Ухвала
від 10.04.2024 по справі 183/2685/24
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 183/2685/24

№ 2-а/183/38/24

10 квітня 2024 року м.Новомосковськ

Суддя Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області Оладенко О.С., розглянувши адміністративну позовну заяву ОСОБА_1 про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,-

В С Т А Н О В И В:

22 березня 2024 року позивач звернувся із адміністративним позовом до суду про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Ухвалою суду від 27.03.2024 позовну заяву залишено без руху, надано позивачу строк для усунення недоліків.

05.04.2024 до суду надійшла уточнена позовна заява, яка не відповідає вимогам ст.160 КАС України з огляду на наступне.

У відповідності до п.2 ч.5 ст.160 КАС України, в позовній заяві зазначається повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості відомі позивачу), відомі номери засобів зв`язку, адреса електронної пошти, відомості про наявність або відсутність електронного кабінету

В порушення зазначених вимог, позивачем в уточненій позовній заяві не зазначено відомості про наявність або відсутність електронного кабінету у позивача та відповідача.

Крім того, в уточненій позовній заяві відповідачем вказаний Полк патрульної поліції у місті Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області та вказано код зазначеної юридичної особи 40109126. Проте, зазначений код юридичної особи вказано невірно, оскільки вказаний позивачем код належить іншій юридичній особі Криворізькому міському відділу управління поліції охорони в Дніпропетровській області.

Відповідно до ч. 1 ст. 169 КАС України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160, 161 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Таким чином, вважаю за необхідне залишити позовну заяву без руху та надати позивачу строк для усунення недоліків шляхом надання позовної заяви в новій редакції, яка містить правильна зазначення коду ЄДРПОУ відповідача, а також відомості про наявність або відсутність електронного кабінету у позивача та відповідача.

Керуючись ст.160,169 КАС України, суддя -

У Х В А Л И В:

Адміністративну позовну заяву ОСОБА_1 про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення - залишити без руху.

Встановити строк для усунення зазначених в ухвалі недоліків - 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Роз`яснити позивачу, що якщо він відповідно до ухвали суду у встановлений строк не усуне зазначені недоліки заяви вона буде повернута позивачу.

Ухвала суду складена і підписана 10 квітня 2024 року .

Суддя Оладенко О.С.

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118250216
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення адміністративного стягнення

Судовий реєстр по справі —183/2685/24

Ухвала від 16.04.2024

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

Ухвала від 10.04.2024

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

Ухвала від 27.03.2024

Адміністративне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Оладенко О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні