Ухвала
від 09.04.2024 по справі 127/9021/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/9021/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 квітня 2024 р.м.Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі головуючого судді Медяної Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання Кравчук Ю.Ю.,

позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2», Вінницької міської ради, третя особа без самостійних вимог на стороні позивача: Первинна профспілкова організація комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2», про скасування наказу про звільнення та поновлення на роботі,

в с т а н о в и в:

В провадженні суду знаходиться зазначена вище цивільна справа.

Представник відповідача Вінницької міської ради Заярна Н.О. подала клопотання про залучення до участі у справі Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини», як правонаступника відповідача КНП «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2», у зв`язку з тим, що КНП «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2» є припиненим, а його правонаступником внаслідок реорганізаціє є КНП «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини».

Позивач ОСОБА_1 в судовому засіданні не заперечувала проти задоволення даного клопотання.

Представники відповідачів Комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2» та Вінницької міської ради, представник третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача Первинної профспілкової організації комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2» в судове засідання не з`явились, про час та місце розгляду повідомлялись завчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомили.

Заслухавши думку позивача, дослідивши клопотання, матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1ст. 55 ЦПК України,У разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Відповідно до п.1.2 статуту КНП «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини», дане підприємство є правонаступником усього майна, всіх прав та обов`язків КНП «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2». (а.с.223 на звороті)

Враховуючи те, що КНП «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2» припинене, КНП «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини» є його правонаступником, вимоги клопотання є обґрунтованими та такими, що підлягають задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. 55 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Клопотання представника відповідача Вінницької міської ради Заярної Наталії Олександрівни задовольнити.

Залучити у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2», Вінницької міської ради, третя особа без самостійних вимог на стороні позивача: Первинна профспілкова організація комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2», про скасування наказу про звільнення та поновлення на роботі, правонаступника відповідача Комунального некомерційного підприємства «Вінницький міський клінічний пологовий будинок №2» - Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини» (ідентифікаційний код юридичної особи: 25500212, адреса: м. Вінниця, вул. Синьоводська, 142).

Встановити Комунальному некомерційному підприємству «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини» строк 15 днів з дня вручення йому цієї ухвали, протягом якого він має право подати суду відзив на позовну заяву.

Встановити позивачу строк 3 дні з дня отримання копії відзиву, протягом якого він має право подати суду відповідь на відзив.

Встановити Комунальному некомерційному підприємству «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері і дитини» строк 3 дні з дня отримання відповіді на відзив, протягом якого він має право подати суду заперечення.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою:https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118200803
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення та поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —127/9021/23

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 11.05.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 18.04.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

Ухвала від 04.04.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Медяна Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні