Ухвала
від 04.04.2024 по справі 522/24132/23-е
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/24132/23-Е

Провадження № 2/522/1610/24

УХВАЛА

про проведення судового розгляду в режимі відеоконференції

04 квітня 2024року м. Одеса

Суддя Приморського районного суду м. Одеси Суворова О.В., дослідивши матеріали представника відповідача ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» адв. Лазько С.В. по справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест», Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «ПОРТОФІН», Товариства з обмеженою відповідальністю «ОДЕСАІНВЕСТБУД», про розірвання договору про відступлення прав та обов`язків, угоди про визначення ціни відступлення прав та обов`язків, зобов`язання повернення грошових коштів,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Приморського районного суду м. Одеси знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест», ТОВ «Компанія з управління активами «ПОРТОФІН», ТОВ «ОДЕСАІНВЕСТБУД», про розірвання договору про відступлення прав та обов`язків, угоди про визначення ціни відступлення прав та обов`язків, зобов`язання повернення грошових коштів.

Ухвалою суду від 04.01.2024 року відкрито провадження по справі в загальному позовному порядку.

Представником відповідача ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» адв. Лазько С.В. подано клопотанняпро проведеннявсіх судових засідань в режимівідеоконференції.

Відповідно до ч.1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

На підставі ч. 7 ст. 212 ЦПК України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Представник відповідача дотримався всіх вимог законодавства, у суду немає причин відмовити у проведенні наступного судового засідання в режимі відеоконференції.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне провести наступне судове засідання в режимі відеоконференції, оскільки представник відповідача не може прибути до Приморського районного суду м. Одеси.

Відповідно до ч. 5 ст. 4 ЦПК України жодна особа не може бути позбавлена права на участь у розгляді своєї справи у визначеному цим Кодексом порядку.

Вказану ухвалу надіслати особі, яка буде брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, для організації її виконання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.4,212,258 - 260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» адв. Лазько С.В. - задовольнити.

Судові засідання у цивільній справі № 522/24132/23-Е за позовом ОСОБА_1 доПублічного акціонерноготовариства «Закритийнедиверсифікований венчурнийкорпоративний інвестиційнийфонд «Еверест»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Компанія зуправління активами«ПОРТОФІН»,Товариства зобмеженою відповідальністю«ОДЕСАІНВЕСТБУД»,про розірваннядоговору провідступлення правта обов`язків,угоди провизначення цінивідступлення правта обов`язків,зобов`язання поверненнягрошових коштів проводити у режимі відеоконференції.

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «ВКЗ», є представник відповідача ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» адв. Лазько С.В.

Попередити, що відповідно до ч. 5ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «ВКЗ», за веб-посиланням https://vkz.court/gov.ua.

Копію ухвалинадіслати представнику відповідача ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» адв. Лазько С.В.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Суворова

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено08.04.2024
Номер документу118161350
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення ціни відступлення прав та обов`язків, зобов`язання повернення грошових коштів

Судовий реєстр по справі —522/24132/23-е

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні