грудня 2023 року підготовче провадження у справі було закрито.

Відповідно доч.2126ЦПК Українидокументи,подані післязакінчення процесуальнихстроків,залишаються безрозгляду,крім випадків,передбачених цимкодексом.

Керуючись ст. 256 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Малиновського відділу державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Малиновського відділу державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Суворовського відділу державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Кредитної спілки «Добробут», за участі третіх осіб: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про зняття арешту залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в п`ятнадцятиденний строк з дня її проголошення.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Ю.В. Тополева

20.03.24

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118161251
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту

Судовий реєстр по справі —521/21192/23

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Рішення від 20.03.2024

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні