Ухвала
від 31.05.2024 по справі 944/2001/24
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №944/2001/24

Провадження №2-о/944/148/24

УХВАЛА

31.05.2024 року м.Яворів

Яворівський районний суд Львівської області

в складі: головуючої судді - Швед Н.П.

з участю секретаря Василиці Н.В.

розглянувши в судовому засіданні, в залі суду в м.Яворові клопотання представника заінтересованої особи ОСОБА_1 - адвоката Гончарова Михайла Сергійовича про його участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою Військової частини НОМЕР_1 , заінтересовані особи Літинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління юстиції, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю,-

в с т а н о в и в:

Представник військової частини НОМЕР_1 з участю заінтересованих осіб Літинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління юстиції, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю звернувся в суд із заявою про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю.

Представник заінтересованої особи ОСОБА_1 адвокат Гончаров Михайло Сергійович скерував на адресу суду письмове клопотання про забезпечення його участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції з Літинського районного суду Вінницької області.

Розглянувши заявлене клопотання, перевіривши матеріали справи, суд прийшов до наступного.

У відповідності до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до вимог ст.212 ЦПК України суд за заявою учасника справи може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути і бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов"язки.

Враховуючи наявність технічної можливості влаштувати судове засідання в режимі відеоконференції, заявлене клопотання представника заінтересованої особи ОСОБА_1 - адвоката Гончарова Михайла Сергійовича слід задовольнити. Доручити Літинському районному суду Вінницької області забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

На підставі наведеного, керуючись ст.212 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Заяву представника заінтересованої особи ОСОБА_1 - адвоката Гончарова Михайла Сергійовича - задовольнити.

Доручити Літинському районному суду Вінницької областізабезпечити проведення судового засіданняу цивільнійсправі за заявою Військової частини НОМЕР_1 , заінтересовані особи Літинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління юстиції, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про встановлення факту смерті особи, яка пропала безвісті за обставин, що загрожували їй смертю, яке відбудетьсяоб 12год. 20хв.13 серпня 2024 рокув режимівідеоконференції з участю представника заінтересованої особи ОСОБА_1 - адвоката Гончарова Михайла Сергійовича.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Копію ухвали для відома направити позивачці та відповідачам.

СУДДЯ: Швед Н.П.

СудЯворівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення31.05.2024
Оприлюднено03.06.2024
Номер документу119419773
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: на тимчасово окупованій території України

Судовий реєстр по справі —944/2001/24

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні