Ухвала
від 23.04.2024 по справі 127/152/24
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/152/24

Провадження 2/127/29/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

23 квітня 2024 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Борисюк І.Е.,

за участю: секретаря судового засідання Остапенко І.В.,

законного представника позивачів ОСОБА_1 ,

адвоката позивача ОСОБА_2 ОСОБА_3 ,

адвоката відповідачів Костюк Г.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні клопотання адвокатапозивача пропередачу справиза підсудністю, -

ПОСТАНОВИВ:

У задоволенніклопотання адвокатапозивача пропередачу цивільноїсправи запозовом ОСОБА_1 ,діючої вінтересах малолітніх ОСОБА_2 та ОСОБА_2 ,як їхзаконний представникдо ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю «Хмільницький завод залізобетонних виробів», Відкритого акціонерного товариства «Гніванський кар`єр», Приватного підприємства «Будівельні матеріали», Гніванського дочірнього сільськогосподарського підприємства «Борське» Відкритого акціонерного товариства «Гніванський кар`єр», Гніванського дочірнього сільськогосподарського підприємства «Маянівське» Відкритого акціонерного товариства «Гніванський кар`єр» про визнання відмови від прийняття спадщини недійсною та виділ часток зі спадкового майна за підсудністю до Тиврівського районного суду Вінницької області відмовити.

Передати цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 ,діючої вінтересах малолітніх ОСОБА_2 та ОСОБА_2 ,як їхзаконний представникдо ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 та ОСОБА_7 за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Товариства з обмеженою відповідальністю «Хмільницький завод залізобетонних виробів», Відкритого акціонерного товариства «Гніванський кар`єр», Приватного підприємства «Будівельні матеріали», Гніванського дочірнього сільськогосподарського підприємства «Борське» Відкритого акціонерного товариства «Гніванський кар`єр», Гніванського дочірнього сільськогосподарського підприємства «Маянівське» Відкритого акціонерного товариства «Гніванський кар`єр» про визнання відмови від прийняття спадщини недійсною та виділ часток зі спадкового майна за підсудністю до Голосіївського районного суду міста Києва (03127, м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 14-А).

Спори між судами про підсудність не допускаються.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення до Вінницького апеляційного суду.

Учасник справи, якому повну ухвалу суду не було вручено у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя:

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118567750
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —127/152/24

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Борисюк І. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні