Ухвала
від 08.04.2024 по справі 514/1358/23
ТАРУТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тарутинський районний суд Одеської області


Справа № 514/1358/23

Провадження по справі № 2/514/177/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2024 року смт Тарутине

Суддя Тарутинського районного суду Одеської області Тончева Н.М., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Каразейської Євгенії Дмитрівни про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до НОМЕР_1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, треті особи, які не заявляють вимог щодо предмета спору Перша Білгород-Дністровська державна нотаріальна контора Одеської області, Тарутинський відділ державної виконавчої служби у Болградському районі Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

В С Т А Н О В И В:

На розгляді Тарутинського районного суду Одеської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до НОМЕР_1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, треті особи, які не заявляють вимог щодо предмета спору Перша Білгород-Дністровська державна нотаріальна контора Одеської області, Тарутинський відділ державної виконавчої служби у Болградському районі Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) відповідно до якої просить визнати таким, що не підлягає виконанню виконавчий напис, зареєстрований в реєстрі за №3102, вчинений державним нотаріусом Білгород-Дністровської міської державної нотаріальної контори Одеської області Кушнір І.В. від 13 грудня 2016 року.

08 квітня 2024 року за вх. №ЕП 431 від представника позивача адвоката Каразейської Є.Д. надійшло клопотання про її участь у справі в режимі відеоконференції поза приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Вивчивши клопотання приходжу до наступного висновку.

Відповідно до ч.1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Тож, з метою забезпечення оперативності розгляду справи у розумний строк, забезпечення процесуальних прав представника позивача на участь у розгляді справи та наявності технічної можливості здійснювати відеозв`язок за допомогою програмного забезпечення "ВКЗ" вважаю можливим провести судове засідання, призначене на 09.04.2024 року об 11 годині 00 хвилин, в режимі відеоконференції з представником позивача поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 212, 372 ЦПК України, суддя

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Каразейської Євгенії Дмитрівни про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Забезпечити участь представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Каразейської Євгенії Дмитрівни у судовому засіданні у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до НОМЕР_1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України, треті особи, які не заявляють вимог щодо предмета спору Перша Білгород-Дністровська державна нотаріальна контора Одеської області, Тарутинський відділ державної виконавчої служби у Болградському районі Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню - в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, яке призначене на 09.04.2024 року об 11.00 год.

Роз`яснити заявнику, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно:

зайти та авторизуватися в Системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання;

активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

використовувати комп`ютерну техніку або смартфон з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

забезпечення участі у відеоконференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму);

очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали для відома надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.М. Тончева

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118201931
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —514/1358/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Тончева Н. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Тончева Н. М.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Тончева Н. М.

Постанова від 12.12.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Ухвала від 13.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Тончева Н. М.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Тончева Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні