Ухвала
від 15.04.2024 по справі 947/10157/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 947/10157/24

Провадження № 1-кс/947/4847/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15.04.2024 року м.Одеса

Слідчий суддя Київського районного суду міста Одеси ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , власника майна ОСОБА_4 , його представника адвоката ОСОБА_5 , розглянувши у судовому засіданні в м. Одесі клопотання прокурора Київської окружної прокуратури м.Одеси ОСОБА_3 про арешт майна в рамках кримінального провадження №12024162480000268, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.02.2024, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України,

ВСТАНОВИВ:

Як вбачаєтьсяз клопотаннясторони обвинуваченняпро арештмайна, слідчим відділом Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні під №12024162480000268, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.02.2024, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України, за фактом вимагання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для третьої особи за вчинення дій із використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, за попередньою змовою групою осіб поєднанні із вимаганням неправомірної вигоди.

У ході досудового розслідування встановлено, що 22.02.2024 до Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області надійшла заява від ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 про те, що група службових осіб юридичної особи приватного права, а саме ТОВ «Твої улюблені» та ГФОГП «Підрозділ сприяння правоохоронним органам» вимагають від нього надати їм неправомірну вигоду за вчинення ними дій із використанням наданих їм повноважень, яке полягає у оформлені на його ім`я посвідчення ГФОГП «Підрозділ сприяння правоохоронним органам», необхідного для здійснення ним безперешкодної професійної діяльності, у тому числі у комендантську годину, на підприємстві ТОВ «Твої улюблені», яке дозволить йому безперешкодно пересуватися пішки, автотранспортом, містом та поза його межами.

Відповідно до показів допитаного у якості свідка ОСОБА_6 , керівниками вказаного товариства останньому поставлені в ультимативній формі умови, щодо оформлення вищевказаного документу з погрозами звільнення його з роботи у разі відхилення їх умов.

Вартість вищевказаного посвідчення службові особи юридичної особи приватного права оцінюють у 1800 доларів США.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_7 ІНФОРМАЦІЯ_2 та ОСОБА_8 ІНФОРМАЦІЯ_3 , працюють та неофіційно займають керівні посади у ТОВ «Твої улюблені». Основний вид діяльності підприємства оптова торгівля м`ясом і м`ясними продуктами.

На даному підприємстві також працюють заявник у кримінальному провадженні ОСОБА_6 , який виконує роботу по ремонту, монтажу, демонтажу, а також по обслуговуванню торгівельного обладнання та приміщень, в яких здійснюється реалізація продукції, яку виробляють на підприємстві.

Так, встановлено, що з метою пересуванням містом та поза його межами, а також пересування у комендантську годину ОСОБА_6 , необхідно мати спеціальний дозвіл або посвідчення.

Так у зв`язку із введенням воєнного стану, відповідно до Указу Президента України №64/2022 від 24.02.2022 та Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» №2102-ХІ від 24.02.2022 введено воєнний стан на всій території України строком на 30 діб» (із урахуванням подальших продовжень), також дії «Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України 29.12.2021 №1456, встановлено, що Перевірка документів в осіб, огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян здійснюється лише після введення воєнного стану в межах території та у строки, зазначені в указі Президента України про введення воєнного стану, на підставі наказу військового командування разом із військовими адміністраціями (у разі їх утворення). Зазначеним наказом призначається комендант, визначаються його завдання, повноваження із забезпечення єдиного управління визначеними силами та засобами Держспецтрансслужби, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Національної поліції, СБУ, ДПС, ДМС, ДСНС, військових адміністрацій (у разі їх утворення) та координації їх дій під час здійснення заходів особливого режиму.

Окрім цього, встановлено, що ГФОГП «Підрозділ сприяння правоохоронним органам», здійснює діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки. Для цього залучає своїх учасників для спільного несення служби по охороні громадського порядку на території міста Одеси із особовим складом Головного Управління Національної поліції в Одеській області.

В учасників ГФОГП «Підрозділ сприяння правоохоронним органам», наявне відповідне посвідчення, на підставі якого останні можуть пересуватися безперешкодно містом, поза його межами.

У ході досудового розслідування також встановлено, що ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , вступивши у попередню змову із невстановленою службовою особою ГФОГП «Підрозділ сприяння правоохоронним органам», з метою отримання неправомірної вигоди у сумі 1800 доларів США, вимагають від ОСОБА_6 , вищевказані грошові кошти за оформлення посвідчення учасника вищевказаної громадської організації, з метою підвищення ефективності його роботи та виконання ним професійної діяльності ним, у тому числі у комендантську годину.

26.03.2024 у період часу з 11:27 години по 13:44 годину, на підставі ухвали слідчого судді Київського районного суду м.Одеси від 22.03.2024, проведено санкціонований обшук за адресою: АДРЕСА_1 , де проживає ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_4 , який є заступником начальника Штаба ГФОГП «Підрозділ сприяння правоохоронним органам», у ході якого виявлено та вилучено наступне:

- 334 (триста тридцять чотири) посвідчення нового зразка ГФ «ПСПО» вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP3414145;

- мобільний телефон марки «Samsung Galaxy A14» з номером НОМЕР_1 , з IMEI 1: НОМЕР_2 , з IMEI 2: НОМЕР_3 в чохлі сірого кольору, який вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №RIC2009471;

- флеш-носій червоно-чорного кольору ємкістю 32 GB з надписом «BOROFONE» вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №RIC2009472;

- копії зразків посвідчень ГФ «ПСПО» на 9 аркушів формату А4, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №RIC2009472;

- перелік співробітників ПСПОУ закріплених за ВП №2 ОРУП №1 на 4 аркушах вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №RIC2009472;

- перелік співробітників ПСПОУ закріплених за ВП №2 ОРУП №1 на 5 аркушах вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590;

- перелік співробітників ПСПО по ОРУП №1 на 10 аркушах, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590;

- графік чергувань співробітників ГФ «ПСПО» на 21 аркуші, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590;

- перелік співробітників ГФ «ПСПОУ» на 39 аркушах, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590;

- журнал видачі посвідчень за 2023 рік на 73 аркушах, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590;

- журнал видачі посвідчень за 2024 рік на 117 аркушах, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590;

- посвідчення ГФ «ПСПО» у кількості 414 штук, вилучено та поміщено до сейф-пакету НПУ №PSP4022590.

26.03.2024 постановою слідчого вищевказані вилучені документи долучені до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів.

27.03.2024 слідчим за погодженням із прокурором скеровано слідчому судді клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

01.04.2024 слідчий суддя повернув прокурору клопотання про накладення арешту на майно для усунення недоліків, які необхідно усунути на протязі 72 годин із моменту отримання ухвали слідчого судді.

Так на виконання ухвали слідчого судді проведено огляд речових доказів та повторно процесуальним керівником подано клопотання з метою збереження речових доказів.

Прокурор в судовому засіданні клопотання підтримала, просила задовольнити в повному обсязі, посилаючись на те що органу досудового розслідування необхідно проаналізувати вилучені посвідчення та співставити їх з іншою вилученою документацією ГО, з метою встановити, чи дійсно особи, на чиї імена виготовлені посвідчення, являються членами організації та виконують її обов`язки, залучаються до охорони громадського порядку.

Представник особи щодо майна якої вирішується питання про накладення арешту адвокат ОСОБА_5 надав письмові заперечення на клопотання прокурора. В судовому засіданні окремо звернув увагу на те, що клопотання не містить будь якого обґрунтування для накладення арешту на вилучене майно. Зауважив, що ОСОБА_4 не має жодного процесуального статусу у кримінальному провадженні, у зв`язку з чим просив відмовити у задоволенні клопотання.

Власник майна ОСОБА_4 підтримав думку свого представника. Пояснив, що зразки посвідчень забрав з типографії та не встиг передати до штабу ГО.

Вивчивши клопотання та матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, письмові заперечення власника майна, вислухавши думку учасників судового засідання, слідчий суддя вважає, що клопотання прокурорапідлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до п.1, п.2 ст.131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження. Заходом забезпечення кримінального провадження є, зокрема, арешт майна.

Згідно з ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи.

У відповідності до ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч.10 ст.170 КПК України, арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

В судовому засіданні встановлено, що вилучене в ході обшуку майно відповідає критеріям ч.1 ст.98 КПК України, оскільки вилучене майно могло зберегти на собі сліди вчинення зазначеного у клопотанні кримінального правопорушення, є всі підстави вважати, що могло бути знаряддям його вчинення, що в свою чергу свідчить про наявність необхідності в забезпеченні збереження вилученого майна.

Під час розгляду клопотання слідчим суддею встановлено, що вилучені речові докази у приміщенні квартири АДРЕСА_2 , де проживає заступник начальникаштабу ГФОП«Підрозділ сприянняпрацівникам правоохоронниморганам» ОСОБА_4 можуть мати важливе значення для досудового розслідування кримінального провадження №12024162480000268, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.02.2024, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України, що розпочате за фактом вимагання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для третьої особи за вчинення дій із використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, за попередньою змовою групою осіб поєднанні із вимаганням неправомірної вигоди, та підлягають ретельній перевірці.

Накладення арешту на мобільний телефон, флеш-носі потрібно для проведення їх огляду з метою встановлення наявності електронних доказів, що можуть мати суттєве значення для кримінального провадження.

Зв`язок даного майна із вчиненням злочину, передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України, підлягає встановленню в процесі здійснення досудового розслідування, а отже арешт даного майна є виправданим.

Викладене в повній мірі підтверджується долученою до матеріалів клопотання постановою від 26.03.2024 року про визнання та залучення в якості речових доказів, згідно якої вищезазначене вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Таким чином, враховуючи наявність правових підстав для накладення арешту на вилучене майно, оскільки існує необхідність в забезпеченні його збереження, слідчий суддя приходить до переконання, що клопотання прокурора підлягає задоволенню, й, відповідно захід забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна підлягає застосуванню.

Керуючись ст.ст.170, 171, 172, 173, 309, 395 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора Київської окружної прокуратури м.Одеси ОСОБА_3 про арешт майна в рамках кримінального провадження №12024162480000268, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.02.2024, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України - задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучено в ході проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , де проживає ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_4 , а саме:

- 334(тристатридцять чотири)посвідчення новогозразка ГФ«ПСПО» які оформленні на наступних осіб:

1.ОСОБА_9 (посвідчення НОМЕР_4 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

2.ОСОБА_10 (посвідчення НОМЕР_5 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

3.ОСОБА_11 (посвідчення НОМЕР_6 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

4.ОСОБА_12 (посвідчення НОМЕР_7 видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

5.ОСОБА_13 (посвідчення НОМЕР_8 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

6.ОСОБА_14 (посвідчення НОМЕР_9 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

7.ОСОБА_15 (посвідчення НОМЕР_10 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

8.ОСОБА_16 (посвідчення НОМЕР_11 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

9.ОСОБА_17 (посвідчення НОМЕР_12 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

10.ОСОБА_18 (посвідчення НОМЕР_13 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

11.ОСОБА_19 (посвідчення НОМЕР_14 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

12.ОСОБА_20 (посвідчення НОМЕР_15 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

13.ОСОБА_21 (посвідчення НОМЕР_16 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

14.ОСОБА_22 (посвідчення НОМЕР_17 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

15.ОСОБА_23 (посвідчення НОМЕР_18 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

16.ОСОБА_24 (посвідчення НОМЕР_19 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

17.ОСОБА_25 (посвідчення НОМЕР_20 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

18.ОСОБА_26 (посвідчення НОМЕР_21 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

19.ОСОБА_27 (посвідчення НОМЕР_22 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

20.ОСОБА_28 (посвідчення НОМЕР_23 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

21.ОСОБА_29 (посвідчення НОМЕР_24 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

22.ОСОБА_30 (посвідчення НОМЕР_25 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

23.ОСОБА_31 (посвідчення НОМЕР_26 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

24.ОСОБА_32 (посвідчення НОМЕР_27 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

25.ОСОБА_33 (посвідчення НОМЕР_28 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

26.ОСОБА_34 (посвідчення НОМЕР_29 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

27.ОСОБА_35 (посвідчення НОМЕР_30 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

28.ОСОБА_36 (посвідчення НОМЕР_31 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

29.ОСОБА_37 (посвідчення НОМЕР_32 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

30.ОСОБА_38 (посвідчення НОМЕР_33 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

31.ОСОБА_39 (посвідчення НОМЕР_34 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

32.ОСОБА_40 (посвідчення НОМЕР_35 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

33.ОСОБА_41 (посвідчення НОМЕР_36 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

34.ОСОБА_42 (посвідчення НОМЕР_37 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

35.ОСОБА_43 (посвідчення НОМЕР_38 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

36.ОСОБА_44 (посвідчення НОМЕР_39 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

37.ОСОБА_45 (посвідчення НОМЕР_40 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

38.ОСОБА_46 (посвідчення НОМЕР_41 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

39.ОСОБА_47 (посвідчення НОМЕР_42 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

40.ОСОБА_48 (посвідчення НОМЕР_43 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

41.ОСОБА_49 (посвідчення НОМЕР_44 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

42.ОСОБА_50 (посвідчення НОМЕР_45 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

43.ОСОБА_51 (посвідчення НОМЕР_46 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

44.ОСОБА_52 (посвідчення НОМЕР_47 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

45.ОСОБА_53 (посвідчення НОМЕР_48 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

46.ОСОБА_54 (посвідчення НОМЕР_49 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

47.ОСОБА_55 (посвідчення НОМЕР_50 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

48.ОСОБА_56 (посвідчення НОМЕР_51 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

49.ОСОБА_57 (посвідчення НОМЕР_52 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

50.ОСОБА_58 (посвідчення НОМЕР_53 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

51.ОСОБА_59 (посвідчення НОМЕР_54 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

52.ОСОБА_60 (посвідчення НОМЕР_55 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

53.ОСОБА_61 (посвідчення НОМЕР_56 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

54.ОСОБА_62 (посвідчення НОМЕР_57 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

55.ОСОБА_63 (посвідчення НОМЕР_58 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

56.ОСОБА_64 (посвідчення НОМЕР_59 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

57.ОСОБА_65 (посвідчення НОМЕР_60 , видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

58.ОСОБА_66 (посвідчення НОМЕР_61 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

59.ОСОБА_67 (посвідчення НОМЕР_62 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

60.ОСОБА_68 (посвідчення НОМЕР_63 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

61.ОСОБА_69 (посвідчення НОМЕР_64 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

62.ОСОБА_70 (посвідчення НОМЕР_65 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

63.ОСОБА_71 (посвідчення НОМЕР_66 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

64.ОСОБА_72 (посвідчення НОМЕР_67 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

65.ОСОБА_73 (посвідчення НОМЕР_68 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

66.ОСОБА_74 (посвідчення НОМЕР_69 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), заступник керівника підрозділу при ВП № 4 ОРУП № 2;

67.ОСОБА_75 (посвідчення НОМЕР_70 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

68.ОСОБА_76 (посвідчення НОМЕР_71 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

69.ОСОБА_77 (посвідчення НОМЕР_72 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

70.ОСОБА_78 (посвідчення ПФ № 0199, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

71.ОСОБА_79 (посвідчення ПФ № 0188, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

72.ОСОБА_80 (посвідчення НОМЕР_73 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

73.ОСОБА_81 (посвідчення НОМЕР_74 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

74.ОСОБА_82 (посвідчення НОМЕР_75 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

75.ОСОБА_83 (посвідчення НОМЕР_76 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

76.ОСОБА_84 (посвідчення НОМЕР_77 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), провідний консультант;

77.ОСОБА_85 (посвідчення НОМЕР_78 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

78.ОСОБА_86 (посвідчення НОМЕР_79 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

79.ОСОБА_87 (посвідчення НОМЕР_80 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

80.ОСОБА_88 (посвідчення ПФ № 0201, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

81.ОСОБА_89 (посвідчення НОМЕР_81 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

82.ОСОБА_90 (посвідчення ПФ № 0211, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

83.ОСОБА_91 (посвідчення НОМЕР_82 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

84.ОСОБА_92 (посвідчення НОМЕР_83 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

85.ОСОБА_93 (посвідчення НОМЕР_84 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

86.ОСОБА_94 (посвідчення НОМЕР_85 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

87.ОСОБА_95 (посвідчення НОМЕР_86 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

88.ОСОБА_96 (посвідчення НОМЕР_87 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

89.ОСОБА_97 (посвідчення НОМЕР_88 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

90.ОСОБА_98 (посвідчення НОМЕР_89 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

91.ОСОБА_99 (посвідчення НОМЕР_90 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

92.ОСОБА_100 (посвідчення НОМЕР_91 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

93.ОСОБА_101 (посвідчення НОМЕР_92 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

94.ОСОБА_102 (посвідчення НОМЕР_93 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

95.ОСОБА_103 (посвідчення НОМЕР_94 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

96.ОСОБА_104 (посвідчення НОМЕР_95 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

97.ОСОБА_105 (посвідчення НОМЕР_96 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

98.ОСОБА_106 (посвідчення НОМЕР_97 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

99.ОСОБА_107 (посвідчення НОМЕР_98 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

100.ОСОБА_108 (посвідчення НОМЕР_99 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

101.ОСОБА_109 (посвідчення НОМЕР_100 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

102.ОСОБА_110 (посвідчення НОМЕР_101 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

103.ОСОБА_111 (посвідчення НОМЕР_102 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

104.ОСОБА_112 (посвідчення НОМЕР_103 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

105.ОСОБА_113 (посвідчення НОМЕР_104 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

106.ОСОБА_114 (посвідчення НОМЕР_105 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

107.ОСОБА_115 (посвідчення НОМЕР_106 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

108.ОСОБА_116 (посвідчення НОМЕР_107 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

109.ОСОБА_117 (посвідчення НОМЕР_108 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

110.ОСОБА_118 (посвідчення НОМЕР_109 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

111.ОСОБА_119 (посвідчення НОМЕР_110 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

112.ОСОБА_120 (посвідчення ПФ № 0205, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

113.ОСОБА_121 (посвідчення НОМЕР_111 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

114.ОСОБА_122 (посвідчення НОМЕР_112 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

115.ОСОБА_123 (посвідчення НОМЕР_113 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

116.ОСОБА_124 (посвідчення НОМЕР_114 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

117.ОСОБА_125 (посвідчення НОМЕР_115 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

118.ОСОБА_126 (посвідчення НОМЕР_116 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

119.ОСОБА_127 (посвідчення НОМЕР_117 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

120.ОСОБА_128 (посвідчення НОМЕР_118 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

121.ОСОБА_129 (посвідчення НОМЕР_119 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

122.ОСОБА_130 (посвідчення НОМЕР_120 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

123.ОСОБА_131 (посвідчення НОМЕР_121 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

124.ОСОБА_132 (посвідчення НОМЕР_122 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

125.ОСОБА_133 (посвідчення НОМЕР_123 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

126.ОСОБА_134 (посвідчення НОМЕР_124 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

127.ОСОБА_135 (посвідчення НОМЕР_125 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

128.ОСОБА_136 (посвідчення НОМЕР_126 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

129.ОСОБА_137 (посвідчення НОМЕР_127 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

130.ОСОБА_138 (посвідчення НОМЕР_128 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), керівник підрозділу при ВП № 4 ОРУП № 2;

131.ОСОБА_139 (посвідчення НОМЕР_129 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

132.ОСОБА_140 (посвідчення НОМЕР_130 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

133.ОСОБА_141 (посвідчення НОМЕР_131 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

134.ОСОБА_142 (посвідчення НОМЕР_132 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

135.ОСОБА_143 (посвідчення НОМЕР_133 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

136.ОСОБА_144 (посвідчення НОМЕР_134 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

137.ОСОБА_145 (посвідчення НОМЕР_135 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

138.ОСОБА_146 (посвідчення НОМЕР_136 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

139.ОСОБА_147 (посвідчення НОМЕР_137 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

140.ОСОБА_148 (посвідчення НОМЕР_138 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

141.ОСОБА_149 (посвідчення НОМЕР_139 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

142.ОСОБА_150 (посвідчення НОМЕР_140 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

143.ОСОБА_151 (посвідчення НОМЕР_141 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

144.ОСОБА_152 (посвідчення НОМЕР_142 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

145.ОСОБА_153 (посвідчення НОМЕР_143 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

146.ОСОБА_154 (посвідчення НОМЕР_144 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

147.ОСОБА_155 (посвідчення НОМЕР_145 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

148.ОСОБА_156 (посвідчення НОМЕР_146 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

149.ОСОБА_157 (посвідчення НОМЕР_147 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

150.ОСОБА_158 (посвідчення НОМЕР_148 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

151.ОСОБА_159 (посвідчення НОМЕР_149 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

152.ОСОБА_160 (посвідчення НОМЕР_150 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

153.ОСОБА_161 (посвідчення НОМЕР_151 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

154.ОСОБА_162 (посвідчення НОМЕР_152 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), кінолог;

155.ОСОБА_163 (посвідчення НОМЕР_153 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

156.ОСОБА_164 (посвідчення НОМЕР_154 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

157.ОСОБА_165 (посвідчення НОМЕР_155 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інструктор з тактичної підготовки;

158.ОСОБА_166 (посвідчення НОМЕР_156 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

159.ОСОБА_167 (посвідчення НОМЕР_157 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), кінолог;

160.ОСОБА_168 (посвідчення НОМЕР_158 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

161.ОСОБА_169 (посвідчення НОМЕР_159 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), оператор БПЛА;

162.ОСОБА_170 (посвідчення НОМЕР_160 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

163.ОСОБА_171 (посвідчення НОМЕР_161 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

164.ОСОБА_172 (посвідчення НОМЕР_162 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

165.ОСОБА_173 (посвідчення НОМЕР_163 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

166.ОСОБА_174 (посвідчення ПФ № 0209, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

167.ОСОБА_175 (посвідчення ПФ № 0222, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

168.ОСОБА_176 (посвідчення НОМЕР_164 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

169.ОСОБА_177 (посвідчення НОМЕР_165 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

170.ОСОБА_178 (посвідчення НОМЕР_166 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

171.ОСОБА_179 (посвідчення ПФ № 0208, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

172.ОСОБА_180 (посвідчення НОМЕР_167 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

173.ОСОБА_181 (посвідчення ПФ № 0175, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

174.ОСОБА_182 (посвідчення НОМЕР_168 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

175.ОСОБА_183 (посвідчення НОМЕР_169 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

176.ОСОБА_184 (посвідчення НОМЕР_170 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

177.ОСОБА_185 (посвідчення НОМЕР_171 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), заступник керівника підрозділу при СПД № 1 ВП № 4 ОРУП № 2;

178.ОСОБА_186 (посвідчення НОМЕР_172 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

179.ОСОБА_187 (посвідчення НОМЕР_173 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

180.ОСОБА_188 (посвідчення НОМЕР_174 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

181.ОСОБА_189 (посвідчення НОМЕР_175 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

182.ОСОБА_190 (посвідчення НОМЕР_176 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

183.ОСОБА_191 (посвідчення НОМЕР_177 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

184.ОСОБА_192 (посвідчення НОМЕР_178 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

185.ОСОБА_193 (посвідчення НОМЕР_179 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

186.ОСОБА_194 (посвідчення ПФ № 0169, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

187.ОСОБА_195 (посвідчення НОМЕР_180 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

188.ОСОБА_196 (посвідчення НОМЕР_181 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

189.ОСОБА_197 (посвідчення НОМЕР_182 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

190.ОСОБА_198 (посвідчення НОМЕР_183 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

191.ОСОБА_199 (посвідчення НОМЕР_184 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

192.ОСОБА_200 (посвідчення НОМЕР_185 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

193.ОСОБА_201 (посвідчення НОМЕР_186 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

194.ОСОБА_202 (посвідчення НОМЕР_187 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

195.ОСОБА_203 (посвідчення НОМЕР_188 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

196.ОСОБА_204 (посвідчення НОМЕР_189 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

197.ОСОБА_205 (посвідчення НОМЕР_190 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

198.ОСОБА_206 (посвідчення НОМЕР_191 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

199.ОСОБА_5 (посвідчення НОМЕР_192 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

200.ОСОБА_207 (посвідчення НОМЕР_193 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

201.ОСОБА_208 (посвідчення НОМЕР_194 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

202.ОСОБА_209 (посвідчення НОМЕР_195 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

203.ОСОБА_210 (посвідчення НОМЕР_196 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

204.ОСОБА_211 (посвідчення НОМЕР_197 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

205.ОСОБА_212 (посвідчення НОМЕР_198 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

206.ОСОБА_213 (посвідчення НОМЕР_199 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), оператор БПЛА;

207.ОСОБА_214 (посвідчення НОМЕР_200 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

208.ОСОБА_215 (посвідчення НОМЕР_201 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

209.ОСОБА_216 (посвідчення НОМЕР_202 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

210.ОСОБА_217 (посвідчення НОМЕР_203 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

211.ОСОБА_218 (посвідчення НОМЕР_204 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

212.ОСОБА_219 (посвідчення НОМЕР_205 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

213.ОСОБА_220 (посвідчення НОМЕР_206 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

214.ОСОБА_221 (посвідчення НОМЕР_207 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

215.ОСОБА_222 (посвідчення НОМЕР_208 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

216.ОСОБА_223 (посвідчення НОМЕР_209 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

217.ОСОБА_224 (посвідчення НОМЕР_210 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

218.ОСОБА_225 (посвідчення ПФ № 0172, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

219.ОСОБА_226 (посвідчення НОМЕР_211 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

220.ОСОБА_227 (посвідчення НОМЕР_212 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

221.ОСОБА_228 (посвідчення НОМЕР_213 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

222.ОСОБА_229 (посвідчення НОМЕР_214 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

223.ОСОБА_230 (посвідчення НОМЕР_215 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

224.ОСОБА_231 (посвідчення НОМЕР_216 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

225.ОСОБА_232 (посвідчення НОМЕР_217 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

226.ОСОБА_233 (посвідчення НОМЕР_218 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

227.ОСОБА_234 (посвідчення НОМЕР_219 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

228.ОСОБА_235 (посвідчення НОМЕР_220 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

229.ОСОБА_236 (посвідчення ПФ № 0224, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

230.ОСОБА_237 (посвідчення НОМЕР_221 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

231.ОСОБА_238 (посвідчення НОМЕР_222 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

232.ОСОБА_239 (посвідчення НОМЕР_223 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

233.ОСОБА_240 (посвідчення ПФ № 0196, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

234.ОСОБА_12 (посвідчення НОМЕР_224 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

235.ОСОБА_241 (посвідчення НОМЕР_225 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

236.ОСОБА_242 (посвідчення НОМЕР_226 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

237.ОСОБА_243 (посвідчення НОМЕР_227 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

238.ОСОБА_244 (посвідчення НОМЕР_228 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

239.ОСОБА_245 (посвідчення НОМЕР_229 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

240.ОСОБА_246 (посвідчення НОМЕР_230 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

241.ОСОБА_247 (посвідчення ПФ № 0221, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

242.ОСОБА_248 (посвідчення НОМЕР_231 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

243.ОСОБА_249 (посвідчення НОМЕР_232 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

244.ОСОБА_250 (посвідчення НОМЕР_233 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

245.ОСОБА_251 (посвідчення НОМЕР_234 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

246.ОСОБА_252 (посвідчення ПФ № 0215, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

247.ОСОБА_253 (посвідчення НОМЕР_235 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

248.ОСОБА_254 (посвідчення НОМЕР_236 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

249.ОСОБА_255 (посвідчення НОМЕР_237 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

250.ОСОБА_256 (посвідчення НОМЕР_238 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

251.ОСОБА_257 (посвідчення НОМЕР_239 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

252.ОСОБА_258 (посвідчення НОМЕР_240 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

253.ОСОБА_259 (посвідчення НОМЕР_241 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

254.ОСОБА_260 (посвідчення НОМЕР_242 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

255.ОСОБА_261 (посвідчення НОМЕР_243 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

256.ОСОБА_262 (посвідчення НОМЕР_244 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

257.ОСОБА_263 (посвідчення НОМЕР_245 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

258.ОСОБА_264 (посвідчення НОМЕР_246 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

259.ОСОБА_265 (посвідчення НОМЕР_247 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

260.ОСОБА_266 (посвідчення НОМЕР_248 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

261.ОСОБА_267 (посвідчення НОМЕР_249 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

262.ОСОБА_268 (посвідчення НОМЕР_250 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

263.ОСОБА_269 (посвідчення НОМЕР_251 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

264.ОСОБА_270 (посвідчення НОМЕР_252 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

265.ОСОБА_271 (посвідчення НОМЕР_253 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

266.ОСОБА_272 (посвідчення НОМЕР_254 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

267.ОСОБА_273 (посвідчення НОМЕР_255 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

268.ОСОБА_274 (посвідчення НОМЕР_256 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

269.ОСОБА_275 (посвідчення ПФ № 0217, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

270.ОСОБА_276 (посвідчення НОМЕР_257 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інструктор з тактичної підготовки;

271.ОСОБА_277 (посвідчення НОМЕР_258 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

272.ОСОБА_278 (посвідчення НОМЕР_259 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

273.ОСОБА_279 (посвідчення НОМЕР_260 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

274.ОСОБА_280 (посвідчення ПФ № 0195, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

275.ОСОБА_281 (посвідчення ПФ № 0197, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

276.ОСОБА_282 (посвідчення НОМЕР_261 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

277.ОСОБА_283 (посвідчення НОМЕР_262 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), керівник підрозділу при СПД № 1 ВП № 4 ОРУП № 2;

278.ОСОБА_284 (посвідчення НОМЕР_263 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

279.ОСОБА_285 (посвідчення НОМЕР_264 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

280.ОСОБА_286 (посвідчення НОМЕР_265 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

281.ОСОБА_287 (посвідчення НОМЕР_266 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

282.ОСОБА_288 (посвідчення НОМЕР_267 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

283.ОСОБА_289 (посвідчення НОМЕР_268 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

284.ОСОБА_290 (посвідчення НОМЕР_269 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

285.ОСОБА_291 (посвідчення НОМЕР_270 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

286.ОСОБА_292 (посвідчення НОМЕР_271 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), заступник командира батальйону;

287.ОСОБА_293 (посвідчення НОМЕР_272 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

288.ОСОБА_294 (посвідчення ПФ № 0184, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

289.ОСОБА_295 (посвідчення НОМЕР_273 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

290.ОСОБА_296 (посвідчення НОМЕР_274 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

291.ОСОБА_297 (посвідчення НОМЕР_275 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

292.ОСОБА_298 (посвідчення НОМЕР_276 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

293.ОСОБА_299 (посвідчення НОМЕР_277 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

294.ОСОБА_300 (посвідчення НОМЕР_278 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

295.ОСОБА_301 (посвідчення ПФ № 0170, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

296.ОСОБА_302 (посвідчення НОМЕР_279 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

297.ОСОБА_303 (посвідчення НОМЕР_280 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

298.ОСОБА_304 (посвідчення НОМЕР_281 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

299.ОСОБА_305 (посвідчення НОМЕР_282 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

300.ОСОБА_306 (посвідчення НОМЕР_283 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

301.ОСОБА_307 (посвідчення НОМЕР_284 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

302.ОСОБА_308 (посвідчення НОМЕР_285 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

303.ОСОБА_309 (посвідчення НОМЕР_286 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

304.ОСОБА_310 (посвідчення НОМЕР_287 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

305.ОСОБА_311 (посвідчення НОМЕР_288 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

306.ОСОБА_312 (посвідчення НОМЕР_289 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

307.ОСОБА_313 (посвідчення НОМЕР_290 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

308.ОСОБА_314 (посвідчення НОМЕР_291 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

309.ОСОБА_315 (посвідчення НОМЕР_292 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

310.ОСОБА_316 (посвідчення НОМЕР_293 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), кінолог;

311.ОСОБА_317 (посвідчення НОМЕР_294 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

312.ОСОБА_318 (посвідчення НОМЕР_295 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

313.ОСОБА_319 (посвідчення НОМЕР_296 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

314.ОСОБА_320 (посвідчення ПФ № 0210, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

315.ОСОБА_321 (посвідчення ПФ № 0200, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

316.ОСОБА_322 (посвідчення НОМЕР_297 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

317.ОСОБА_323 (посвідчення НОМЕР_298 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

318.ОСОБА_324 (посвідчення ПФ № 0171, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

319.ОСОБА_325 (посвідчення НОМЕР_299 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

320.ОСОБА_326 (посвідчення НОМЕР_300 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

321.ОСОБА_327 (посвідчення ПФ № 0183, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

322.ОСОБА_328 (посвідчення НОМЕР_301 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

323.ОСОБА_329 (посвідчення ПФ № 0202, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

324.ОСОБА_330 (посвідчення НОМЕР_302 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

325.ОСОБА_331 (посвідчення ПФ № 0179, видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

326.ОСОБА_332 (посвідчення НОМЕР_303 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

327.ОСОБА_333 (посвідчення НОМЕР_304 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), командир батальйону;

328.ОСОБА_334 (посвідчення НОМЕР_305 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

329.ОСОБА_335 (посвідчення НОМЕР_306 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

330.ОСОБА_336 (посвідчення НОМЕР_307 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

331.ОСОБА_337 (посвідчення НОМЕР_308 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

332.ОСОБА_338 (посвідчення НОМЕР_309 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

333.ОСОБА_339 (посвідчення НОМЕР_310 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

334.ОСОБА_340 (посвідчення НОМЕР_311 , видане 20.12.2023, дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку.

- посвідчення ГФ «ПСПО» у кількості 414 штук, які оформлені на наступних осіб:

1.ОСОБА_15 (посвідчення №0152 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

2.ОСОБА_14 (посвідчення №0151 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

3.ОСОБА_279 (посвідчення №0190 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

4.ОСОБА_38 (посвідчення №0159 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

5.ОСОБА_218 (посвідчення №0098 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

6.ОСОБА_341 (посвідчення №0028 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

7.ОСОБА_112 (посвідчення №0142 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

8.ОСОБА_152 (посвідчення №0140 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

9.ОСОБА_150 (посвідчення №0138 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

10.ОСОБА_117 (посвідчення №0180 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

11.ОСОБА_39 (посвідчення №0158 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

12.ОСОБА_342 (посвідчення №0147 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

13.ОСОБА_12 (посвідчення №0149 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

14.ОСОБА_16 (посвідчення №0154 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

15.ОСОБА_343 (посвідчення №0156 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

16.ОСОБА_40 (посвідчення №0160 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

17.ОСОБА_159 (посвідчення №0162 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

18.ОСОБА_344 (посвідчення №0164 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

19.ОСОБА_345 (посвідчення №0166 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

20.ОСОБА_202 (посвідчення №0174 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

21.ОСОБА_263 (посвідчення №0187 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

22.ОСОБА_250 (посвідчення №0185 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

23.ОСОБА_269 (посвідчення №0183 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

24.ОСОБА_115 (посвідчення №0172 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

25.ОСОБА_264 (посвідчення №0186 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

26.ОСОБА_300 (посвідчення №0135 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

27.ОСОБА_123 (посвідчення №0133 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

28.ОСОБА_234 (посвідчення №0131 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

29.ОСОБА_163 (посвідчення №0129 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

30.ОСОБА_17 (посвідчення №0150 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

31.ОСОБА_10 (посвідчення №0148 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

32.ОСОБА_266 (посвідчення №0188 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

33.ОСОБА_346 (посвідчення №0170 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

34.ОСОБА_205 (посвідчення №0168 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

35.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

36.ОСОБА_75 (посвідчення №0151 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

37.ОСОБА_108 (посвідчення №0163 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

38.ОСОБА_267 (посвідчення №0184 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

39.ОСОБА_262 (посвідчення №0182 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

40.ОСОБА_200 (посвідчення №0171 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

41.ОСОБА_197 (посвідчення №0169 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

42.ОСОБА_113 (посвідчення №0167 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

43.ОСОБА_348 (посвідчення №0165 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

44.ОСОБА_249 (посвідчення №0189 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

45.ОСОБА_187 (посвідчення №0191 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

46.ОСОБА_203 (посвідчення №0173 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

47.ОСОБА_33 (посвідчення №1218 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

48.ОСОБА_29 (посвідчення №1219 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

49.ОСОБА_21 (посвідчення №1221 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

50.ОСОБА_349 (посвідчення №1234 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

51.ОСОБА_350 (посвідчення №1788 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

52.ОСОБА_351 (посвідчення №2093 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

53.ОСОБА_352 (посвідчення № НОМЕР_312 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

54.ОСОБА_353 (посвідчення №1559 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

55.ОСОБА_176 (посвідчення №0179 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

56.ОСОБА_177 (посвідчення №0181 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

57.ОСОБА_111 (посвідчення №0137 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

58.ОСОБА_149 (посвідчення №0139 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

59.ОСОБА_110 (посвідчення №0141 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

60.ОСОБА_12 (посвідчення №0143 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

61.ОСОБА_118 (посвідчення №0176 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

62.ОСОБА_354 (посвідчення №0178 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

63.ОСОБА_162 (посвідчення №0120 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

64.ОСОБА_355 (посвідчення №0972 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

65.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

66.ОСОБА_314 (посвідчення №0112 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

67.ОСОБА_71 (посвідчення №0114 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

68.ОСОБА_5 (посвідчення № НОМЕР_313 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

69.ОСОБА_164 (посвідчення №0078 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

70.ОСОБА_356 (посвідчення №2270 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

71.ОСОБА_357 (посвідчення № НОМЕР_314 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

72.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

73.ОСОБА_358 (посвідчення №7400 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

74.ОСОБА_359 (посвідчення № НОМЕР_315 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

75.ОСОБА_360 (посвідчення №1284 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

76.ОСОБА_347 (посвідчення № НОМЕР_316 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

77.ОСОБА_361 (посвідчення № НОМЕР_317 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

78.ОСОБА_362 (посвідчення № НОМЕР_318 дійсне до 31.12.2022), інспектор з охорони громадського порядку;

79.ОСОБА_363 (посвідчення № НОМЕР_319 дійсне до 31.12.2022), інспектор з охорони громадського порядку;

80.ОСОБА_364 (посвідчення № НОМЕР_320 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

81.ОСОБА_365 (посвідчення № НОМЕР_321 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

82.ОСОБА_93 (посвідчення № НОМЕР_322 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

83.ОСОБА_366 (посвідчення № НОМЕР_323 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

84.ОСОБА_367 (посвідчення № НОМЕР_324 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

85.ОСОБА_368 (посвідчення № НОМЕР_325 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

86.ОСОБА_369 (посвідчення № НОМЕР_326 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

87.ОСОБА_370 (посвідчення № НОМЕР_327 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

88.ОСОБА_371 (посвідчення № НОМЕР_328 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілки організації ПАП ОВС України;

89.ОСОБА_157 (посвідчення №0034 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

90.ОСОБА_184 (посвідчення №0039 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

91.ОСОБА_220 (посвідчення №0048 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

92.ОСОБА_335 (посвідчення №0050 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

93.ОСОБА_97 (посвідчення №0052 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

94.ОСОБА_72 (посвідчення №0057 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

95.ОСОБА_372 (посвідчення №0066 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

96.ОСОБА_373 (посвідчення №0068 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

97.ОСОБА_374 (посвідчення №0070 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

98.ОСОБА_375 (посвідчення №0073 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

99.ОСОБА_317 (посвідчення №0085 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

100.ОСОБА_376 (посвідчення №0087 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

101.ОСОБА_138 (посвідчення №0090 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

102.ОСОБА_377 (посвідчення №0092 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

103.ОСОБА_107 (посвідчення №0096 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

104.ОСОБА_193 (посвідчення №0099 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

105.ОСОБА_217 (посвідчення №0103 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

106.ОСОБА_99 (посвідчення №0113 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

107.ОСОБА_161 (посвідчення №0115 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

108.ОСОБА_167 (посвідчення №0121 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

109.ОСОБА_122 (посвідчення №0130 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

110.ОСОБА_244 (посвідчення №0132 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

111.ОСОБА_378 (посвідчення №0134 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

112.ОСОБА_151 (посвідчення №0136 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

113.ОСОБА_166 (посвідчення №0074 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

114.ОСОБА_312 (посвідчення № НОМЕР_329 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

115.ОСОБА_379 (посвідчення № НОМЕР_330 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

116.ОСОБА_380 (посвідчення №0074 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

117.ОСОБА_381 (посвідчення №0871 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

118.ОСОБА_382 (посвідчення № НОМЕР_331 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

119.ОСОБА_383 (посвідчення №1488 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

120.ОСОБА_384 (посвідчення №0251 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

121.ОСОБА_385 (посвідчення №0253 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

122.ОСОБА_386 (посвідчення №0064 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

123.ОСОБА_387 (посвідчення №0054 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

124.ОСОБА_388 (посвідчення №0053 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

125.ОСОБА_201 (посвідчення №0175 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

126.ОСОБА_199 (посвідчення №0177 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

127.ОСОБА_336 (посвідчення №0026 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

128.ОСОБА_105 (посвідчення №0034 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

129.ОСОБА_334 (посвідчення №0047 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

130.ОСОБА_94 (посвідчення №0049 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

131.ОСОБА_91 (посвідчення №0051 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

132.ОСОБА_229 (посвідчення №0053 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

133.ОСОБА_389 (посвідчення №0065 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

134.ОСОБА_390 (посвідчення №0067 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

135.ОСОБА_391 (посвідчення №0069 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

136.ОСОБА_392 (посвідчення №0071 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

137.ОСОБА_393 (посвідчення №0075 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

138.ОСОБА_245 (посвідчення №0086 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

139.ОСОБА_89 (посвідчення №0088 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

140.ОСОБА_325 (посвідчення №0091 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

141.ОСОБА_106 (посвідчення №0095 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

142.ОСОБА_394 (посвідчення №0097 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

143.ОСОБА_214 (посвідчення №0103 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), інспектор з охорони громадського порядку;

144.ОСОБА_395 (посвідчення №0274 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

145.ОСОБА_396 (посвідчення №0339 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

146.ОСОБА_397 (посвідчення №1034 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

147.ОСОБА_398 (посвідчення № НОМЕР_332 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

148.ОСОБА_399 (посвідчення №1540 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

149.ОСОБА_399 (посвідчення №1654 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

150.ОСОБА_400 (посвідчення №0874 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

151.ОСОБА_401 (посвідчення № НОМЕР_333 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

152.ОСОБА_402 (посвідчення № НОМЕР_334 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

153.ОСОБА_403 (посвідчення № НОМЕР_335 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

154.ОСОБА_23 (посвідчення №1704 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

155.ОСОБА_404 (посвідчення №2268 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

156.ОСОБА_44 (посвідчення №2268 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

157.ОСОБА_405 (посвідчення №0658 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

158.ОСОБА_406 (посвідчення №1449 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

159.ОСОБА_407 (посвідчення №0660дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

160.ОСОБА_408 (посвідчення №0659 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

161.ОСОБА_409 (посвідчення №1597 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

162.ОСОБА_410 (посвідчення №0652 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

163.ОСОБА_411 (посвідчення № НОМЕР_336 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

164.ОСОБА_412 (посвідчення №0654 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

165.ОСОБА_413 (посвідчення №0657 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

166.ОСОБА_414 (посвідчення №1353 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

167.ОСОБА_314 (посвідчення № НОМЕР_337 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

168.ОСОБА_168 (посвідчення №0070 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

169.ОСОБА_20 (посвідчення №2085 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

170.ОСОБА_186 (посвідчення №1353 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

171.ОСОБА_178 (посвідчення №0045 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

172.ОСОБА_157 (посвідчення №1188 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

173.ОСОБА_248 (посвідчення №0680 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

174.ОСОБА_208 (посвідчення №2120 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

175.ОСОБА_415 (посвідчення № НОМЕР_338 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

176.ОСОБА_416 (посвідчення № НОМЕР_339 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

177.ОСОБА_417 (посвідчення № НОМЕР_340 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

178.ОСОБА_418 (посвідчення № НОМЕР_341 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

179.ОСОБА_419 (посвідчення №1152 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

180.ОСОБА_420 (посвідчення №1145 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

181.ОСОБА_214 (посвідчення №1151 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

182.ОСОБА_315 (посвідчення №0108 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

183.ОСОБА_99 (посвідчення №0727 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

184.ОСОБА_421 (посвідчення №0050 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

185.ОСОБА_219 (посвідчення № НОМЕР_342 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

186.ОСОБА_422 (посвідчення №2070 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

187.ОСОБА_95 (посвідчення №0632 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

188.ОСОБА_93 (посвідчення №0039 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

189.ОСОБА_341 (посвідчення №0027 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

190.ОСОБА_97 (посвідчення №2132 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

191.ОСОБА_423 (посвідчення №0626 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

192.ОСОБА_424 (посвідчення №0322 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

193.ОСОБА_425 (посвідчення № НОМЕР_343 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

194.ОСОБА_426 (посвідчення № НОМЕР_344 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

195.ОСОБА_427 (посвідчення № НОМЕР_345 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

196.ОСОБА_428 (посвідчення № НОМЕР_346 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

197.ОСОБА_108 (посвідчення №1280 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

198.ОСОБА_218 (посвідчення №0098 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

199.ОСОБА_75 (посвідчення № НОМЕР_347 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

200.ОСОБА_429 (посвідчення № НОМЕР_348 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

201.ОСОБА_108 (посвідчення № НОМЕР_348 дійсне до 31.12.2023 член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

202.ОСОБА_178 (посвідчення № НОМЕР_349 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

203.ОСОБА_430 (посвідчення № НОМЕР_350 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

204.ОСОБА_431 (посвідчення № НОМЕР_351 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

205.ОСОБА_432 (посвідчення № НОМЕР_352 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

206.ОСОБА_433 (посвідчення № НОМЕР_353 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

207.ОСОБА_421 (посвідчення № НОМЕР_354 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

208.ОСОБА_434 (посвідчення № НОМЕР_355 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

209.ОСОБА_435 (посвідчення № НОМЕР_354 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

210.ОСОБА_436 (посвідчення № НОМЕР_356 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

211.ОСОБА_437 (посвідчення № НОМЕР_357 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

212.ОСОБА_438 (посвідчення № НОМЕР_356 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

213.ОСОБА_439 (посвідчення № НОМЕР_358 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

214.ОСОБА_427 (посвідчення № НОМЕР_359 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

215.ОСОБА_440 (посвідчення № НОМЕР_360 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

216.ОСОБА_441 (посвідчення № НОМЕР_361 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

217.ОСОБА_441 (посвідчення № НОМЕР_361 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

218.ОСОБА_441 (посвідчення № НОМЕР_361 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

219.ОСОБА_97 (посвідчення № НОМЕР_362 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

220.ОСОБА_442 (посвідчення № НОМЕР_363 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

221.ОСОБА_292 (посвідчення №0019 дійсне до 31.12.2023), інструктор з тактичної підготовки;

222.ОСОБА_217 (посвідчення № НОМЕР_364 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

223.ОСОБА_73 (посвідчення №0623 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

224.ОСОБА_443 (посвідчення №0650 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

225.ОСОБА_444 (посвідчення №2277 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

226.ОСОБА_215 (посвідчення №0073 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

227.ОСОБА_167 (посвідчення № НОМЕР_365 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

228.ОСОБА_167 (посвідчення № НОМЕР_366 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

229.ОСОБА_333 (посвідчення №0080 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

230.ОСОБА_445 (посвідчення №0082 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

231.ОСОБА_446 (посвідчення №2006 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

232.ОСОБА_213 (посвідчення №0075 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

233.ОСОБА_155 (посвідчення №0296 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

234.ОСОБА_447 (посвідчення №0255 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

235.ОСОБА_448 (посвідчення №1038 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

236.ОСОБА_216 (посвідчення №1108 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

237.ОСОБА_449 (посвідчення №0322 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

238.ОСОБА_77 (посвідчення №0069 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

239.ОСОБА_92 (посвідчення №0622 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

240.ОСОБА_450 (посвідчення №1949 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

241.ОСОБА_451 (посвідчення №0038 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

242.ОСОБА_295 (посвідчення №0609 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

243.ОСОБА_452 (посвідчення №0100 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

244.ОСОБА_453 (посвідчення №0101 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

245.ОСОБА_454 (посвідчення №0353 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

246.ОСОБА_455 (посвідчення №0328 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

247.ОСОБА_155 (посвідчення №0296 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

248.ОСОБА_91 (посвідчення №1192 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

249.ОСОБА_159 (посвідчення №1257 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

250.ОСОБА_151 (посвідчення №1372 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

251.ОСОБА_456 (посвідчення №1586 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

252.ОСОБА_457 (посвідчення №0774 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

253.ОСОБА_441 (посвідчення № НОМЕР_361 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

254.ОСОБА_458 (посвідчення №0416 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

255.ОСОБА_459 (посвідчення №0905 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

256.ОСОБА_335 (посвідчення №1207 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

257.ОСОБА_334 (посвідчення № НОМЕР_367 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

258.ОСОБА_94 (посвідчення №2011 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

259.ОСОБА_72 (посвідчення №2218 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

260.ОСОБА_220 (посвідчення №1355 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

261.ОСОБА_460 (посвідчення №0089 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

262.ОСОБА_461 (посвідчення №0057 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

263.ОСОБА_96 (посвідчення № НОМЕР_368 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

264.ОСОБА_462 (посвідчення №0083 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

265.ОСОБА_463 (посвідчення №0113 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

266.ОСОБА_464 (посвідчення №0126 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

267.ОСОБА_465 (посвідчення №0067 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

268.ОСОБА_466 (посвідчення №0003 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

269.ОСОБА_467 (посвідчення №0029 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

270.ОСОБА_214 (посвідчення №0780 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

271.ОСОБА_468 (посвідчення № НОМЕР_369 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

272.ОСОБА_469 (посвідчення № НОМЕР_370 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

273.ОСОБА_470 (посвідчення №0345 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

274.ОСОБА_471 (посвідчення №0354 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

275.ОСОБА_472 (посвідчення №0126 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

276.ОСОБА_445 (посвідчення №0082 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

277.ОСОБА_473 (посвідчення №0041 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

278.ОСОБА_474 (посвідчення №0321 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

279.ОСОБА_475 (посвідчення №0346 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

280.ОСОБА_476 (посвідчення №0327 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

281.ОСОБА_477 (посвідчення №0318 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

282.ОСОБА_478 (посвідчення №0904 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

283.ОСОБА_479 (посвідчення №2242 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

284.ОСОБА_480 (посвідчення №1387 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

285.ОСОБА_223 (посвідчення №0056 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

286.ОСОБА_481 (посвідчення №1911 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

287.ОСОБА_482 (посвідчення №1579 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

288.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

289.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

290.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

291.ОСОБА_347 (посвідчення №7400 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

292.ОСОБА_347 (посвідчення № НОМЕР_316 дійсне до 31.12.2023), інспектор з охорони громадського порядку;

293.ОСОБА_483 (посвідчення №1562 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

294.ОСОБА_483 (посвідчення №1562 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

295.ОСОБА_484 (посвідчення №1023 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

296.ОСОБА_485 (посвідчення №1775 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

297.ОСОБА_445 (посвідчення №0117 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

298.ОСОБА_486 (посвідчення №0821 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

299.ОСОБА_487 (посвідчення №0276 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

300.ОСОБА_421 (посвідчення №0637 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

301.ОСОБА_488 (посвідчення №1716 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

302.ОСОБА_489 (посвідчення №1159 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

303.ОСОБА_12 (посвідчення №0348 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

304.ОСОБА_490 (посвідчення №0464 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

305.ОСОБА_491 (посвідчення №1066 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

306.ОСОБА_492 (посвідчення №1938 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

307.ОСОБА_493 (посвідчення №0155 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

308.ОСОБА_28 (посвідчення №1220 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

309.ОСОБА_22 (посвідчення №1235 видане 20.12.2023 дійсне до 31.12.2024), інспектор з охорони громадського порядку;

310.ОСОБА_341 (посвідчення № НОМЕР_371 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

311.ОСОБА_494 (посвідчення № НОМЕР_372 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

312.ОСОБА_291 (посвідчення № НОМЕР_373 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

313.ОСОБА_261 (посвідчення № НОМЕР_374 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

314.ОСОБА_211 (посвідчення № НОМЕР_375 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

315.ОСОБА_495 (посвідчення № НОМЕР_376 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

316.ОСОБА_223 (посвідчення № НОМЕР_377 дійсне до 12.02.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

317.ОСОБА_496 (посвідчення № НОМЕР_378 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

318.ОСОБА_497 (посвідчення № НОМЕР_379 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

319.ОСОБА_498 (посвідчення № НОМЕР_380 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

320.ОСОБА_272 (посвідчення № НОМЕР_381 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

321.ОСОБА_256 (посвідчення № НОМЕР_382 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

322.ОСОБА_191 (посвідчення № НОМЕР_383 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

323.ОСОБА_257 (посвідчення № НОМЕР_384 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

324.ОСОБА_253 (посвідчення № НОМЕР_385 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

325.ОСОБА_499 (посвідчення № НОМЕР_386 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

326.ОСОБА_254 (посвідчення № НОМЕР_387 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

327.ОСОБА_500 (посвідчення № НОМЕР_388 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

328.ОСОБА_501 (посвідчення № НОМЕР_389 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

329.ОСОБА_502 (посвідчення № НОМЕР_390 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

330.ОСОБА_186 (посвідчення № НОМЕР_391 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

331.ОСОБА_503 (посвідчення № НОМЕР_392 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

332.ОСОБА_504 (посвідчення № НОМЕР_393 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

333.ОСОБА_505 (посвідчення № НОМЕР_394 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

334.ОСОБА_473 (посвідчення № НОМЕР_395 дійсне до 12.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

335.ОСОБА_333 (посвідчення № НОМЕР_396 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

336.ОСОБА_506 (посвідчення № НОМЕР_397 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

337.ОСОБА_507 (посвідчення № НОМЕР_398 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

338.ОСОБА_370 (посвідчення № НОМЕР_327 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

339.ОСОБА_222 (посвідчення № НОМЕР_399 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

340.ОСОБА_168 (посвідчення № НОМЕР_400 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

341.ОСОБА_508 (посвідчення № НОМЕР_401 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

342.ОСОБА_158 (посвідчення № НОМЕР_402 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

343.ОСОБА_295 (посвідчення № НОМЕР_403 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

344.ОСОБА_215 (посвідчення № НОМЕР_404 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

345.ОСОБА_77 (посвідчення № НОМЕР_405 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

346.ОСОБА_509 (посвідчення № НОМЕР_406 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

347.ОСОБА_510 (посвідчення № НОМЕР_407 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

348.ОСОБА_511 (посвідчення № НОМЕР_408 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

349.ОСОБА_460 (посвідчення № НОМЕР_409 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

350.ОСОБА_512 (посвідчення НОМЕР_410 дійсне до 31.12.2025), радник голови Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

351.ОСОБА_513 (посвідчення № НОМЕР_411 дійсне до 31.12.2020), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

352.ОСОБА_514 (посвідчення № НОМЕР_412 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

353.ОСОБА_515 (посвідчення № НОМЕР_413 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

354.ОСОБА_516 (посвідчення № НОМЕР_414 дійсне до 31.12.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

355.ОСОБА_517 (посвідчення № НОМЕР_415 дійсне до 05.07.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

356.ОСОБА_518 (посвідчення № НОМЕР_416 дійсне до 06.06.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

357.ОСОБА_365 (посвідчення № НОМЕР_321 дійсне до 30.04.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

358.ОСОБА_519 (посвідчення № НОМЕР_417 дійсне до 06.04.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

359.ОСОБА_520 (посвідчення № НОМЕР_418 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

360.ОСОБА_292 (посвідчення № НОМЕР_419 дійсне до 16.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

361.ОСОБА_521 (посвідчення № НОМЕР_420 дійсне до 16.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

362.ОСОБА_522 (посвідчення № НОМЕР_421 дійсне до 15.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

363.ОСОБА_523 (посвідчення № НОМЕР_422 дійсне до 14.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

364.ОСОБА_524 (посвідчення № НОМЕР_423 дійсне до 10.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

365.ОСОБА_525 (посвідчення № НОМЕР_424 дійсне до 10.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

366.ОСОБА_526 (посвідчення № НОМЕР_425 дійсне до 08.03.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

367.ОСОБА_527 (посвідчення № НОМЕР_426 дійсне до 28.02.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

368.ОСОБА_528 (посвідчення № НОМЕР_427 дійсне до 28.02.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

369.ОСОБА_529 (посвідчення № НОМЕР_428 дійсне до 28.02.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

370.ОСОБА_530 (посвідчення № НОМЕР_429 дійсне до 27.02.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

371.ОСОБА_531 (посвідчення № НОМЕР_430 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

372.ОСОБА_532 (посвідчення № НОМЕР_431 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

373.ОСОБА_533 (посвідчення № НОМЕР_432 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

374.ОСОБА_534 (посвідчення № НОМЕР_433 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

375.ОСОБА_535 (посвідчення № НОМЕР_434 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

376.ОСОБА_536 (посвідчення № НОМЕР_435 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

377.ОСОБА_537 (посвідчення № НОМЕР_436 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

378.ОСОБА_538 (посвідчення № НОМЕР_437 дійсне до 27.02.2023), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

379.ОСОБА_539 (посвідчення № НОМЕР_438 дійсне до 31.12.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

380.ОСОБА_124 (посвідчення № НОМЕР_439 дійсне до 16.11.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

381.ОСОБА_540 (посвідчення № НОМЕР_440 дійсне до 16.11.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

382.ОСОБА_196 (посвідчення № НОМЕР_441 дійсне до 16.11.2022), член Одеської обласної профспілкової організації ПАП ОВС України;

383.ОСОБА_4 (посвідчення НОМЕР_442 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2024), радник голови Одеської обласної організації ПАП ОВС України;

384.ОСОБА_4 (посвідчення №0002 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), заступник начальника штабу;

385.ОСОБА_4 (посвідчення № НОМЕР_443 дійсне до 31.12.2023), заступник начальника штабу-командир підрозділу;

386.ОСОБА_4 (посвідчення № НОМЕР_443 дійсне до 12.12.2023), заступник начальника штабу-командир підрозділу;

387.ОСОБА_4 (посвідчення №0007 дійсне до 31.12.2023), заступник начальника штабу-командир підрозділу;

388.ОСОБА_541 (посвідчення №0003 видане 01.01.2024 дійсне до 31.12.2025), заступник начальника штабу-командир підрозділу;

389.ОСОБА_542 (посвідчення № НОМЕР_444 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

390.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

391.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

392.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

393.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

394.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

395.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

396.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

397.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

398.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

399.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

400.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

401.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

402.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

403.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

404.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

405.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

406.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

407.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

408.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

409.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

410.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

411.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

412.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

413.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку;

414.ОСОБА_542 (посвідчення №0000 дійсне до 33 грудня 2333), інспектор з охорони громадського порядку.

- мобільний телефон марки «Samsung Galaxy A14» з номером НОМЕР_1 , з IMEI 1: НОМЕР_2 , з IMEI 2: НОМЕР_3 в чохлі сірого кольору;

- флеш-носій червоно-чорного кольору ємкістю 32 GB з надписом «BOROFONE»;

- копії зразків посвідчень ГФ «ПСПО» на 9 арк.;

- перелік співробітників ПСПОУ закріплених за ВП №2 ОРУП №1 на 4 арк.;

- перелік співробітників ПСПОУ закріплених за ВП №2 ОРУП №1 на 5 арк.;

- перелік співробітників ПСПО по ОРУП №1 на 10 арк.;

- графік чергувань співробітників ГФ «ПСПО» на 21 арк.;

- перелік співробітників ГФ «ПСПОУ» на 39 арк.;

- журнал видачі посвідчень за 2023 рік на 73 арк;

- журнал видачі посвідчень за 2024 рік на 117 арк.;

Виконання ухвали покласти на слідчого СВ ОРУП №1 ГУНП в Одеській області ОСОБА_543 .А

Згідно ст.175 КПК України ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти діб з дня її проголошення до Одеського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення15.04.2024
Оприлюднено22.04.2024
Номер документу118350629
СудочинствоКримінальне
Сутьяке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.02.2024, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України

Судовий реєстр по справі —947/10157/24

Ухвала від 06.05.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 23.04.2024

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Толкаченко О. О.

Ухвала від 15.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 15.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 15.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 15.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 05.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 05.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 01.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

Ухвала від 01.04.2024

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Тішко Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні