Ухвала
від 12.04.2024 по справі 341/714/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/714/24

Номер провадження 2/341/332/24

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

12 квітня 2024 року місто Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі головуючогосудді Мергеля М. Р. розглянув клопотання представника позивачки ОСОБА_1 про участь у судовому засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_2 до Галицької міськоїради Івано-Франківськоїобласті,третя особа: Державна інспекціяархітектури тамістобудування вособі УправлінняДержавної інспекціїархітектури тамістобудування у Івано-Франківській області, про визнання права власності на самочинне будівництво.

встановив

Представник позивачки ОСОБА_1 надіслав до суду клопотання про забезпечення проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та системи easycon на сайті https://vkz.court.gov.ua/conference/test, яке відбудеться 18 квітня 2024 року о 11 годин 10 хвилин.

Розглянувши клопотання, суд вважає його обгрунтованим, з огляду на таке.

Згідно з ч. 2ст. 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Відповідно до ч. 3ст. 212 ЦПК Україниучасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно - телекомунікаційну систему.

Відповідно до ч. 10 ст. 212 ЦПК України використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку про проведення судовогозасідання врежимі відеоконференції.

Керуючись ст. ст.212, 260 ЦПК України, суд

постановив:

Клопотання представника позивачки ОСОБА_1 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_2 до Галицької міськоїради Івано-Франківськоїобласті,третя особа: Державна інспекціяархітектури тамістобудування вособі УправлінняДержавної інспекціїархітектури тамістобудування у Івано-Франківській області, про визнання права власності на самочинне будівництво, призначене на 18 квітня 2024 року о 11 годин 10 хвилин, проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Роз`яснити представнику позивачки ОСОБА_1 приписи ч. 5ст. 212 ЦПК України,за змістом яких ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали про проведення судового засідання в режимі відеоконференції надіслати представнику позивачки ОСОБА_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяМикола МЕРГЕЛЬ

Дата ухвалення рішення12.04.2024
Оприлюднено15.04.2024
Номер документу118307370
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на самочинне будівництво

Судовий реєстр по справі —341/714/24

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

МЕРГЕЛЬ М. Р.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

МЕРГЕЛЬ М. Р.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

МЕРГЕЛЬ М. Р.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

МЕРГЕЛЬ М. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні