Ухвала
від 09.04.2024 по справі 522/24132/23-е
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/24132/23-Е

Провадження № 2/522/1610/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

09 квітня 2024 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді Суворової О.В.,

за участю секретарясудових засідань Довгань Ж.А.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції клопотання представника позивача - адвоката Нікітіної Г.Е. про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест», Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «ПОРТОФІН», Товариство з обмеженою відповідальністю «ОДЕСАІНВЕСТБУД», про розірвання договору про відступлення прав та обов`язків, угоди про визначення ціни відступлення прав та обов`язків, зобов`язання повернення грошових коштів,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач 21.12.2023 року звернувся через систему «Електронний суд» до суду з позовом до ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест», ТОВ «Компанія з управління активами «ПОРТОФІН», ТОВ «ОДЕСАІНВЕСТБУД», про розірвання договору про відступлення прав та обов`язків, угоди про визначення ціни відступлення прав та обов`язків, зобов`язання повернення грошових коштів.

Ухвалою суду від 04.01.2024 року відкрито провадження в загальномупозовному порядку.

19.02.2024 року через систему «Електронний суд» надійшло клопотання представника позивача - адвоката Нікітіної Г.Е. про витребування доказів, в якому остання просить витребувати у Товаристваз обмеженоювідповідальністю «Компаніяз управлінняактивами «Портофін»копію положеннякомпанії зуправління активамиTOB«КУА «ПОРТОФІН»та копіюдоговору №19/03-2018від 19.03.2018року,укладений міжПАТ «ЗНВКІФ«Еверест» таTOB«КУА «ПОРТОФІН».

У судове засідання 09.04.2024 року з`явились: представник позивача адв.Нікітіна Г.Е., представник відповідача ТОВ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Еверест» адв. Лазько С.В. приймав участь в режимі відеоконференції.

Інші учасники справи не з`явились, про день та час слухання справи повідомлені належним чином та своєчасно, про що свідчать довідки про доставку електронної відправки.

Представник позивача наполягав на клопотанні про витребування доказів, представник відповідача адв. Лазько С.В. покладався на розсуд суду.

Дослідивши клопотання представника позивача та матеріали справи, заслухавши думку учасників справи, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1ст. 84 ЦПК Україниклопотання про витребування доказів повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другійстатті 83 цього Кодексу, тобто разом з позовом.

Відповідно доч. 1ст.84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає за необхідне клопотання задовольнити, оскільки вищевказані докази необхідні для всебічного та об`єктивного розгляду справи.

На підставі викладеного та керуючисьст. 84 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача - адвоката Нікітіної Г.Е. про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Портофін» копію положення компанії з управління активами TOB «КУА «ПОРТОФІН» та копію договору №19/03-2018 від 19.03.2018 року, укладеного між ПАТ «ЗНВКІФ «Еверест» та TOB «КУА «ПОРТОФІН».

Копію ухвали негайно направити до ТОВ «Компанія з управління активами «Портофін» (Код ЄРДПОУ: 40962048, 02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 26Ж, офіс 6-13) - до виконання.

Витребувану ухвалою інформацію направити до Приморського районного суду м. Одеси за адресою: м.Одеса,вул.Балківська,33, в термін до 29 квітня 2024 року.

У разі неможливості надати вищевказану інформацію повідомити про це Приморський районний суд м. Одеси із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Попередити виконавців ухвали, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються в апеляційну скаргу на рішення суду.

Суддя О.В.Суворова

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118215632
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення ціни відступлення прав та обов`язків, зобов`язання повернення грошових коштів

Судовий реєстр по справі —522/24132/23-е

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Суворова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні