Ухвала
від 17.04.2024 по справі 944/2001/24
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 944/2001/24

Провадження №2-о/944/148/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

17.04.2024 рокум.Яворів

Суддя Яворівського районного суду Львівської області Швед Н.П., розглянувши матеріали заяви Військової частини НОМЕР_1 , заінтересовані особи Літинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління юстиції, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю,-

в с т а н о в и л а:

Представник військової частини НОМЕР_1 з участю заінтересованих осіб Літинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління юстиції, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю звернувся в суд із заявою про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю.

Згідно з ст.305 ЦПК України, суд розглядає в порядку окремого провадження справи про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю.

Відповідно до ч.3 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява подана з додержанням вимог статті 175 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду, підлягає розглядові в судах загальної юрисдикції в порядку цивільного судочинства та підсудна Яворівському районному суду Львівської області.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19,293 ЦПК України, суддя,-

у х в а л и л а:

Відкрити провадження у справі за заявою Військової частини НОМЕР_1 , заінтересовані особи Літинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління юстиції, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю.

Призначити судове засідання у приміщенні Яворівського районного суду Львівської області( м.Яворів вул.Будівельна, 5, третій поверх зал №7) на 11год. 30хв. 31 травня 2024 року.

Заявникам скерувати копію ухвали про відкриття провадження.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо мотивів порушення правил підсудності (п. 8 ч.1 ст.353 ЦПК України) в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ: ШВЕДН.П.

СудЯворівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення17.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118421609
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: на тимчасово окупованій території України

Судовий реєстр по справі —944/2001/24

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні