Ухвала
від 18.04.2024 по справі 646/7061/19
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/7061/19

№ провадження 6/646/233/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18.04.24 м.Харків

Червонозаводський районний суд міста Харкова у складі:

головуючого судді Благої І.С.,

за участю секретаря судового засідання Щурової

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про виправлення описки по цивільній справі за заявоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс», заінтересована особа (стягувач) Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», заінтересовані особи: (боржник) ОСОБА_1 , приватний виконавець Цимбал Сергій Володимирович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Лігал» про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником, -

встановив:

У провадженні Червонозаводського районного суду міста Харкова перебуває цивільна справа за заявоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс», заінтересована особа (стягувач) Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», заінтересовані особи: (боржник) ОСОБА_1 , приватний виконавець Цимбал Сергій Володимирович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Лігал» про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником.

Ухвалою суду від 20.03.2024 р. було відкрито провадження у справі за заявоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс», заінтересована особа (стягувач) Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», заінтересовані особи: (боржник) ОСОБА_1 , приватний виконавець Цимбал Сергій Володимирович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Лігал» про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником.

При цьому у тексті першого абзацу вступної та першого абзацу резолютивної частинах ухвали було допущено описки, а саме не вказано другого боржника ТОВ «Компанія Зім Електр».

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що зазначена описка підлягає виправленню виходячи з наступного.

Відповідно до ч.1ст. 269 ЦПК Українисуд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені в ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Положеннями ч.2 ст.269ЦПКУкраїни передбачено, що питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Судом не визнано необхідним вирішувати питання про виправлення вищевказаної помилки за участю учасників справи.

Дослідивши матеріли справи, суд приходить до висновку про виправлення вказаної описки в ухвалі суду.

Враховуючи викладене та керуючись ст.269 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Виправити описку в ухвалі Червонозаводського районного суду м. Харкова від 20.03.2024 по справі та вважати вірним викладення першого абзацу вступної та першого абзацу

резолютивної частин в наступній редакції « за заявоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс», заінтересована особа (стягувач) Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», заінтересовані особи: (боржник 1) ТОВ «Компанія Зім Електр», (боржник 2) ОСОБА_1 , приватний виконавець Цимбал Сергій Володимирович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Лігал» про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником».

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Харківського апеляційного суду.

Суддя І.С. Блага

Дата ухвалення рішення18.04.2024
Оприлюднено19.04.2024
Номер документу118443196
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником

Судовий реєстр по справі —646/7061/19

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Тимчук Р. І.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Тимчук Р. І.

Рішення від 10.12.2019

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні